30 / 07 / 2024

Başak Grubu kiremit üretim kapasitesi

Başak Grubu kiremit üretim kapasitesi

Başak Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Füruz Karık, "Enerji alanında faaliyete başlarken, ana üretimimiz olan kiremit için de dev bir modernizasyon ve otomasyon yatırımı yapacağız. 20 milyon TL tutarında olacak yatırımla üretim kapasitemiz yüzde 30 artacak...

Kuzey Marmara Otoyolu'nun 'Nakkaş-Başakşehir kesimi' ihalesi yapıldı!

Karayolları’nda, milyarlarca TL'lik dev bir ihale daha sonuçlandı. Kuzey Marmara Otoyolu'nun “Nakkaş-Başakşehir kesimi” (bağlantı yolları dahil) ihalesini, Rönesans Grubu aldı. İhale bedelinin 8 milyar TL civarında olduğu ileri sürüldü. 

Kapalıçarşı, Başak Alaturka Kiremit'le yenileniyor!

Dünya'nın en büyük kapalı pazarı olan Kapalıçarşı, Başak Grubu'nun lokomotif şirketi Başak Alaturka Kiremit ile yenileniyor. Başak Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Füruz Karık, "555 yıllık tarihi çarşının restorasyonu 1.2 milyon adet kiremit ile gerçekleşecek" dedi.

Başakşehir Kayaşehir TOKİ ihalesi yarın!

TOKİ tarafından alt ve orta gelir grubu için İstanbul Başakşehir Kayaşehir'de inşa edilecek olan 448 konut ihalesi yarın yapılacak.

Başak Kiremit yeni üretim tesisini açtı!

Eskişehir'de bulunan üretim tesislerini geçtiğimiz yıl modernize ederek son teknolojiye kavuşturan Başak Çatı ve Cephe Sistemleri, üretim tesisinin açılışını gerçekleştirdi.

TOKİ Başakşehir'de 3 bin konut için ihale aşamasında!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Başakşehir Kayaşehir'de 7 bin 500 konutu alt ve orta gelir grubu için inşa edecek. TOKİ Başakşehir'de 3 bin konut için ihale aşamasında.

Avrupa Konutları Başakşehir: Artaş İnşaat'ın Kayaşehir'deki İlk Projesi!

Artaş İnşaat, Kayaşehir'e Avrupa Konutları'nı taşıyor. Avrupa Konutları Başakşehir projesi için hazırlanan Artaş Grubu, projeye yıl sonuna doğru başlaması planlıyor. İşte projenin tüm detayları...

TOKİ Başakşehir'de 448 konut inşa edecek!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Başakşehir Kayabaşı bölgesinde, 448 konutluk proje için yüklenici firma ile sözleşme yaptıklarını, gelecek dönemde 7 bin 500 konutu alt ve orta gelir grubu İstanbullulara sunacaklarını bildirdi.

Merosa'dan Başakşehir, Bağcılar, Sancaktepe ve Ümraniye'de yeni proje!

Merosa Şirketler Grubu, Başakşehir, Bağcılar, Sancaktepe ve Ümraniye'de yeni projeler hayata geçirmeye hazırlanıyor. Ruhsat ve proje çalışmaları henüz devam eden projeler karma kullanımlı olarak planlandı...

Başak Çatı renkli çatıların üretimini yüzde 400 artırdı!

3 yıl önce başlanan yatırım tamamlandı, 10 milyon dolar yatırımla modern üretim başladı. Başak Çatı ve Cephe Sistemleri artık el değmeden kiremit üretiyor.

Başak Çatı, el değmeden renkli kiremit üretiyor!

3 yıl önce başlanan yatırım tamamlandı, 10 milyon dolar yatırımla modern üretim başladı. Başak Çatı ve Cephe Sistemleri artık el değmeden kiremit üretiyor. İşte ayrıntılar...

Türkiye'nin ilk ve tek tam otomasyon yapan üretim tesisi Başak Çatı'dan!

1969 yılında kiremit üretimine Başak Kiremit ve Tuğla adıyla başlayan işletme, günümüzde üretim sektörünün lideri konumundadır. Başak Çatı ve Cephe Sistemleri Türkiye'nin ilk ve tek tam otomasyon yapan üretim tesisini kurdu..

Başakşehir Mostar Life fiyat listesi!

Başakşehir Mostar Life fiyat listesine göre dairelerin metrekare bazında fiyatları 4 bin TL ile 5 bin TL arasında değişiyor. Çolakoğlu Grubu imzasıyla inşa edilen projede teslimler 30 ay içerisinde gerçekleşecek.

Çolakoğlu Başakşehir 1. kısımda iki projeyle satışa çıkacak!

Çolakoğlu Grubu, Başakşehir 1. kısımda birbirine 100 metre mesafede iki proje satışa çıkaracak. Yarın lansmanı yapılacak olan Vadişehir projesinden sonra, aynı bölgede Mostar Life Grand Houses projesine hazırlanılıyor...

Başak Grubu kiremit üretim kapasitesi Haberi

Başak Grubu kiremit üretim kapasitesi

Grubun, 2014 yılı için önüne koyduğu hedefleri hayata geçirmeye başladığını belirten Başak Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Füruz Karık, "Enerji alanında faaliyete başlarken, ana üretimimiz olan kiremit için de dev bir modernizasyon ve otomasyon yatırımı yapacağız. 20 milyon TL tutarında olacak yatırımla üretim kapasitemiz yüzde 30 artacak" dedi.


Başak Grubu, yeni girdiği enerji sektörününün yanı sıra kiremit sektöründe başlatacağı modernizasyon yatırımlarıyla büyümesine devam edecek. Modernizasyon ve otomasyon yatırımlarının yaklaşık 20 milyon TL olacağını belirten Baçak Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Füruz Karık, yatırım tamamlandığında kiremit sektöründe Türkiye'de liderlik anlamında önemli kazanım sağlayacaklarını iddia etti. Yapacakları yatırımın Türk kiremit sektöründe örnek olacağını söyleyen Karık, "Yatırımımızın tamamı bittiğinde üretim tesisimiz, bir bisküvi fabrikası gibi çalışacak. Başlangıçtan bitiş noktasına ve paketlemeye kadar ürünlerimiz el değmeden...