04 / 05 / 2024

Başak Grup Gayrimenkul iletişim

Başak Grup Gayrimenkul iletişim

Başak Grup Gayrimenkul Geliştime ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zeyd Haris Aydın tarafından kuruldu...

Kcb Grup Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kcb Grup Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Recep Kocaboğa tarafından kuruldu.

Fuzul GYO'dan 168 milyonluk dev satış! Başakşehir'deki arsasını Nevita Gayrimenkul'e sattı!

Fuzul GYO, İstanbul ili, Başakşehir İlçesi, İkitelli-2 Mahallesinde yer alan 2 bin 965,83 metrekare büyüklükteki arsayı Nevita Gayrimenkul'e sattı. İşte arsaya ve satışa ilişkin detaylar...

Başakşehir Emlak Turizm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Başakşehir Emlak Turizm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Altan ve İdris Çakır ortaklığında kuruldu.

Özerler Grup Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özerler Grup Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 15 milyon TL sermaye bedeli ile Mahsun Özer tarafından kuruldu.

Sertaş Grup Gayrimenkul Danışmanlığı Otomotiv Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sertaş Grup Gayrimenkul Danışmanlığı Otomotiv Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Sefa Taşçı tarafından kuruldu.

Başakşehir Belediyesi'nden taksitle gayrimenkul fırsatı! Yatırımcılar dikkat!

İstanbul İli Başakşehir Belediye Başkanlığı, Ziya Gökalp Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Emlak Konut GYO İstanbul Başakşehir parsellerinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO İstanbul Başakşehir parsellerinin değerleme raporu yayınlandı. Peki Emlak Konut GYO İstanbul Başakşehir gayrimenkulünün değeri ne kadar? 

Başak Değerleme Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başak Değerleme Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Enes Zengin tarafından kuruldu.

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Başakşehir Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Başakşehir Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Ak Grup Yatırım Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Grup Yatırım Gayrimenkul Sanayi Ticaret  Silivri’de  200 bin TL sermaye bedeli  ile Ahmet Şerafettin Karagöz tarafından kuruldu.

Başakşehir'de 55 milyon TL'ye icradan satılık 2 gayrimenkul!

T.C. Küçükçekmece 1. İcra Dairesi, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, İkitelli-2 Mahallesi, 583 ada 7 parselde yer alan 2 gayrimenkulü 54 milyon 929 bin 190 TL'ye satıyor...

Başakşehir'de gayrimenkul satışı yüzünden silahlı çatışma!

İstanbul Başakşehir'de 2 milyonluk gayrimenkul satışı yüzünden  Çeçen ve Gürcü iki grup arasında silahlı kavga çıktı. Çıkan kavgada 2 kişi hayatını kaybetti.

Adım 34 Gayrimenkul İnşaat Tekstil Turizm Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Başakşehir Şubesi açıldı!

Adım 34 Gayrimenkul İnşaat Tekstil Turizm Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Başakşehir Şubesi bugün Başakşehir'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Enes Değirmenci tarafından açıldı.

Başak Grup Gayrimenkul iletişim Haberi

Başak Grup Gayrimenkul iletişim

Başak Grup Gayrimenkul Geliştime ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zeyd Haris Aydın tarafından kuruldu.

Başak Grup Gayrimenkul Geliştime ve Ticaret Limited Şirketi konusu:1-Her türlü insaat taahhüt isleri;konut,isyeri,ticarethane insaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak, bunlar üzerinde veya baskalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karsılıgı binalar yapmak,satmak ve kiraya vermek. 2-Yurt içinde ve dısında her türlü resmi ve özel sektöre ait insaat taahhüt ve montaj isleri yapmak ve müstakil konut,fabrikalar,park ve bahçe düzenlemeleri, uristik tesisler, tatil köyleri insa etmek,satmak ve kiraya vermek. Mevzuatın izin verdigi her türlü malın ithalatını, ihracatını ,alım satımını yapar. 3-Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kurulusları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme,...