04 / 05 / 2024

başakşehir gölet alanı

başakşehir gölet alanı

İstanbul'da konuta yatırım yapanların rağbet ettiği bölgelerden birisi de Bahçeşehir. 2008 belediye seçimlerinde Başakşehir ilçesine bağlanan bölgenin popülerliğinden Avcılar ve Esenyurt'taki inşaat firmaları da nasipleniyor.

İstanbul Eyüpsultan ve Başakşehir'de konut imarlı 2 arsa satılıyor!

İstanbul Eyüpsultan ve Başakşehir'de yer alan konut imarlı iki adet arsa için satış ihalesi düzenleniyor. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanları...

Başakşehir Belediyesi 5 adet arsayı satıyor! Başakşehir 1. ve 2. Kısım'da KDV'den muaf arsalar! 

Başakşehir Belediyesi, Başakşehir 1. ve 2. Kısım'da yer alan 5 adet arsayı satıyor. Peki Başakşehir'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

İstanbul Başakşehir'de 5 arsa satılacak! Megakentte arsa yatırımı yapmak isteyenler dikkat!

İstanbul İli Başakşehir Belediye Başkanlığı, Başakşehir'de yer alan 5 adet arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Ebruli Başakşehir nerede? Ebruli Başakşehir güncel fiyat listesi Eylül 2023!

Ebruli Başakşehir nerede sorusunun yanıtı ve Ebruli Başakşehir güncel fiyat listesi Eylül 2023 haberimizde yer alıyor. İşte satışların başladığı Ebruli Başakşehir projesi ile ilgili detaylar...

Başakşehir'deki 22 bin 310 metrekarelik konut imarlı arsa 1.7 milyar TL'ye satılıyor!

Başakşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Ziya Gökalp (İkitelli-2) Mahallesi'nde yer alan arsayı 'Hasılat Paylaşımı Yöntemiyle' satıyor. Peki Başakşehir'de yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

Başakşehir Ziya Gökalp Mahallesi'ndeki riskli alanın imar planı askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Ziyagökalp Mahallesi Riskli Alan 1. Etap 1/5000 ölçekli Revizyon Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Sabiha Gökçen, İstanbul Havalimanı, Kayaşehir-Başakşehir metroları ne zaman açılacak? Bakan Karaismailoğlu açıkladı! 

Sabiha Gökçen ve İstanbul Havalimanı metroları güzergahında yer alan 3 metronun açılış tarihleri merak konusu oldu. Peki, E5-Sabiha Gökçen Havalimanı metrosu açıldı mı? İstanbul Havalimanı Metrosu ne zaman açılacak? Kayaşehir-Başakşehir arasındaki metro hattı ne zaman hizmete girecek? İşte cevabı

Başakşehir Ziya Gökalp Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Ziya Gökalp Mahallesi 33 Metrelik Yolun Batısındaki Park Alanının Bir Kısmına İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Başakşehir Güvercintepe 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Güvercintepe Mahallesi 338 Ada 2 Parsel, 243 Ada 11 Parsel İle 243 Ada 12 Parselin Bir Kısmına İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Başakşehir'de 13.7 milyon TL'ye satılık arsa!

Küçükçekmece 3. Satış Memurluğu Başakşehir'de yer alan arsayı 13 milyon 689 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Adem Atmaca açıkladı: Başakşehir'deki arsanın KİPTAŞ'a satış detayları belli oldu!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun gündeme getirdiği önceki yönetim sırasında KİPTAŞ'ın Başakşehir’de yer alan projesinde 36 milyon dolarlık kamu zararı olduğunu aktardı. KİPTAŞ'a Başakşehir'de arsa satan Atmaca Grup'un Yönetim Kurulu Başkanı Adem Atmaca, konuya ilişkin konuştu.

Emlak Konut GYO Başakşehir'de 204 ticari ünite için tadilat yapı ruhsatı aldı!

Emlak Konut GYO projelerinden "İstanbul Başakşehir Kayabaşı Rekreasyon Alanı Ticaret ve Bölge Parkı İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi" kapsamında,  toplam 204 ticari ünite için tadilat yapı ruhsatları alındı.

Başakşehir Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi Başak ve Başakşehir Mahalleleri, Rezerv Yapı Alanı ve Çevresine İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıktı.

başakşehir gölet alanı Haberi

başakşehir gölet alanı

Öte yandan Emlak Konut'un 2010 yılında 'Mıknatıs Kent' olarak ilan ettiği Başakşehir Hoşdere mevkii art arda satışa çıkan konut projeleriyle yatırımcıların dikkatini çekiyor. İşyerleri, sağlık kompleksleri, eğitim alanları ve sosyal donatılarıyla öne çıkacak olan uydu kentin en önemli özelliği, yıllar önce modern kentin simgesi olarak inşa edilen Bahçeşehir'e komşu olması ve dev şehir parkının yanıbaşında yükselmesi. 


HOŞDERE'YE 20 BİN KONUT 


İstanbul'un Avrupa Yakası'na kurulacak 1 milyon nüfuslu Yenişehir'in bir parçası olan Hoşdere'de inşa edilen Bahçekent, konutları, işyerleri, sağlık tesisleri, eğitim alanları ve sosyal donatılarıyla öne çıkmaya başladı. 2014 baharında lansmanı yapılan Bahçekent Flora projesinde yer alan 800 dairenin yüzde 70'i sahiplerini buldu. 2016 sonunda bitecek projenin ticari alanları önümüzdeki günlerde ihale yoluyla satışa çıkacak. İnsan ve doğa dengesini koruyan yapısıyla dikkat...