04 / 05 / 2024

başakpınar asfalt çalışması

başakpınar asfalt çalışması

Kayseri Talas Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı asfalt ve yol yapım ekipleri, Başakpınar Mahallesi Çağlayan, Ense, Taksim, Kuzey Caddesi ve bağlantı yollarında yaptığı çalışmayla mahallede asfaltı olmayan yol bırakmıyor...

1941 Taksim ile Mete Caddesi'ni birbirine bağlayan yol için 85 bin lira bütçe ayrılmış!

1941 yılında Taksim Taşkışla ile Mete Caddesi'nin birbirine bağlayan yolun asfalt çalışması için toplamda 85 bin liralık bütçe hazırlanmış.

Bakanlık'tan Stratejik Çevresel Etki Değerlendirmesi çalışması!

Çevre Bakanlığı, Stratejik Çevresel Etki Değerlendirmesi çalışması başlatacak. SÇD çalışmasıyla enerjiden tarıma, ormancılıktan turizm ve ulaştırmaya kadar birçok alanda yürütülecek projeler, ilk aşamadan itibaren "çevreye duyarlı" bir şekilde hayata geçirilecek.

Malatya Çöşnük'te sıcak asfalt çalışması başladı!

Malatya Battalgazi'nin Çöşnük Mahallesinde tamamlanan kaldırım çalışmaları sonrası sıcak asfalt çalışması başladı.

Mersin Erdemli'de asfalt çalışmaları yapılıyor!

Mersin Erdemli Belediyesi, Erdemli Lisesi civarında sıcak asfalt çalışması başlattı. Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, çalışamlarla ilgili yazılı açıklama yaptı.

Kayseri Kepez ve Başakpınar'a iki ayrı yatırım!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, hafta sonunu yoğun geçirdi. Başkan Çelik, daha sonra Kepez ve Başakpınar ilçelerindeki iki ayrı yatırımın tanıtım programına iştirak etti.

Manisa Selendi yollarında temel çalışması başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Selendi’nin Çinan mahallesini birçok mahalleye bağlayan yollarda temel çalışması gerçekleştirdi. Mevcut yolda mevsim koşullarının elvermesine müteakip asfalt çalışması yapılacak.

Antalya Saraykent'te asfalt çalışması!

Antakya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Saraykent Mahallesi’nde asfalt çalışması gerçekleştirdi.

Manisa Sarıgöl'de dolgu çalışması başladı!

İl genelinde asfalt çalışmalarına devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sarıgöl Belediyesi işbirliği ile Sarıgöl’ün Halis Selçuk Caddesi’nde asfalt öncesi dolgu çalışmasına başladı.

Manisa Tekeliler'de yol çalışmaları başladı!

İl genelinde sürdürdüğü asfalt çalışmasıyla vatandaşların takdirini toplayan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Tekeliler, Çamköy ve Üçpınar gurup yolunda sıcak asfalt çalışmasına başladı.

Manisa Akhisar'da sıcak asfalt çalışmaları başlıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar’ın Seyirdim Mahallesi’nde sıcak asfalt çalışması öncesinde temel çalışması başlattı.

Manisa Sarıgöl'deki asfalt çalışmaları tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Sarıgöl ilçesinde Tırazlar ve Çanakçı yol hattında gerçekleştirdiği sıcak asfalt çalışması tamamlandı ve yol çizgileri çizilerek modern bir hale getirildi.

Isparta Akkent TOKİ'de asfalt çalışmaları yapıldı!

Isparta Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Akkent Mahallesinde asfalt çalışması gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Manisa Akhisar'ın 3 mahallesinde asfalt çalışması!

İl genelinde asfalt çalışmalarına devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar’ın Hamit, Çıtak ve Dağdere Mahallelerini birbirine bağlayan 13 kilometrelik yolda bakım, onarım ve yama çalışması yaptı.

başakpınar asfalt çalışması Haberi

başakpınar asfalt çalışması


Kayseri Talas Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı asfalt ve yol yapım ekipleri, Başakpınar Mahallesi Çağlayan, Ense, Taksim, Kuzey Caddesi ve bağlantı yollarında yaptığı çalışmayla mahallede asfaltı olmayan yol bırakmıyor. 


Talas Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü asfalt ve yol yapım ekipleri Başakpınar mahallesinde ça-lışmalarını sürdürüyor. Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, yeni asfalt plentinin günlük 1300 ton kapasitesinin üzerinde rekor bir üretim gerçekleştirdiğini belirterek, "Geceyi gündüze katıp mesai kavramı dinlemeden Talas’a hizmet ediyoruz" dedi. 


Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, Talas'ın birçok mahallesinde yol, kaldırım ve asfalt yapımı çalışmasının eş zamanlı gerçekleştiğini ifade ederek, Başakpınar Mahallesi'nin tüm yollarını asfaltla buluşturduklarını söyledi. Yeni asfalt plentinde bir günde 1300 ton asfaltı hem çıkardıklarını hem de işlediklerini belirten Başkan Yıldırım, " Başakpınar - Malatya bağlantısını yaptığımız yolumuzu geniş...