06 / 05 / 2024

bartında ev fiyatları ne kadar

bartında ev fiyatları ne kadar

Türkiye İstatistik Kurumu (TUİK)’in 2013 yılı dönem olarak gerçekleştirilen konut satışı verilerine göre Bartın’da konut satışı bir önceki yıla göre arttı. Konut satışlarında 677’si ipotekli satışlar, 894 tanesi de diğer satışlar olarak belirtildi...

Murat Yıldırım: Fiyatların sabit olduğu kış mevsiminde ev almanın tam zamanı!

Bartın’da daire almanın tam zamanı olduğunu söyleyen Yıldırım Yapı Emlak Firması Sahibi Murat Yıldırım, “Kış mevsimi dolayısıyla fiyatlar sabit durumdadır. Şu anda uygun fiyata sıfır satılık daireler mevcuttur." dedi...

Ucuz fiyata hemen teslim prefabrik ev fiyatlarında kampanya! 2+1 evler 339.900 TL'den başlıyor!

Prefabrik evler hemen teslim edildiği için vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor. Ucuz fiyata hemen teslim prefabrik ev fiyatlarında kampanya! 2+1 evler 339.900 TL'den başlıyor. İşte detaylar...

106 metrekare 3+1 prefabrik evler kaç lira? Prefabrik ev fiyatlarında son dakika! 13 Şubat 2023 fiyat listesi!

Prefabrik evler son zamanlarda sık sık merak konusu oluyor. 106 metrekare 3+1 prefabrik evler kaç lira? Prefabrik ev fiyatlarında son dakika! 13 Şubat 2023 fiyat listesi!

Konteyner ev fiyatlarında son dakika! 21, 42, 60 metrekare konteyner evler ne kadar? 10 Şubat 2023 fiyat listesi...

2023 yılında konteyner ev fiyatları ne kadar oldu sorusu merakla araştırılıyor. Konteyner evin fiyatı nedir? 10 Şubat 2023 tarihli fiyat listesi için tıklayınız…

Ev fiyatlarında konut kredisi paketi fırsatçılığı! Fiyatlar anında katlandı! 

Ev fiyatlarında konut kredisi paketi fırsatçılığı anında başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın düşük faizli konut kredisi uygulamasını açıklamasından sonra, bazı konutların fiyatları fırladı.

Ev sahibi olmak isteyenler dikkat! Ev fiyatları düşecek mi? Konut ödemeleri kaç yıla çıktı?

Türkiye çapında ev fiyatları bir yılda 2 kat arttı. Yıllık olarak yüzde 100'e yakın artışla rekor kırdı. BBC Türkçe'ye açıklama yapan sektör temsilcileri ise bazı bölgelerde ev fiyatlarının 3 kat arttığını, ilk kez konut fiyatlarındaki artışın dolar kurundaki artışın önüne geçtiğini kaydediyor.

Satılık ve kiralık ev fiyatlarında hangi iller lider oldu?

Emlakjet verilerine göre 2021'de Türkiye’de satılık ev fiyatları ortalama yüzde 97 yükselirken, kiralık ev fiyatlarındaki yükseliş ise ortalama yüzde 83 olarak kaydedildi. 2021'de satılık evlerin en çok değer kazandığı şehirler arasında Aydın yüzde 156’lık artış ile birinci sırada oldu.

Konut kredisi faiz indirimi sonrasında ev fiyatları arttı mı?

Konut kredisi faiz oranlarının yaklaşık bir sene sonra yüzde 1’in altına düşmesi ile beklemede olan konut talebi tekrar canlandı. Konut talebinin artması ile ev fiyatları arttı mı?

Cunda Adası'nda ev fiyatları arttı!

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu’nun evlendiği Cunda Adası'nda ev ve otel fiyatları zamlandı. Cunda Adası'nda doluluk oranı diğer yıllara göre yüzde 50 arttı.

Altındağ Kavuklar Bornova ev fiyatları!

Altındağ Kavuklar Bornova ev fiyatları 156 bin TL'den başlıyor. İzmir Altındağ'da inşa ediliyor olan Kavuklar Bornova Residence projesinde konutlar Temmuz 2018 tarihinde teslim ediliyor...

Selin Yapı Rings İstanbul ev fiyatları!

Toplam 1.500 adet konuttan meydana gelen projede daire tipleri 1+0'dan 5+2 dublekslere kadar değişiyor. Selin Yapı Rings İstanbul ev fiyatları metrekare bazında 3 bin 500 TL'den başlıyor.

Sea Pearl Ataköy ev fiyatları ne kadar?

Daire teslimleri 2017 yılı Temmuz ayında yapılacak olan Sea Pearl Residence'de lansmana özel fırsatlar ile satışlar devam ediyor. Peki Sea Pearl Ataköy ev fiyatları ne kadar?

Torunlar GYO 5. Levent ev fiyatları!

Toplam 50 dönümlük koru ve eğitim alanının yer aldığı projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Torunlar GYO 5. Levent ev fiyatları metrekare birim bazında 5 bin 500 TL'den başlıyor.

Avrupark Bahçekent ev fiyatları!

Avrupark Bahçekent ev fiyatları , dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Projede toplam 1394 daire bulunuyor. Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent projesi 2018 yılında teslim edilecek.

bartında ev fiyatları ne kadar Haberi

bartında ev fiyatları ne kadar


Türkiye İstatistik Kurumu (TUİK)’in 2013 yılı dönem olarak gerçekleştirilen konut satışı verilerine göre Bartın’da konut satışı bir önceki yıla göre arttı.


Türkiye İstatistik Kurumu (TUİK)’in 2013 yılı dönem olarak gerçekleştirilen konut satışı verilerine göre Bartın’da konut satışı bir önceki yıla göre arttı. 2013 yılının 3. çeyreğinde 441 satış ile yılın en fazla satışın yaşandığı Bartın’da 4. Çeyrekte konut satışlarında azalma yaşanarak 371 oldu. 2012 yılında toplam konut satışının bin 261 olarak belirlendiği Bartın’da 2013 yılı 4. Çeyreğinde toplam konut satışı bin 571 olarak gerçekleşti. Konut satışlarında 677’si ipotekli satışlar, 894 tanesi de diğer satışlar olarak belirtildi.


Bartın Halk...