04 / 05 / 2024

başak demirtaşın otomobili

başak demirtaşın otomobili

Cuhmurbaşkanı adayı, HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş, Yüksek Seçim Kurulu'na mal beyanında bulundu. Peki Selahattin Demirtaş'ın mal beyanında neler var? İşte Selahattin Demirtaş'ın YSK'ya beyan ettiği mal varlığı...

Başak Mimari İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başak Mimari İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cemil Arga tarafından kuruldu.

Air Başakşehir ön satışta! 928 bin TL'ye 1+1!

Kazancın Zirvesi sloganı ile tanıtılan Air Başakşehir ön satışa çıktı. Projede fiyatlar 928 bin TL'den başlıyor.

Air Başakşehir ön talep topluyor!

Kazancın Zirvesi sloganı ile tanıtılan Air Başakşehir ön talep topluyor. Projede farklı tip ve büyüklüklerde daire seçenekleri bulunuyor.

3. İstanbul Başakşehir için ön talep zamanı!

3. İstanbul Başakşehir için ön talep zamanı başladı. 3. İstanbul Evleri Başakşehir projesinde konut ve ticaret alanları bulunuyor...

Başakşehir-Kayaşehir metrosu uzatma ihalesi bugün!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilecek olan Başakşehir-Kayaşehir metrosunun uzatılması işi ihalesi bugün yapılacak.

Sefaköy-Halkalı-Başakşehir Havaray Hattı'nın ihalesi 7 Aralık'ta!

İstanbul'un ilk havadan gidecek tramvayı için ihaleye çıkılıyor. 11.7 kilometre uzunluğundaki Sefaköy-Halkalı-Başakşehir Havaray hattının 2019 yılında açılması planlanıyor.

Başakşehir'de dev inşaatın istinat duvarı çöktü!

İstanbul Başakşehir'de dev bir inşaat projesinin istinat duvarı çöktü. İnşaat çalışanlarının kıl payı faciadan kurtulduğu olay, kameralara saniye saniye yansıdı.

TOKİ Avcılar ve Başakşehir Kentsel Tasarım Projeleri ihalesi bugün!

TOKİ İstanbul İli, Avcılar İlçesi, Tahtakale Mahallesi ve Başakşehir İlçesi, Altınşehir Mahallesi Kentsel Tasarım Projelerinin hazırlanması danışmanlık hizmet alımı işi ihalesi bugün yapılacak.

Avcılar Tahtakale ve Başakşehir Altınşehir'de dönüşüm başlıyor!

Avcılar'a bağlı Tahtakale ve Başakşehir'e bağlı Altınşehir'de dönüşüm başlıyor. Tahtakale ve Altınşehir dönüşüm projesi için kentsel dönüşüm tasarımları üzerinde çalışılıyor.

Başakşehir Kayaşehir TOKİ ihalesi yarın!

TOKİ tarafından alt ve orta gelir grubu için İstanbul Başakşehir Kayaşehir'de inşa edilecek olan 448 konut ihalesi yarın yapılacak.

Başakşehir Ziya Gökalp Mahallesi sakinleri arsalarını satamıyor!

Başakşehir Ziya Gökalp Mahallesi'nde yaşayanların hayatı, aniden ortaya çıkan 6 hissedarın varlığı değişti. 1.500 metrekarelik alanda hak iddia eden kişiler, mahalleye tedbir koydurttu. Mahalleli ise arsalarını ne satabiliyor, ne de ipotek ettirebiliyor.

Başakşehir'de 20 bine yakın konut üretildi!

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, Başakşehir bölgesinin hızla geliştiğini, buradaki projelerde yüzde 55'e yakın donatı alanlarının bulunduğunu, bölgede alt gelirliler için 20 bine yakın konut üretildiğini anlattı.

Başakşehir Evleri 1. Etap'ın kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kayabaşı Emlak Konutları 1. Etap 3. Kısım Konut, Okul İle Ada İçi Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşi kapsamında inşa edilen Başakşehir Evleri 1. Etap'ın geçici kabul tutanağı onaylandı.

başak demirtaşın otomobili Haberi

başak demirtaşın otomobili

Selahattin Demirtaş'ın mal varlığı!


HDP'nin cumhurbaşkanı adayı ve Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Diyarbakır'da ev ve büro ile biri eşinin kullandığı 3 adet otomobili bulunduğunu beyan etti.


HDP Basın Birimi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, cumhurbaşkanı adayı Demirtaş, bugün Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) mal varlığına dair beyanını sundu.


Demirtaş, beyanında, Diyarbakır'da 260 bin lira değerinde ev ile 100 bin lira değerinde hukuk bürosuna sahip olduğunu belirtti.


Parti çalışmalarında makam aracı olarak kullanılan 2 adet Audi marka otomobilin bulunduğunu beyan eden Demirtaş, eşi Başak Demirtaş'ın kullandığı Skoda marka otomobile de mal varlığı beyanında yer verdi.


Recep Tayyip Erdoğan'ın mal varlığı için tıklayın!


Ekmeleddin İhsanoğlu'nun mal varlığı için...