05 / 05 / 2024

Başakşehir aile sağlığı merkezleri

Başakşehir aile sağlığı merkezleri

Başakşehir Belediyesi, İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü ile yapılan protokol çerçevesinde ilçeye 3 aile sağlığı merkezi daha inşa edecek. Altınşehir Aile Sağlığı Merkezi’nde çalışmalar sürerken Vaditepe ve Hoşdere Aile Sağlığı Merkezlerinin projeleri tamamlandı.

Mostar Mahal Başakşehir 1 yıl sonra teslim!

Mostar Mahal Başakşehir projesinden yüzde 50 peşinat ve 8 taksitle konut sahibi olunabiliyor. Mostar Mahal projesindeki konutların teslimlerin 1 yıl sonra yapılması planlanıyor.

İstanbullulara müjde! Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nı kısa sürede tamamlandıklarını belirterek, hattın hizmete açılmasına sayılı günler kaldığını açıkladı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Aile Sağlığı Merkezi açılış için gün sayıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Antalya Büyükşehir Belediyesi Aile Sağlığı Merkezi'nde çalışmalar son aşamaya geldi. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek çalışmaları yerinde inceledi. 

İBB Başakşehir'deki aile sağlığı merkezini Kovid-19 döneminde sattı iddiası!

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, İBB'nin Başakşehir'deki aile sağlık merkezinin kapısına kilit vurduğunu belirtti...

Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesi şimdiden dünyanın sayılı hastaneleri arasına girmiştir! 

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi bugün tam kapasite olarak açıldı. Açılış törenine Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca katıldı. Japonya Başbakanı Şinzo Abe ise açılışa konferans yöntemiyle katıldı...

Başakşehir Ziya Gökalp Aile Sağlığı Merkezi'nin arsası 659 bin TL'ye satıldı!

İstanbul Başakşehir'de üzerinde Ziya Gökalp Aile Sağlığı Merkezi'nin bulunduğu arsa, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) şirketlerinden KİPTAŞ tarafından 659 bin TL'ye satıldı. Satışla ilgili KİPTAŞ ve İBB'den açıklama geldi.

Başakşehir Şehir Hastanesi yıl ortasında hizmete girecek!

Türkiye’nin en büyük 3. Sağlık yatırım projesi özelliğine sahip olan Başakşehir Şehir Hastanesi’nde inşaat çalışmaları devam ediyor. Başakşehir Şehir Hastanesi ne zaman açılacak?

Bahçeşehir 28 Nolu Aile Sağlığı Merkezi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Başakşehir Belediyesi tarafından Bahçeşehir’e kazandırılan 28 Nolu Aile Sağlığı Merkezi törenle hizmete açıldı.

Kağızman'da yeni aile sağlık merkezinin inşaatı başladı!

AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, "Kağızman için yeni bir aile sağlık merkezi sözü vermiştik. İnşaatına başladık'' dedi.

Başakşehir Şehir Hastanesi, İstanbul’u sağlığın başkenti yapacak!

Başakşehir Şehir Hastanesi, 2020 yılında açılacak. Hastane açıldığında, İstanbul ve Türkiye’yi sağlıkta “merkez” haline getirirken, 2 bin 68 adet sismik izolatörle “Dünyanın En Büyük Sismik İzolatörlü Binası” unvanına da sahip olacak...

Bucak Aile Sağlığı Merkezi'nin inşaatı başladı!

Burdur'un Bucak İlçesi'nde hayata geçirilecek Bucak Aile Sağlığı Merkezi'nin inşaatı başladı. AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur Bucak, projeyle ilgili basın açıklaması yaptı.

Emlak Konut'tan Bakırköy,Beşiktaş ve Başakşehir'de satılık arsa!

Emlak Konut Bakırköy, Beşiktaş ve Başakşehir'deki dev arsalarını açık artırma usulü ile satışa çıkarıyor. Arsaların ihaleleri 15 Ekim'de yapılacak. Arsaların toplam muhammen bedeli KDV dahil 1 milyar 417 milyon 534 TL...

Başakşehir’e 3 yeni aile sağlığı merkezi geliyor!

Başakşehir Belediyesi, İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü ile yapılan protokol çerçevesinde ilçeye 3 aile sağlığı merkezi daha inşa edecek. Altınşehir Aile Sağlığı Merkezi’nde çalışmalar sürerken Vaditepe ve Hoşdere Aile Sağlığı Merkezlerinin projeleri tamamlandı.

Başakşehir aile sağlığı merkezleri Haberi

Başakşehir aile sağlığı merkezleri

Avrupa’nın en büyük şehir hastanesinin hayata geçirildiği Başakşehir’de sağlık alanındaki yatırımlara her geçen gün bir yenisi daha ekleniyor. Başakşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Altınşehir’de inşa edilen aile sağlığı merkezinde çalışmalar son aşamaya gelirken Bahçeşehir’de hayata geçirilecek olan 2 aile sağlığı merkezinin projeleri tamamlandı.


Başkan Kartoğlu çalışmaları inceledi

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, Kayabaşı Mahallesi Burçak Sokak’ta hayata geçirilen Altınşehir Aile Sağlığı Merkezi’ndeki çalışmaları yerinde inceledi. 3 aile sağlığı hekiminin görev yapacağı 170 metrekare alana sahip merkezi gezen Başkan Kartoğlu, görevlilerden bilgiler aldı.

“Her şeyin başı sağlıktır” anlayışı ile tüm Başakşehirlilerin sağlık hizmetlerinden yararlanması için çalıştıklarını dile getiren Başkan Kartoğlu, Altınşehir Aile Sağlığı Merkezi’nin bölgede önemli bir ihtiyacı karşılayacağını belirtti.

Vaditepe ve Hoşdere’ye yapılacak 

Çalışmaların büyük bir hızla sürdüğü aile sağlığı merkezinin kısa...