09 / 05 / 2024

Başak Spor Merkezi açılışı

Başak Spor Merkezi açılışı

Mamak Spor Salonu, Şehir Stadı ve Başak Spor Merkezi'nin açılışı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın da katıldığı törenle gerçekleştirildi. Mamak dev spor tesislerine kavuştu...

Başakşehir'in yeni yaşam merkezi Başakport'ta satışlar başladı!

İstanbul Başakşehir'de Yirmi Dört Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. tarafından hayata geçirilen Başakport projesinin satışları başladı. Peki projede yer alan konutların fiyatı ne kadar oldu? İşte 27 Mayıs 2022 BaşakPort projesi konutlarının fiyat listesi...

Ayvansaray'da spor merkezi inşa ediliyor!

İstanbul Fatih Belediyesi, Ayvansaray'da gençlerin talebine yönelik spor merkezi inşa ediyor.  Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, söz konusu inşaat merkezinin inşasını inceledi. 

Sultangazi'ye gençlik ve spor merkezi inşa edilecek!

İstanbul Sultangazi Belediyesi tarafından Esentepe Mahallesi’ne gençlik ve spor merkezi kazandırıyor. Proje aşamasının tamamlandığı merkezin inşası yakın zamanda başlayacak. 

Başakşehir’in ‘ilk gençlik merkezi’ yükseliyor!

Başakşehir Belediyesi, Güvercitepe Mahallesi’nde ilçe gençliğinin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak yeni bir yaşam merkezi inşa ettiğini açıkladı. Yapımına başlanan Güvercintepe Gençlik Merkezi’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Başakşehir Güvercintepe Gençlik Merkezi’ndeki hafriyat çalışmalarında sona gelindi!

Başakşehir Belediyesi, Güvercitepe Mahallesi’nde ilçe gençliğinin bütün ihtiyaçlarını giderecek yeni bir yaşam merkezi inşa ediyor. Güvercintepe Gençlik Merkezi’ndeki hafriyat çalışmaları tamamlandı.

Başakşehir'e V Mall Yaşam Merkezi geliyor!

V Mall Yaşam Merkezi projesi İstanbul’un en gözde ilçeleri arasında yer alan Başakşehir’de Emlak Konut GYO’dan alınan arsa üzerinde hayata geçiriliyor...

Keçiören'e yeni spor merkezi inşa ediliyor!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok yaptığı açıklamada, ilçeye 10,5 milyon TL değerinde bir spor merkezi daha inşa edeceklerini söyledi.

Başakşehir Ziya Gökalp Aile Sağlığı Merkezi'nin arsası 659 bin TL'ye satıldı!

İstanbul Başakşehir'de üzerinde Ziya Gökalp Aile Sağlığı Merkezi'nin bulunduğu arsa, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) şirketlerinden KİPTAŞ tarafından 659 bin TL'ye satıldı. Satışla ilgili KİPTAŞ ve İBB'den açıklama geldi.

Dumlupınar Gençlik ve Spor Merkezi açılışa hazır!

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün'ün çocuklar ve gençlere armağanı olan Dumlupınar Gençlik ve Spor Merkezi'nde çalışmalar hız kesmeden sürüyor. Dumlupınar Gençlik ve Spor Merkezi, çocuklar ve gençlerin kullanımına hazırlandı.

Başakşehir Siteler Arası Futbol Turnuvası'nın şampiyonu Avrupa Konutları!

Başakşehir Belediyesi ve Başakşehir Amatör Spor Kulüpler Birliği tarafından gerçekleştirilen Siteler Arası Futbol Turnuvası'nın şampiyonu Avrupa Konutları oldu.

İsra Holding'den Başakşehir'e V Mall projesi geliyor!

İsra Group A.Ş. ve V Mall A.Ş. tarafından Başakşehir’de, yaklaşık 100 milyon TL yatırımla Emlak Konut'tan aldığı arsa üzerinde bölgenin en büyük ve kapsamlı Alışveriş ve Yaşam Merkezi hayata geçirilecek. Projenin adı V Mall olacak...

Başakşehir Fatih Terim Stadyumu Bakanlığa tahsis edildi!

Mülkiyeti İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nun tahsis işlemleri tamamlandı. 31 kiralık dükkân hariç olmak üzere stadyum, 25 seneliğine bedelsiz olarak Gençlik ve Spor Bakanlığına verildi.

Başakşehir Stadının devredilmesiyle İBB 12 milyon liralık tasarruf edecek!

Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’ndan 610 bin TL gelir elde eden İBB’nin, stat için yıllık yaklaşık 12 milyon liralık masraf yaptığı ortaya çıktı.  CHP’li İBB Meclis Üyesi Ali Haydar Kahraman  İBB’nin, staydumu Gençlik ve Spor Bakanlığı’na devretmesi ile 12 milyon liralık tasarrufa geçtiğini söyledi.

Başak Spor Merkezi açılışı Haberi

Başak Spor Merkezi açılışı

Mamak Belediyesi tarafından yapımı tarafından 3 dev spor tesisi Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın katıldığı törenle kapılarını açtı.


Mamak Spor Salonu, Şehir Stadı ve Başak Spor Merkezi'nin açılışı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın da katıldığı törenle gerçekleştirildi. Üç büyük tesisin özellikle gençler için büyük bir yatırım olduğunu kaydeden Bakan Yıldız açılışta yaptığı konuşmada, "Gençliğimiz bu spor merkezlerinde yetişerek, enerjisini doğru yerde kullanacak ve vatana, millete hayırlı birer birey olacak" dedi. 


"DÖNÜŞÜM BÜYÜYEREK SÜRSÜN" 


Mamak'ta çok şeyin değiştiğini dile getiren Bakan Yıldız, "Kentsel dönüşümden yeşil alanlara yaşanan bu değişimi ve dönüşümü görüyoruz. 30 Mart'ta Mesut kardeşime yeniden hizmet hakkı verirseniz bu dönüşüm büyüyerek devam eder" diye konuştu. Belediye Başkanı Mesut Akgül ise 5 bin kişilik Mamak Spor Salonu, Başak...