30 / 04 / 2024

Başak Konut

Başak Konut

Başak Grubu şirketi olarak 2006 yılında girdiği inşaat sektöründeki toplam yedi proje, 87 bin metrekare inşaat ve 600 konutluk birikimi ve tecrübesini gelecek dönemde yapacağı önemli projelere aktaracak.

Başak Konut 2014'te de büyümeye devam edecek!

Bugüne kadar hayata geçirdiği konut projeleriyle Eskişehir'de inşaat sektörünün öncüleri arasına giren Başak Konut, 2014 yılında da büyümesini sürdürmeyi hedefliyor. Firma, önümüzdeki yıl yapacağı projelerle 60 milyon TL'lik ciroya ulaşma hedefinde...

Selçuk Başak: Konut faiz oranları düşürülmeli!

Sakarya Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Selçuk Başak, 1 Kasım seçim sonuçlarının gayrimenkul piyasasına olası yansımaları ve beklentilerini değerlendirdi.

Emlak Konut Başakşehir Evleri 2. Etap kura sonuçları tam liste!

Emlak Konut Başakşehir Evleri 2. Etap kura sonuçları tam liste halinde yayınlandı. Kura satışları dün saat 14.00'te gerçekleşen projede 250 adet konut için asil ve yedek hak sahipleri belli oldu.

Emlak Konut Başakşehir 2. Etap Evleri kura sonuçları!

Toplam 250 adet dairenin satışa çıkarıldığı proje İstanbul İl'i Başakşehir İlçe'sinde yükseliyor. Emlak Konut Başakşehir 2. Etap Evleri kura sonuçları dün saat 14.00 itibariyle açıklandı.

Başakşehir 2. Etap Evleri Emlak Konut kura katılımcı listesi!

Fiyat listesine göre 2+1 daireler 437 bin TL'den başlayan projede toplam 250 adet dairenin satışa çıkarıldı. Başakşehir 2. Etap Evleri Emlak Konut kura katılımcı listesi detayları haberimizde yer alıyor.

30 Eylül 2015 Emlak Konut Başakşehir Evleri 2. Etap kura sonuçları!

30 Eylül 2015 Emlak Konut Başakşehir Evleri 2. Etap kura sonuçları henüz açıklanmadı. Kura çekilişi bugün yapılan projede 2+1, 3+1 ve 4+1 konutlar kura yöntemiyle satışa sunuldu.

Emlak Konut Başakşehir Evleri 2. Etap kura katılımcı listesi!

Başakşehir Evleri 2. Etap'ta başvuru süresi 28 Eylül'de sona erdi. Kura çekilişi bugün yapılan projede 250 adet konut için hak sahipleri belli oldu. İşte Emlak Konut Başakşehir Evleri 2. Etap kura katılımcı listesi...

Emlak Konut Başakşehir 2. Etap Evleri kura çekilişi sonuçları!

Toplam 250 adet dairenin satışa çıkarıldığı projede fiyat listesine göre 2+1 daireler 437 bin TL'den başlıyor. Emlak Konut Başakşehir 2. Etap Evleri kura çekilişi sonuçları bugün saat 14.00 itibariyle belirleniyor.

Emlak Konut Başakşehir Evleri 2. Etap görselleri!

Başakşehir Evleri 2. Etap kura çekilişi Zübeyde Hanım Öğretmen Evi'nde düzenleniyor. Projede daire fiyatları 437 bin TL'den başlıyor. İşte Emlak Konut Başakşehir Evleri 2. Etap görselleri...

Emlak Konut Başakşehir Evleri 2. Etap kura çekilişi canlı yayın!

Emlak Konut Başakşehir Evleri 2. Etap kura çekilişi canlı yayın olarak yayınlanıyor. Başvuruları 28 Eylül Pazartesi günü sona eren projede 60 bin TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor.

Başakşehir 2. Etap Evleri Emlak Konut kura çekilişi sonuçları!

Daire büyüklüklerinin 117,46 metrekareden başlangıç gösterdiği projede toplam 250 adet daire satışa çıkarıldı. Başakşehir 2. Etap Evleri Emlak Konut kura çekilişi bugün saat 14:00 itibariyle yapılıyor.

Emlak Konut Başakşehir Evleri 2. Etap kura çekimi 2015!

Toplam 250 adet dairenin satışa çıkarıldığı projede daire büyüklükleri 117,46 metrekareden başlıyor. Emlak Konut Başakşehir Evleri 2. Etap kura çekimi 2015 bugün saat 14:00'da yapılacak.

Başakşehir Evleri 2. Etap Emlak Konut kura 2015!

Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilen Başakşehir Evleri 2. Etap'ta 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlanan daireler kurayla satışa sunuluyor. İşte Başakşehir Evleri 2. Etap Emlak Konut kura 2015 detayları...

Emlak Konut Başakşehir Evleri 2. Etap kura çekilişi bugün!

Emlak Konut Başakşehir Evleri 2. Etap kura çekilişi bugün yapılacak. Toplamda 250 adet konutun satışa çıkarılacağı projede dairelerin satış fiyatları 437 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Başak Konut Haberi

Başak Konut



Bugüne kadar hayata geçirdiği konut projeleriyle Eskişehir'de inşaat sektörünün öncüleri arasına giren Başak Konut, 2014 yılında da büyümesini sürdürmeyi hedefliyor. Şirket, önümüzdeki yıl yapacağı projelerle 60 milyon TL'lik ciroya ulaşma hedefinde. Başak Grubu şirketi olarak 2006 yılında girdiği inşaat sektöründeki toplam yedi proje, 87 bin metrekare inşaat ve 600 konutluk birikimi ve tecrübesini gelecek dönemde yapacağı önemli projelere aktaracak. Türkiye'de çok katlı sitelerin mahalle yaşamım bitirdiğine dikkat çeken Başak Konut Genel Müdürü Melih Görk, bu nedenle insanla- ' rın eskiye bir özlem duyduğunu söyledi. Bu özlemi bir nebze de olsa giderecek projelere imza attıklarını ileri süren Görk, daha çok butik konutlara yer vererek müşterilerinin istek ve beklentilerini karşıladıklarını dile getirdi. 


İstanbul İstiklal...