07 / 05 / 2024

bartındaki yaşam merkezleri

bartındaki yaşam merkezleri

Bartın Belediyesi Şiremirçavuş Köy Konağı'nı yaşam merkezi olarak yeniden hayata geçirdi.

Nizip Fıstık Kent'te yaşam 3 aya kadar başlayacak: 25 bin aile ve 100 bin kişiye yeni yaşam alanı!

Gaziantep Nizip Fıstık Kent'te yaşamın 2-3 ay içinde başlayacağı belirtildi. İşte proje çalışmalarındaki son durum...

İnşaat sektörü için Yaşam Döngüsü Rehberi hazırlandı!

Dünya genelinde binaların insan kaynaklı karbondioksit (CO2) salınımındaki payını azaltmak için inşaat sektörüne yönelik Yaşam Döngüsü Rehberi  hazırlandı. 

Elazığ'daki Alışveriş ve Yaşam Kompleksi'nin inşaatı gündemde!

Elazığ’da AKP ve MHP ortaklığındaki Alışveriş ve Yaşam Kompleksi'nin inşaatı devam ediyor. Yüksek kat sayısıyla dikkat çeken yapıya ilişkin tartışmalar da gündemde...

İstanbul’da inşaattan düşen işçi yaşamını yitirdi!

İstanbul'un Arnavutköy ilçesinde çalıştığı inşaatın ikinci katından düşen Suriye uyruklu 41 yaşındaki işçi Nabi Reşo, yaşamını yitirdi.

Bursa Mustafakemalpaşa yaşam merkezine kavuşuyor!

Bursa Mustafakemalpaşa ilçesi Etibank'ın karşısındaki yaklaşık 37 dönümlük alan ilçeye kazandırılacak dev yaşam merkezinde ikinci etap çalışmaları başlıyor.

Gündüzlü Yaşam Merkezleri'nin sayısı artırılacak!

Engellilerin, gündüz bakım ve rehabilitasyon hizmeti aldıkları Gündüzlü Yaşam Merkezleri'nin sayısı bu yıl artırılacak.

Kayseri'ye modern sosyal yaşam merkezleri inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi şehrin üç farklı bölgesine beş yıldızlı denilebilecek modern sosyal yaşam merkezleri inşa ediyor.

Alanya Tavşandamı Devlet Bahçeli Yaşam Alanı bugün açılıyor!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in vizyon projeleri arasındaki Tavşandamı Devlet Bahçeli Yaşam Alanı bugün açılıyor

Alanya Tavşandamı Devlet Bahçeli Yaşam Alanı açılıyor!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in vizyon projeleri arasındaki Alanya Tavşandamı Devlet Bahçeli Yaşam Alanı, 23 Nisan 2018 Pazartesi günü saat 16.30’da açılacak.

Regnum Yaşam Sokağı'nda kiralamalar başladı!

Ankara'da yeni nesil iş merkezleri arasında yer alan ve  en ayrıcalıklı proje olarak gösterilen Regnum Sky Tower İş ve Yaşam Merkezi’ndeki 8 iş merkezinde kiralama dönemi başladı. 

Bartın Yaşam Merkezi'nin prefabrik binası kuruluyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bartın Belediyesi kentte yeni bir yaşam merkezi hayata geçiriyor.

Denizli Yaşam ve Kültür Merkezi

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin eski hükümet konağındaki "Yaşam ve Kültür Merkezi" projesinde sona gelindi.

Yaşam alanlarına değer katacak bir tasarım; Angel Koltuk!

Angel Koltuk, yaşam alanlarında farklı bir atmosfer yaratmak için oldukça iddialı. Yalın ve minimal tarzıyla soft bir tavır sergilerken tasarımındaki kreatif dokunuşları ile şaşırtıcı bir şıklık sunuyor.

bartındaki yaşam merkezleri Haberi

bartındaki yaşam merkezleri


Şiremirçavuş Köy Konağı Bartın Belediyesi tarafından Yaşam Merkezi olarak yeniden hayata geçirildi. Dün düzenlenen iftar programı ile hizmete sunulan Yaşam Merkezi Şiremirçavuş'lu vatandaşlar tarafından da  çok beğenildi.


Konuyla ilgili açıklama yapan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın,” Uzun yıllar köy konağı olarak hizmet veren Şiremirçavuş Köy Konağı’nı yapmış olduğumuz çeşitli çalışmalarla yaşam merkezi haline getirdik. Binanın iç ve dış cepheleri, mevcut tuvalet ve mutfağı ekiplerimiz tarafından yeniden düzenlendi. Bahçeye ise çocuk oyun parkı, yetişinkiler için kondisyon aletleri ve bir adet de taş fırın yaptık. Son olarak oturma alanları oluşturarak ve çevre düzenlemeleri yaparak köy konağını yaşam merkezi haline getirdik. Yapmış olduğumuz bu çalışmalarla halkımız buradan çok daha iyi bir şekilde istifade edebilecek.  Bu çalışmada emeği geçen herkese teşekkür ediyor, Şiremirçavuş Yaşam...