18 / 05 / 2024

Başakşehir atatürk bulvar stüdyo yangını

Başakşehir atatürk bulvar stüdyo yangını

Başakşehir İkitelli Atatürk Bulvarı üzerindeki bir alışveriş merkezinin arka kısmında yer alan stüdyoda, tadilat çalışması sırasında yangın çıktı. Yangına ilk müdahaleyi yapan görevliler, çabalarının yetersiz kalması üzerine durumu itfaiyeye bildirdi...

Başakşehir Atatürk Olimpiyat Parkı 1. Etap 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Atatürk Olimpiyat Parkı 1. Etabı 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Ankara'da Sıhhiye Strazburg Caddesi ile Atatürk Bulvarı bağlantı yolları yenilendi!

Büyükşehir Belediyesi, Sıhhiye Strazburg Caddesi'ni Atatürk Bulvarı'na bağlayan bağlantı yolunda zemin ve kaldırımları tamamen yeniledi, dekoratif aydınlatma direkleri yerleştirdi.

Saraylı Döner, en büyük döner restoranı unvanıyla İstanbul Başakşehir'de!

Lüks konut projelerinin yükseldiği ve özellikle inşaat sektöründe çalışanların yoğun yaşadığı Atatürk Bulvarı, Başakşehir’de bulunan Saraylı Döner, Dünya’nın En Büyük Döner Restoranı unvanıyla müşterilerine farklı deneyimler yaşatmaya devam ediyor.

Eskişehir Atatürk Bulvarı yenileniyor!

Eskişehir’in en önemli ulaşım akslarından biri olan Atatürk Bulvarı’nda asfaltlama çalışmaları sürüyor. Yetkililer yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarının kentin tamamını kapsayacak şekilde tüm hızıyla devam ettiğini belirttiler.

Beşiktaş maçlarını Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynayabilir!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Orman, "Avrupa ve derbi maçlarımızı yine Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yapacağız. Onun haricindeki maçları belki Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynayabiliriz. Daha kesinleşmiş bir şey yok" dedi.

Başakşehir Bulvar İstanbul projesinde 445 bin TL'ye 3+1!

Özkar ve Özülke İnşat imzasıyla İstanbul Avrupa yakası Başakşehir'de konumlandırılan projede toplam 1555 adet konut yer alıyor. Başakşehir Bulvar İstanbul projesinde yer alan 3+1 dairelerin fiyatları 445 bin TL'den başlıyor.

Bulvar İstanbul Başakşehir'de 365 bin TL'ye 2+1! Yüzde 1 KDV ile!

Bulvar İstanbul Başakşehir'de yer alan daire seçeneklerinin fiyatları 365 bin TL'den başlıyor. 1.555 konuttan meydana gelen projedeki daireler için yüzde 1 oranında KDV uygulanıyor.

Başakşehir Bulvar İstanbul teslim tarihi!

Banka kredili ya da peşin ödemelere özel yüzde 7 indirim uygulanan Başakşehir Bulvar İstanbul teslim tarihi 2016 yılının yaz ayları olarak belirlendi. Proje toplam 110 bin metrekare alana sahip...

Başakşehir Bulvar İstanbul görselleri!

Başakşehir Bulvar İstanbul görselleri kapsamında detaylar haberimizde yer alıyor. Başakşehir Bulvar İstanbul projesinde yer alan 2+1 dairelerin fiyatları 364 bin TL ile 565 bin TL arasında değişiyor.

Bulvar İstanbul Başakşehir örnek daire!

Özkar-Özülke İnşaat imzasıyla İstanbul Avrupa yakası Başakşehir bölgesinde hayata geçirilen Bulvar İstanbul Başakşehir örnek daire resimleri yayınlandı. Projede banka kredisi ile konut sahibi olunuyor...

Bulvar İstanbul Başakşehir'de fiyatlar 364 bin liradan başlıyor!

2016 yılında teslim edilmesi planlanan Bulvar İstanbul Başakşehir projesinin ödeme planı kapsamında iki farklı seçenek sunuluyor. Bulvar İstanbu projesinde fiyatlar 364 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Bulvar İstanbul Başakşehir'de 445 bin liraya 3+1!

1555 adet daireden meydana gelen Bulvar İstanbul Başakşehir projesinde 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçenekleri yer alıyor. Bulvar İstanbul Başakşehir projesinde 3 oda 1 salon dairelerin fiyatları 445 bin liradan başlıyor.

Başakşehir Bulvar İstanbul'da 364 bin TL'ye 2+1!

3.Köprü ve 3.Havalimanı güzergahında hayata geçirilen projede 2 oda 1 salon daireler 364 bin liradan başlıyor. Başakşehir Bulvar İstanbul projesi 1555 adet konuttan oluşuyor.

Başakşehir atatürk bulvar stüdyo yangını Haberi

Başakşehir atatürk bulvar stüdyo yangını


Başakşehir'deki bir program stüdyosunda tadilat çalışması sırasında çıkan yangın, kontrol altına alındı. 


İkitelli Atatürk Bulvarı üzerindeki bir alışveriş merkezinin arka kısmında yer alan stüdyoda, tadilat çalışması sırasında yangın çıktı.


Yangına ilk müdahaleyi yapan görevliler, çabalarının yetersiz kalması üzerine durumu itfaiyeye bildirdi. 


Başakşehir ve çevre ilçelerden olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri, yangına müdahale etti. Müdahale sırasında, Atatürk Bulvarı bir süreliğine trafiğe kapatıldı. 


İtfaiye ekipleri, yangını uzun uğraşlar sonucu kontrol altına aldı. Maddi hasar oluşan stüdyodaki soğutma çalışmaları...