29 / 04 / 2024

Başakşehir Kiptaş projeleri

Başakşehir Kiptaş projeleri

2000 yılında Kiptaş, İkitelli'de 2 bin konutluk bir inşaat projesi başlatacakmış. 2 bin 78 konuttan oluşacak Başakşehir 4. Etap 2. Kısım konutları, 15 milyar liradan başlayan fiyatlarla satılacakmış.

10 soruda TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir 2022 Sosyal Konut Projesi! Başakşehir Projesi’nde kaç konut yapılacak?

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları bugün itibarı ile resmen başlamış bulunuyor. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı bütününde İstanbul’da da yeni projeler yer alacak. Peki, TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl vurulacak?

KİPTAŞ, Başakşehir Sular Vadisi 2. ve 3. Bölge'deki restoran ve kafeterya alanlarını kiraya veriyor! 

KİPTAŞ İstanbul Konut İmar Plan Turizm Ulaşım San. ve Tic. A.Ş., Başakşehir Sular Vadisi 2. ve 3. Bölge'de yer alan restoran ve kafeterya alanlarını kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

Başakşehir Şahintepe ve Ziyagökalp mahallelerine yeni konut müjdesi!

Kayapark Sakura Evleri'nin lansmanında önemli açıklamalar yapan Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, "Kentsel dönüşümle ilgili bu proje sürerken, 2022'nin ilk 6 ayı içerisinde yeni projeleri duyuracağız. Şahintepe ve Ziya Gökalp Mahallelerindeki konutlara 6 ay içerisinde başlayacağız" dedi.

TOKİ, Başakşehir ve Esenler projeleri için düğmeye bastı!

İstanbul projeleri için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Başakşehir ve Esenler'de yeni konutlar inşa edecek.

TOKİ Başakşehir Kayabaşı Batı Bölgesi 1. Kısım ihalesi yarın!

İstanbul projeleri için düğmeye basan TOKİ,  Başakşehir Kayabaşı Batı Bölgesi 1. Kısım ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Ali Kurt'tan KİPTAŞ'ın Başakşehir'deki arsasına ilişkin açıklama!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun gündeme getirdiği KİPTAŞ'ın Başakşehir'deki arsasına ilişkin konuştu.

Adem Atmaca açıkladı: Başakşehir'deki arsanın KİPTAŞ'a satış detayları belli oldu!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun gündeme getirdiği önceki yönetim sırasında KİPTAŞ'ın Başakşehir’de yer alan projesinde 36 milyon dolarlık kamu zararı olduğunu aktardı. KİPTAŞ'a Başakşehir'de arsa satan Atmaca Grup'un Yönetim Kurulu Başkanı Adem Atmaca, konuya ilişkin konuştu.

KİPTAŞ Referans Başakşehir Kentsel Dönüşüm projesinde sona gelindi!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, 168 adet birimde devam eden Referans Başakşehir Projesi'nde gelinen son aşama hakkında sosyal medya üzerinden bilgi verdi. 

KİPTAŞ Referans Başakşehir'de inşaat seviyesi yüzde 85'e ulaştı!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, 168 adet birimde devam eden Referans Başakşehir Projesi'nde yüzde 85 fiziki ilerleme kaydedildiğini açıkladı. 

KİPTAŞ Referans Başakşehir Kentsel Dönüşüm projesinde son durum ne?

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, 150 adet birimde devam eden Referans Başakşehir Projesi'nde yüzde 75 fiziki ilerleme kaydedildiğini dile getirdi. 

TOKİ Başakşehir Kayabaşı 100 bin konut projesi için ÇED süreci başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Başakşehir Kayabaşı Mahallesi 1. Etap ve 2. Etap projeleri için ÇED süreci başladı.

Kiler GYO ile KİPTAŞ arasında Referans Bahçeşehir ve Referans Başakşehir anlaşması!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, KİPTAŞ Referans Bahçeşehir (558 ada 8 Parsel) ve KİPTAŞ Referans Başakşehir (1284 ada 2 Parsel) sözleşmesi protokolü hakkında açıklama yaptı...

Yasin Kartoğlu Başakşehir projelerini anlattı!

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, Başakşehir’de yapımı devam eden dev projeleri anlattı.

Başakşehir Kiptaş projeleri Haberi

Başakşehir Kiptaş projeleri



2 bin konutluk yeni bir şehir


Kiptaş, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin desteği ile İkitelli'de 2000 konutluk bir inşaat projesi başlatıyor. Satış kampanyası 21 Şubat'ta başlayan konutların temelleri yarın atılacak.


     1995 yılından beri inşaat piyasasında faaliyet gösteren ve bugüne kadar İstanbul'da 17 bin konut yapan Kiptaş İnşaat, Başakşehir 4. Etap 2. Kısım'da 2000 konut daha yapıyor. İkitelli'de 36 hektarlık alan üzerine kurulacak olan Başakşehir 4. Etap 2. Kısım konutları 52 blok ve 126 villa olmak üzere toplam 2078 adet konuttan oluşacak.

      Çarpık şehirleşmenin önlenebilmesi için çağdaş ve yaşanılır birimlerin yapılması ilkesini esas alan Kiptaş konutlarındaki daireler 75 metrekare...