28 / 04 / 2024

başakşehir nüfus 2015

başakşehir nüfus 2015

2003 yılından bugüne hızla gelişen Başakşehir bölgesi genelinde hayata geçirilen konut yatırımları, bölge nüfusunun hızla artmasına neden oldu..

Air Başakşehir ön satışta! 928 bin TL'ye 1+1!

Kazancın Zirvesi sloganı ile tanıtılan Air Başakşehir ön satışa çıktı. Projede fiyatlar 928 bin TL'den başlıyor.

Air Başakşehir ön talep topluyor!

Kazancın Zirvesi sloganı ile tanıtılan Air Başakşehir ön talep topluyor. Projede farklı tip ve büyüklüklerde daire seçenekleri bulunuyor.

Avrupa Konutları Başakşehir’de yılın son fırsatı!

Avrupa Konutları Başakşehir’de yılın son fırsatı sunuluyor. Projede, düşük peşinat ve uygun vade oranlarıyla kredilendirme seçenekleri yer alıyor. Daireler, 584 bin 300 TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor

Başakşehir markalı konutların yeni adresi oldu!

Yenişehir’in merkezi Başakşehir markalı konutların yeni adresi oldu. Milyonluk evlerin satışa çıktığı bölgede metrekare fiyatları 4 bin 500 lirayı buldu.

Sefaköy - Halkalı - Başakşehir Havaray hattının ihalesi bugün!

Sefaköy - Halkalı - Başakşehir Havaray hattının ihalesi bugün saat 10:00'da gerçekleşecek. 11.7 kilometre uzunluğundaki hattın 2019 yılında açılması planlanıyor.

Avrupa Konutları Başakşehir'de yılın son kampanyası!

Emlak Konut GYO güvencesiyle, Artaş İnşaat tarafından Başakşehir’de hayata geçirilen Avrupa Konutları Başakşehir yılın son kampanyasıyla dikkat çekiyor.

Avcılar Tahtakale ve Başakşehir Altınşehir'de dönüşüm hız kesmiyor!

İstanbul Avrupa Yakası'nda Avcılar İlçesi, Tahtakale Mahallesi ve Başakşehir İlçesi, Altınşehir Mahalle'lerinde kentsel dönüşüm projeleri tam gaz devam ediyor.

3. İstanbul Başakşehir için ön talep zamanı!

3. İstanbul Başakşehir için ön talep zamanı başladı. 3. İstanbul Evleri Başakşehir projesinde konut ve ticaret alanları bulunuyor...

Başakşehir-Kayaşehir metrosu uzatma ihalesi bugün!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilecek olan Başakşehir-Kayaşehir metrosunun uzatılması işi ihalesi bugün yapılacak.

Sefaköy-Halkalı-Başakşehir Havaray Hattı'nın ihalesi 7 Aralık'ta!

İstanbul'un ilk havadan gidecek tramvayı için ihaleye çıkılıyor. 11.7 kilometre uzunluğundaki Sefaköy-Halkalı-Başakşehir Havaray hattının 2019 yılında açılması planlanıyor.

Başakşehir'de dev inşaatın istinat duvarı çöktü!

İstanbul Başakşehir'de dev bir inşaat projesinin istinat duvarı çöktü. İnşaat çalışanlarının kıl payı faciadan kurtulduğu olay, kameralara saniye saniye yansıdı.

TOKİ Avcılar ve Başakşehir Kentsel Tasarım Projeleri ihalesi bugün!

TOKİ İstanbul İli, Avcılar İlçesi, Tahtakale Mahallesi ve Başakşehir İlçesi, Altınşehir Mahallesi Kentsel Tasarım Projelerinin hazırlanması danışmanlık hizmet alımı işi ihalesi bugün yapılacak.

Avcılar Tahtakale ve Başakşehir Altınşehir'de dönüşüm başlıyor!

Avcılar'a bağlı Tahtakale ve Başakşehir'e bağlı Altınşehir'de dönüşüm başlıyor. Tahtakale ve Altınşehir dönüşüm projesi için kentsel dönüşüm tasarımları üzerinde çalışılıyor.

başakşehir nüfus 2015 Haberi

başakşehir nüfus 2015

2003 yılından bugüne hızla gelişen Başakşehir bölgesi genelinde hayata geçirilen konut yatırımları, bölge nüfusunun hızla artmasına neden oldu. 2008 yılında ilçe statüsüne yükselen bölge, Türkiye'nin mega projelerinin kavşak noktası olması yönüyle de yatırım merkezine dönüştü BAŞAKŞEHİR'İN halihazırda projeleri devam eden metro, üçüncü havaalanı, üçüncü köprü, Kuzey Marmara otoyolu ve Marmaray'ın uzatılması ve Kanal İstanbul etkisiyle daha da ilgi göreceği muhtemel. İlçe genelinde satılık ev projelerinin birçoğu TOKİ, Emlak Konut ve Kiptaş himayesinde hayat buldu, bulmaya da devam ediyor. 3-4 yıl önce 2 bin liranın altında seyreden konut projelerinin metrekare fiyatlarında 6-7 bin liraların telaffuz edilmesi, ilçede bulunan son arazilerin de değerini yükseltti. 


İKİ HAVAALANININ TAM ORTASINDA 

Başakşehir'in iki havaalanının tam ortasında bulunması, Basın Ekspres'ten gelen yolun doğrudan yeni havaalanına Başakşehir üzerinden...