05 / 05 / 2024

Barut

Barut

Barut Oteller Grubu, Türkiye'nin önde gelen turizm gruplarından biridir. Antalya Sideli Barut Ailesi, 1971'de ilk otelini açarak turizme adım attı. Barut Oteller Grubu, Dedemanlar'dan otel alıyor...

Turizmde 150 Milyon Euro'yu aşan dev yatırım için düğmeye basıldı! Anda Barut Collection geliyor!

Akdeniz Bölgesi’nin en köklü ve öncü turizm markalarından biri olan  Barut Hotels, lüksün yeni adresi olarak tanımladığı Anda Barut Collection’ı 2024 Mayıs ayında Didim Delice Yarımadası’nda hizmete açıyor. 

Asas Hırdavat Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asas Hırdavat Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Binnur Barut tarafından kuruldu.

Adb Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi Kuruldu!

Adb Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi Ataşehir’de 250.000,00 TL sermaye bedeli ile Ali Barutçuoğlu tarafından kuruldu.

Barut Hotels, 140 milyon euroluk yatırımla Didim’e otel kuruyor

Akdeniz’in turizm markalarından biri olan Barut Hotels, deneyimini Ege bölgesine taşıyor. Şirket, Didim’de 547 ve 14 villalık Anda Barut Collection & BAYOU Villas adlı tesisleri kuracak.

Yhy Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yhy Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Barut ve Zeynep Barut ortaklığında kuruldu.

Zenith Mimarlık Proje Ve Tasarım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zenith Mimarlık Proje Ve Tasarım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Şenol Barut tarafından kuruldu.

Türkiye'de yeni kriz kapıda. CHP Milletvekili uyardı

CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, Türkiye'nin gıda krizi ile karşı karşıya olduğunu iddia etti.

Kuzey Güney İnşaat İthalat Ve İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzey Güney İnşaat İthalat Ve İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda Kübra Barut tarafından kuruldu.

Ekonominin lokomotifinde kriz ortamı: 12 Liralık çimento, 62 Lira oldu! Çimento fiyatları yüzde 516 arttı! 

İnşaat maliyetlerindeki fahiş yükseliş, inşaat sektörünün gündeminde yer almaya devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi Adana Milletvekili Ayhan Barut Kaynak inşaat malzemelerindeki yüksek fiyat artışına dikkat çekti...

Fidus Gayrimenkul Yatırım Sağlık Bilişim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Fidus Gayrimenkul Yatırım Sağlık Bilişim Hizmetleri Limited Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Necat Barut tarafından kuruldu.

Sebatkar Turizm İnşaat Tarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sebatkar Turizm İnşaat Tarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Oğuz Sezikli ve Tayfun Barut tarafından kuruldu.

Barutçu Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Barutçu Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Oya Barutçu tarafından kuruldu.

Barut Collection Didim'de yükselecek!

Akdeniz Bölgesi'nde başarılı yatırımlara imza atan Barut Hotel rotasını Didim'e çevirdi. Lüks konsept ile hayata geçirilecek projedeki otel Barut Collection ismiyle hizmete sunulacak. 

Barut Haberi

Barut

Barut Oteller Grubu, Türkiye'nin önde gelen turizm gruplarından biridir. Antalya Sideli Barut Ailesi, 1971'de ilk otelini açarak turizme adım attı. Ailenin dışa açık yüzü Ahmet Barut kamuoyunca yakından tanınıyor. Barut üç dönem TÜROFED (Türkiye Otelciler Federasyonu) Başkanlığını yürüttü. Ahmet Barut, 2005'ten beri yürüttüğü başkanlığı geçen yılbaşında bıraktı. 


Barut Oteller Grubu son yıllarda hızlı büyüyor. Halen sayısı dokuz olan tesislerinde yatak kapasitesi 8 bine ulaştı. Grup bugünlerde Antalya'nın önemli tesislerden birini daha devralmaya hazırlanıyor. O da Dedeman Grubu'nun Antalya merkezde bulunan Dedeman Antalya Oteli. Antalya Havaalanı'na 15 kilometre mesafedeki bu tesis için Dedeman Ailesi ile Barut Ailesi yılbaşından beri pazarlık yapıyor. Öğrendiğimize göre görüşmelerde prensipte anlaşılmış. 


Konu ile ilgili aradığımız Ahmet Barut, kasım ayında fiilen tesisi devralacaklarını söylüyor. Toplam 45 bin metrekare...