13 / 05 / 2024

bartındaki evler depreme dayanıklımı

bartındaki evler depreme dayanıklımı

Bartın’da prefabrik sektöründe faaliyet gösteren Efe İnşaat Sorumlusu Abdullah Uğur, betonarme yapılarla prefabrik yapıları kıyaslayarak, “Deprem öldürmez bina öldürür. Bartın depreme ne kadar hazırlıklı” dedi...

İstanbul'da eski dairelerin kiraları bile 25 bin TL'ye kadar yükseldi! Evler depreme dayanıklı mı?

Beklenen Marmara depremi sebebiyle oturduğu evden daha güvenli bir yere taşınmak isteyenlerin sayısı arttı. Peki İstanbul'da evlerin deprem raporu var mı? İşte emlakçılarla yapılan o araştırma...

Prefabrik ev dayanıklı mı? Prefabrik evler güvenli mi?

Son zamanlarda yaygın olarak tercih edilen prefabrik evlerin güvenli ve dayanıklı olup olmadığı merak ediliyor. Dayanıklı ve özel malzemelerden imal edildiği bilinen bu evler, depreme de dayanıklı olarak biliniyor. Peki prefabrik ev ne kadar dayanıklı ve ne kadar güvenli?

GYODER'den depreme karşı akıllı kentler için KÖİ modeli önerisi!

Kamu Özel Sektör İş Birliği (KÖİ) Modeli, depreme dayanıklı dirençli kentler, yerel hizmetler, akıllı şehircilik, çevre ve enerji projeleri, kiralık evler, yurtlar ve sosyal alanlar gibi üst yapı projeleri için de önemli bir yöntem olacak.

Özışık İnşaat Bartın'da depreme dayanıklı ve nitelikli konutlar için düğmeye bastı!

Ambalajdan döküme kadar birçok farklı sektörde faaliyet gösteren Işıklar Holding şirketlerinden Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım A.Ş. Bartın’daki 24 bin 500 metrekarelik konut projesi için düğmeye bastı.

Çelik ev ne kadar? Çelik evler depreme dayanıklı mı?

Türkiye'de yaşanan deprem felaketinden sonra vatandaşlar depreme dayanıklı çelik evlerin fiyatlarını araştırmaya başladı. Peki, çelik evler ne kadar, çelik ev kaç günde teslim edilir? İşte detaylar...

279.900 TL'ye ev sahibi olabilirsiniz! Hemen bakın! Prefabrik evler ne kadar?

Prefabrik evler son yıllarda konut sektöründe büyük bir ilgi görmektedir. Bu popülerliğin arkasındaki temel nedenlerden biri, prefabrik evlerin ekonomik olmaları ve kısa sürede teslim edilebilmeleridir. Bu nedenle, birçok insan prefabrik evlere yönelmektedir.

Prefabrik evler kışın ısınır mı?

Prefabrik evler uygun fiyat aralığındaki konutlardır. Vatandaşlar bu yüzden prefabrik evler için pek çok soru yöneltmektedir. İşte o sorulardan bazıları!

En ucuz çelik evler ne kadar? Çelik evler depreme dayanıklı mı? Çelik ev 26 Eylül 2022 fiyat listesi..

Çelik ev fiyatları ile ilgili bir araştırma yapan vatandaşlarımız için, ucuz çelik ev imalatı yapan firmaları araştırdık. Depreme dayanıklı, 40 ila 50 yıl arası değişen kullanım ömrüyle çelik yapılar herkes tarafından merak ediliyor. İşte, Prefabrik çelik yapılar 26 Eylül 2022 fiyat listesi..

Prefabrik ev nedir? Prefabrik ev depreme dayanıklı mı?

Prefabrik evler hakkında pek çok soru sorulmaktadır. Onlardan biri de Prefabrik ev depreme dayanıklı mı? İşte sorunun cevabı!

Acar Blu Karadeniz Etabı'nda yeşil ve mavi bir araya geliyor!

Acarlar Şirketler Topluluğu tarafından hayata geçirilen Acar Blu'da yeni etap geliyor. Acar Blu Karadeniz Etabı'ndaki evler gündüz ve gece yaşam alanları 2 ayrı bölüme ayrıldı.

Seyrantepe 560 Konutları'ndaki boş evler sosyal konut yapılacak mı?

Kağıthane'de 2013'te bitirilip gecekondu tahliyeleri sonrası vatandaşların yerleştirildiği Seyrantepe 560 Konutları'ndaki 343 evin, 8 senedir kullanılmadığı öğrenildi. Bu konutların barınma krizinde öğrenciler gibi ucuz barınma ihtiyacı olanlar için sosyal konut yapılıp yapılmayacağı mevzuata bağlı.

Bartın İl Özel İdaresi İnkumu'ndaki lüks villaları satışa çıkardı!

Bartın İl Özel İdaresi tarafından, turizm için ayrılan fakat senelerdir bir çivi bile çakılmayan alanda, 3 sene önce, mülkiyeti kendine ait olan lüks villalar inşa etti. Şimdi, bütçe yetersizliği sebebiyle o villalar satışa sunuldu. Villaların fiyatları 1 milyon 250 bin TL'den başlıyor...

Kırgızistan'dan çatışmadan etkilenen evler için yardım talebi!

Kırgızistan, AGİT'ten Kırgızistan-Tacikistan sınırındaki çatışmadan etkilenen evler için Avrupa'dan yardım talebinde bulundu. 

bartındaki evler depreme dayanıklımı Haberi

bartındaki evler depreme dayanıklımı


Abdullah Uğur, 6 sene önce prefabrik ve çelik konstrüksiyon üzerine yurt içi, yurt dışı çeşitli firmalarla iş yaptığını belirterek, “Bartın genelinde Bartın halkına kendi işimiz olan prefabrikin tanıtmak ve prefabrikin betonarme binalardan daha uzun ömürlü, daha dayanıklı ve daha ucuz maliyetli olduğunu tanıtmak için Bartın halkının huzuruna çıktık. Prefabrik evler betonarme binalardan yüzde yüz sağlıklı, ısı kaybı olmayan ve betonarme binaların 4’te biri fiyatına alınabilen evlerdir. Prefabrik ve çelik konstrüksiyon evlerin tamamıyla ısı yalıtımı yüzde 100’dür ve kaynaksız sistemden oluşmak üzere vidalı sistemi de esnektir. Nefes alabilen duvarları vardır, özel yapımdır. Avrupa Standartlarına uygun, fabrikada testten geçen uygulama ile halka sunulmaktadır. Tamamıyla vidalı sistemden oluşmaktadır. Kaynaksız sistemden olduğu için herhangi bir sallantıda tamamıyla esnektir. Biz deprem öldürmez, bina öldürür...