05 / 05 / 2024

başakeşhir yeni merkez

başakeşhir yeni merkez

Başakeşhir Yeni Merkez projesi "3. Köprü yolu bağlantı kavşağı nerede?" sloganıyla tanıtılıyor. Yapılan hesaplamalarla yeni merkezden yola çıkan bir araç Anadolu Yakası’na sadece 15 dakika’da ulaşabilecek.

8 ihtisas hastanesi nerede?

"8 ihtisas hastanesi nerede?" sloganıyla tanıtılan Başakşehir Yeni Merkez projesine birkaç adım mesafede kurulacak İkitelli Entegre Sağlık Kampüsü, 8 farklı hastaneyi kapsayan bir entegre sağlık kampüsü olarak tasarlandı.

Merkez Bankası ve OVP tahminlerine göre SSK, Bağ-Kur emeklilerine yeni müjde: En düşük emekli maaşı 10 bin 565 TL! 

SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin Ocak zammının belirlenmesinde 2023'ün ikinci yarısındaki enflasyon etkili olacak. Ancak Merkez Bankası ve OVP tahminlerine göre SSK, Bağ-Kur emeklilerinin zam oranları ortaya çıktı. İşte ayrıntılar...

Merkez Bankası yeni Başkanı Hafize Gaye Erkan kimdir? İşte Hafize Gaye Erkan hayatı ve kariyeri...

Hafize Gaye Erkan Merkez Bankası yeni Başkanı oldu. Peki, Merkez Bankası yeni Başkanı Hafize Gaye Erkan kimdir? İşte Hafize Gaye Erkan hayatı ve kariyeri...

Beklenen haber geldi! Merkez Bankası’nın yeni başkanı Hafize Gaye Erkan oldu!

Merkez Bankası’nın yeni başkanı açıklandı. Merkez Bankası’nın yeni başkanlığına Hafize Gaye Erkan atandı. İşte detaylar!

İnşaat sektöründe yeni dönem başlıyor! Yeni mezun mühendislere 4 kat sınırı geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı altyapı güvenliğini artırmak amacıyla yeni düzenlemeler için düğmeye bastı. İnşaat sektöründe yeni dönem başlıyor! Yeni mezun mühendislere 4 kat sınırı geldi!

Göç İdaresi Başkanlığı 100 yeni eleman alıyor! Başvurular 30 Aralıkta başlıyor! Kimler başvurabilir?

Göç İdaresi Başkanlığı, 100 yeni uzman yardımcısı alımı için ilan yayımladı. Peki başvuru şartları neler? Son başvuru tarihi ne zaman? İşte detaylar…

Dikkat! TOKİ başvurularında yeni uygulama başladı! Kurum'dan ise rekor açıklaması geldi

Sosyal konut başvurularında yeni uygulama 19 Eylül sabahı itibari ile yürürlüğe girerken Bakan Kurum ise sosyal konut projelerine ilişkin son rakamları açıkladı.

Ünlü Ekonomistten çılgın altın tahmini! Kemerlerinizi bağlayın, yeni rekor kırılmak üzere...

Altın fiyatlarındaki oynaklık kamuoyunu endişelendiriyor. Yükselen küresel enflasyon  ve yaklaşan bir durgunluk, altın fiyatını daha da yükseltti. Ünlü Ekonomistten çılgın altın tahmini geldi! Kemerlerinizi bağlayın, yeni rekor kırılmak üzere...

TOKİ'den Düzce Merkez'e 63 konutluk yeni proje!

Dar gelirli aileleri kira öder gibi ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Düzce Merkez'de 63 konutluk yeni proje inşa edecek.

Binance genel merkez kurmak için çalışmalara başladı!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, genel merkez kurmak için çalışmalara başladı. Binance genel merkez açarak sanal şirket statüsünden kurtulacak. 

TOKİ'den Manisa Köprübaşı'na 78 konutluk yeni proje!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Manisa Köprübaşı'nda 78 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Niğde Merkez 152 konut ihalesi 21 Eylül'de!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Niğde Merkez 152 konut projesinin ihalesini 21 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Van Başkale halkı yeni evlerine kavuşmayı bekliyor!

Sel felaketinin yaşandığı ve 11 evin yıkıldığı Van Başkale'de evlerini kaybeden vatandaşlar yeni evlerine kavuşacakları günü bekliyor.

TOKİ'den Kütahya'ya 495 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kütahya Merkez'de 495 yeni konut ve 10 dükkan inşa edecek.

başakeşhir yeni merkez Haberi

başakeşhir yeni merkez

"3. Köprü yolu bağlantı kavşağı nerede?" sloganıyla tanıtılan Başakşehir Yeni Merkez projesi adı altında Başakşehir'de kurulan yeni kent meydanı yeni yollarla mesafe kavramını değiştirecek.


3. Köprü ve otoban projesinin bağlantı güzergahı üzerinde bulunan Başakşehir Yeni Merkez projelerin tamamlanmasıyla İstanbul’un dört bir yanına ulaşmak sadece dakikalar alacak. Başakşehir’in yeni merkezinden yola çıkan bir araç Anadolu Yakası’na sadece 15 dakika’da ulaşabilecek.


Başakşehir Yeni Merkez, bağlantı yollarının da devreye girmesiyle İstanbul’un ulaşımı en rahat noktası haline gelecek. Meydana araçlarıyla gelmek isteyenler için binlerce araçlık otopark meydanı inşa edilecek.


Web: http://basaksehiryenimerkez.org

Esra Nur...