29 / 04 / 2024

Başakşehir kiralık işyeri

Başakşehir kiralık işyeri

Taşı-toprağı altın değerinde olan İstanbul’da her geçen gün hem satılık hem de devren işyerlerinde fiyatlar artış trendine girerken, Başakşehir ortalama 1 milyon 200 bin TL ile rekor kırıyor

Başakşehir Hoşdere'deki 13 bin metrekarelik arsanın imar planı değişikliği askıda! Dev projelere komşu!

İstanbul, Başakşehir  Bahçeşehir 2. Kısım (Hoşdere) Mahallesi 645 Ada 2 Parsele İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı. Söz konusu arsa TOKİ Bahçeşehir 2. Kısım, Tual Bahçekent gibi projelere yakın konumda yer alıyor. 

İstanbul TOKİ Arnavutköy, Başakşehir, Çatalca, Esenler için başvurusu kabul edilenler belli oldu!

TOKİ’nin tarafından başlatılan İlk Evim İlk Arsam ve İlk İş Yerim Projesi’nde Arnavutköy, Başakşehir, Çatalca ve Esenler için başvurusu kabul edilenler belli oldu.

360 TL’den başlayan fiyatlarla kiralık daire ve işyeri sahibi olma fırsatını kaçırmayın!

Çok sayıda kişi uygun fiyatlı daire ve kiralık iş yeri araştırması yapıyor. 360 TL’den başlayan fiyatlarla kiralık daire ve işyeri sahibi olabilirsiniz. İşte haberin detayları…

TOKİ için Arnavutköy, Başakşehir, Esenler'de olup ta haber bekleyenler bu habere hemen bakın! kabul listesi açıklandı  

Az bir süre önce TOKİ'nin 'İlk Evim, İlk İş Yerim' konut projesinde Arnavutköy, Başakşehir ve Esenler için kabul listeleri belirlendi. Türkiye'de ilk defa bu kadar geniş kapsamlı konut projesinde heyecan tam gaz sürerken, Açıklanan ilçelerde listeler merak ediliyor.

TOKİ İstanbul kura çekiliş tarihleri! TOKİ Başakşehir kura çekilişi ne zaman 2022?

TOKİ İstanbul kura çekiliş tarihleri vatandaşların gündemini oluşturuyor. Özellikle İstanbul Başakşehir kura sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merakla araştırılıyor. İşte bu konuya dair detaylar!

Başakşehir 2. Kısım Mahallesi 1/5000 ölçekli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı!

Çalışmalarına devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Başakşehir ilçesi, 2.Kısım Mahallesi, 264 ada, 1 ve 4 parseller ile 265 adaya ilişkin 1/5000 ölçekli 24.03.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Başakşehir Ziya Gökalp Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Ziya Gökalp Mahallesi 33 Metrelik Yolun Batısındaki Park Alanının Bir Kısmına İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Başakşehir Güvercintepe 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Güvercintepe Mahallesi 338 Ada 2 Parsel, 243 Ada 11 Parsel İle 243 Ada 12 Parselin Bir Kısmına İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Emlak Konut GYO Başakşehir Tatarcık parsellerinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO tarafından İstanbul Başakşehir Tatarcık Mahallesi'nde yer alan 126/16, 133/5 parsel no.lu taşınmazlar için hazırlatılan değerleme raporuna göre; gayrimenkullerin KDV dahil toplam değeri 164 milyon 300 bin 710 TL oldu.

TOKİ Başakşehir Kayabaşı Batı Bölgesi 1. Kısım ihalesi yarın!

İstanbul projeleri için düğmeye basan TOKİ,  Başakşehir Kayabaşı Batı Bölgesi 1. Kısım ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Başakşehir Hoşdere'deki imar değişikliğine mahkemeden dur kararı!

Kanal İstanbul projesinin çevresinde inşa edilecek olan "Yenişehir"in komşusu Başakşehir Hoşdere'deki 8.3 hektar büyüklüğündeki alanın imar planlarının yürütmesinin durdurulmasına karar verildi. Açıkça hukuka aykırı olduğu tespit edilen işlemin, telafisi güç hasarlar oluşturabileceği vurgulandı.

Emlak Konut GYO Başakşehir Tatarcık parsellerinin değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Tatarcık Mahallesinde yer alan 126/16, 133/5 parsel no.lu taşınmazlar için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Başakşehir Şahintepe Mahallesi'nin kamulaştırma kararı TBMM'de!

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Beyaz, Başakşehir Şahintepe Mahallesi için alınan acil kamulaştırma kararıyla ilgili soru önergesi verdi.

Başakşehir kiralık işyeri Haberi

Başakşehir kiralık işyeri

Türkiye’nin en büyük pazaryeri olan sahibinden.com’un Türkiye’nin beş büyük ilinde yılın ilk iki ayına ait satılık ve devren işyerleri ile ilgili verileri belli oldu. Yılın ilk iki aylık döneminde Türkiye genelinde satılığa çıkan ya da devredilen işyeri ilan sayısında, 2012’nin aynı dönemine göre yüzde %35 azalma oldu.

sahibinden.com’un yılın ilk iki ayına ilişkin ilan verilerine göre, Türkiye’nin beş büyük ilinde devredilen işyerlerinin faaliyet konusunun başında lokanta ve restoranlar geliyor. Yılın ilk iki aylık döneminde devir ilanı verilen lokanta ve restoran sayısında 2012’nin aynı dönemine göre %10, restoran ve lokanta fiyatlarında ise %15,5 oranında artış yaşandı. 

İSTANBUL’DA ŞİŞLİ ATAŞEHİR’İ TAHTINDAN ETTİ 

sahibinden.com’un İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Antalya’yı kapsayan 2013 ilk iki aylık satılık ve devren işyeri verilerine göre, en pahalı işyeri devri...