05 / 05 / 2024

baş yapı Ankara Sofa Loca

baş yapı Ankara Sofa Loca

Sofa Loca projesinde teslimler 2016 yılının Aralık ayında gerçekleşecek. 150 tane daire ve 6 tane ticari birimden meydana gelen proje 126 milyon TL yatırım bedeli ile yükseliyor. İşte Ankara Sofa Loca daire fiyatları...

TOKİ'den başkent Ankara'ya 545 yeni konut geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, başkent Ankara'da yeni proje inşa edecek. Gölbaşı'nda yükselecek olan projede toplam 545 konut yer alacak. 

Bordo 145 Yapı'dan Ankara'ya 507 adet konutluk yeni proje geliyor!

Bordo 145 Yapı başkent Ankara'daki yeni projesi için kolları sıvadı. Ankara Sincan'da yükselecek olan ve 507 konutun yer alacağı proje 826 milyon 402 bin 314 TL'ye mal olacak.

Ankara'da satılık 3 arsa! 36 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Ankara Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı başkent Ankara'da yer alan üç adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 10 Ocak 2024 tarihinde yapılacak.

Bağış yapılan miras iptal edilir mi?

Miras paylaşımlarında oldukça değişik denklemler yapılabiliyor. Bun agöre, hak ettiğini düşündüğü mirası alamayanlar ise yasal yollara başvuruda bulunuyor. Bağış yapılan miras iptal edilir mi? sorunu gündemdeki yerini koruyor. İşte haberin detayları...

Ankara Valiliği'nden satılık 4 arsa! Başkentte arsa arayanlar dikkat!

Ankara Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Ankara Çankaya'da yer alan 4 adet arsayı satışa çıkardı. Merakla beklenen satış ihalesi 26 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

SGK'dan Ankara'da satılık 11 arsa ve 1 bina! 1 milyon 125 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı, Ankara'da yer alan 12 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 27 Aralık'ta yapılacak.

Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi'nin başkent projesi resmen başlıyor! Etimesgut'a 443 konutluk yeni proje geliyor!

Sınırlı Sorumlu Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi'nin başkent Ankara projesi resmen başlıyor. Söz 443 konut yer alıyor. 

Başkent Milli Emlak, Ankara'daki 10 arsa ile 76 araziyi yüzde 20 indirimle satıyor! 

Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Ankara ili, Altındağ ilçesinde yer alan 10 adet arsa ile Kalecik ilçesindeki 76 adet arsayı yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki başkentteki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? Taksitle ödeme yapılıyor mu?

Natura Port'ta lansman fırsatı! Başkent Ankara'da 880 konutluk yeni proje!

Başkent Ankara'da hayata geçirilen Natura Port projesinde lansman fırsatıyla konut sahibi olunabiliyor. Natura Port projesinin 2025 yılının Aralık ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi'nden başkente 443 konutluk yeni proje geliyor!

Sınırlı Sorumlu Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi başkent Ankara'da 443 konutluk yeni proje inşa edecek. Söz konusu proje için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na başvuru yapıldı ve ÇED süreci başladı.

Park Mozaik Su'da teslimler başladı! Ankara’nın yeşil dostu Leed Gold Sertifika’lı ilk konut projesi!

Park Mozaik Su'da teslimler başladı! Tepe ve Mesa güvencesi ile hayata geçirilen proje başkent Ankara’nın yeşil dostu Leed Gold Sertifika’lı ilk konut projesi olma özelliğine sahip...

Çankaya Belediyesi başkentte 11 imarlı arsa satacak! Ankara'da arsa arayanlar bu tarihi kaçırmayın!

Ankara İli Çankaya Belediye Başkanlığı, Ankara'da yer alan 11 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 8 Haziran 2023 tarihinde yapılacak.

Ankara Büyükşehir Çankaya'da 9 konut satacak! Başkentte konut arayanlar bu tarihi sakın kaçırmayın!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara Çankaya'da yer alan 9 adet konut için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 4 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

baş yapı Ankara Sofa Loca Haberi

baş yapı Ankara Sofa Loca

Ankara Sofa Loca daire fiyatları haberimizin devamında yer alıyor ama önce proje özelliklerinden bahsedelim. Proje Ankara'nın Etimesgut bölgesinde hayata geçiriliyor. 


Emlak Konut GYO-Solar Yapı-Baş Yapı imzası ile hayata geçirilen Ankara Sofa Loca projesi 18 bin 228 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Proje 126 milyon TL yatırım bedeline sahip.


Etimesgut Sofa Loca Evleri'nde yüzde 1 peşinat ödendiğinde, daire bedelinin yüzde 75'ine kadar banka kredisi kullanılabiliyor. Projede 0,87 faiz oranıyla 120 aya kadar vade yapılıyor. 


150 adet lüks daire ve 6 adet ticari birimden meydana gelen Sofa Loca Emlak Konut projesinde yer alan ortak alanlar arasında kapalı yüzme havuzu, fitness, squash, sauna, hamam, spor alanları, kapalı otopark, çocuk oyun alanları mevcut. 


Ankara Sofa Loca projesindeki dairelerin alanları 180 metrekare ile 270 metrekare arasında değişiyor. Projede...