29 / 04 / 2024

bartında kaç aile sağlığı merkezi var

bartında kaç aile sağlığı merkezi var

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın’daki sağlık yatırımlarına büyük hızla devam ettiklerini söyledi. Tunç, "Sağlık yatırımları nedeniyle Başbakanımız Davutoğlu’na ve Sağlık Bakanımız Müezzinoğlu’na teşekkür ediyorum” dedi.

Zeytinburnu'nda kaçak yapı yıkımına izin verilmedi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ekiplerinin Zeytinburnu'nda bulunan kaçak plaza yıkım işlemi, mahkeme kararının olmasına rağmen polis ekipleri tarafından engellenerek yıkıma izin verilmedi.

65 yaş aylığı ve engelli aylığında Nisan müjdesi! Tek tek hesaplara yatırıldı! Hemen hesaplarınızı kontrol edin!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, 65 yaş aylığı ve engelli aylığı Nisan ödemelerinin yapıldığını açıkladı. Peki 65 yaş aylığı ve engelli aylığı kapsamında kaç lira ödendi?

Aile Destek ödemeleri mart ayının kaçında yatacak? Aile Destek ödemesi ne zaman zamlı yatacak?

Aile destek ödemelerinin ne zaman yatacağı merakla araştırılıyor. İşte bu konuya dair son detaylar!

Hyundai Kona Elektrik Şubat ayında kaça satılıyor? İşte herkesin merak ettiği aracın 14 şubat 2023 fiyatı!

Hyundai Kona Elektrik modelinin Şubat ayında kaça satıldığı belli oldu. İşte herkesin merak ettiği aracın özellikleri ve 14 şubat 2023 fiyatı!

Yaşlılık aylığı 2023 yılında kaç TL oldu? Zam geldi mi?

Yaşlılık aylığı almak için 65 yaşın üzerinde olmak ve belirlenen diğer şartları yerine getirmek gerekiyor. 2023 yılında memur ve emekli maaşlarına yapılan zamların ardından başka kalemlere de yapılan iyileştirmelerle birlikte yaşlılık aylığı da artık zamlı olarak ödenecek. Peki kimler yaşlılık ayl

Audi A5 Cabrio Ocak ayında kaç TL oldu? İşte A5 Cabrio 14 Ocak 2023 fiyat listesi...

Audi A5 Cabrio, Ocak ayında bir kez daha zamlandı. Peki Audi A5 Cabrio kaç TL oldu? İşte Audi A5 Cabrio'nun 14 Ocak 2023 fiyat listesi...

Audi A4 fiyatları Temmuz ayında kaç lira oldu? Audi A4 fiyatlarına zam geldi mi? İşte 20 Temmuz 2022 fiyat listesi.

Audi A4, lüks otomobiller arasında en çok tercih edilen modellerden. Peki Audi A4 fiyatları Temmuz ayında kaç lira oldu? Audi A4 fiyatlarına zam geldi mi? İşte 20 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Migros'ta Samsung Galaxy ve Xiaomi Redmi cep telefonlarında kaçırılmayacak fırsat! İşte 11 Temmuz 2022 fiyat listesi

Migros'ta seçili Samsung  Galaxy ve Xiaomi Redmi cep telefonlarında kaçırılmayacak indirim. Peki Migrosta hangi  Samsung  Galaxy ve Xiaomi Redmi modelleri indirime girdi, fiyatları ne oldu? İşte 11 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Teknosa'da Tekno fırsatlar başladı! Oyuncu bilgisayarlarında kaçırılmayacak kampanya! 18 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Teknosa, Tekno Fırsatlar adı altında oyuncu bilgisayarlarında kaçırılmayacak bir kampanya başlattı! Peki, Teknosa'da oyuncu bilgisayarları ne kadar? İşte 18 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Trafik kazasında kağıtla tutanak tutma devri bitti! Cep telefonuyla hasar bildirimi yapabilirsiniz

Trafik kazası esnasında sürücülerin en çok başını ağrıtan kağıt kalemle tutanak tutma işlemi sona eriyor. Eğer bir trafik kazasına karışırsanız ve yanınızda trafik kazası tutanak formu yoksa ne yapacağım diye endişelenmeyin çünkü sorun artık "Alo Tutanak" adı verilen mobil uygulama ile çözülüyor.

Türkiye'de yastık altında kaç ton altın var?

Altın fiyatları Merkez Bankası Fed'in faiz kararı öncesinde yatırımcıların merkezinde olmaya devam ediyor. Peki Türkiye'de yastık altında kaç ton altın var?

Aile konutu satışında 'eş' ayrıntısı!

Eşlerin sürekli olarak beraber yaşadığı konut yasalar tarafından koruma altında. Peki aile konutunda kiracı, ev sahibi olunması durumunda hangi haklar bulunuyor, aile konutu şerhi nasıl konuluyor? Avukat Hanife Emine Kara, aile konutuna ilişkin merak edilenleri açıkladı. 

Muğla Akbük Koyu'nda kaçak yapılar yıkılıyor!

Muğla'nın Menteşe ilçesi Akbük Koyu'nda yer alan kaçak yapıların yıkımı hız kesmeden devam ediyor. 

bartında kaç aile sağlığı merkezi var Haberi

bartında kaç aile sağlığı merkezi var

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın’daki sağlık yatırımlarına büyük hızla devam ettiklerini söyledi.

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın’ın tüm beldelerine inşa edilen Aile Sağlığı Merkezlerinin ardından şimdi de merkezi konumdaki köylere de Aile Sağlığı Merkezleri kazandıracaklarını açıkladı. Bu kapsamda Kurtköy, Kızılelma, Tekkeönü ve Ellibaş Aile Sağlığı Merkezlerinin proje çalışmalarının tamamlandığını kaydeden Milletvekili Tunç, önümüzdeki günlerde yapım ihalesine çıkılacağını ifade etti.

Bartın’da sağlık alanında 49 milyon lira tutarında harcama yaparak, fiziki şartları iyileştirdiklerini hatırlatan Milletvekili Tunç, yeni cihazlarla sağlık hizmetinin kalitesini artırdıklarını, ambulans sayısını da 6 kat artırarak, acil sağlık hizmetlerine önem verdiklerini belirtti.

Milletvekili Tunç, “Bartın’daki sağlık yatırımları nedeniyle Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’na ve Sağlık Bakanımız Dr. Mehmet Müezzinoğlu’na teşekkür ediyorum”...