12 / 05 / 2024

başakşehir Vadişehir emlak 2015

başakşehir Vadişehir emlak 2015

Emlak 2015 fuarında mega projelere komşu Vadişehir, yabancı yatırımcıdan tam not aldı. 2017'de teslim edilmesi planlanan projeye blok satış talepleri geliyor.

Başakşehir Emlak Turizm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Başakşehir Emlak Turizm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Altan ve İdris Çakır ortaklığında kuruldu.

Meydan Başakşehir Emlak Konut GYO detayları!

Meydan Başakşehir Emlak Konut GYO detayları haberimizde yer alıyor. İşte Meydan Başakşehir Emlak Konut GYO detayları ve proje detayları...

Vadi Yaka Başakşehir ödeme seçenekleri!

Emlak Konut GYO 20 yıl vade kampanyasına katılan Vadi Yaka Başakşehir projesi Fuzul İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. İşte Vadi Yaka Başakşehir ödeme seçenekleri...

Evvel İstanbul Başakşehir Emlak Konut fiyatları 2017!

İstanbul Başakşehir'de yükselen Evvel İstanbul projesi 11-29 katlı sekiz blokta 678 daire ve ticari birimlerden oluşuyor. Evvel İstanbul projesi de "Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti" isimli konut satış kampanyasına katıldı. Evvel İstanbul Başakşehir Emlak Konut fiyatları 2017...

Başakşehir Emlak Çadırı 2015 nerede?

İlgi Yönetim imzası ile kurulan ve bu yıl ilki düzenlenecek olan Emlak Çadırı 'nda bugün 240 adet bağımsız bölüm satışa sunuluyor. Başakşehir Emlak Çadırı 2015 nerede?

Başakşehir Emlak Çadırı müzayedesi yarın!

Başakşehir Emlak Çadırı müzayedesi yarın saat 10:00'da gerçekleşecek. Hemen teslim edilen konut, ofis ve dükkanların satışa çıkacağı projede konut fiyatları 99 bin TL olarak belirlendi.

Başakşehir Emlak Çadırı iletişim bilgileri!

31 Mayıs Pazar günü müzayedesi gerçekleşecek olan projede 220 adet daire, 10 adet VIP ofis ve 10 adet dükkan bulunuyor. Başakşehir Emlak Çadırı iletişim bilgileri kapamında telefon numarası 444 61 71 olarak belirlendi.

Başakşehir Emlak Çadırı müzayedesi ne zaman?

Medikule İstanbul, Merkez Kayaşehir AVM ve Merkez Kayaşehir Plaza'daki konut, dükkan ve ofislerin satışa sunulduğu Emlak Çadırı başvuruları bugün sona eriyor. Peki Başakşehir Emlak Çadırı müzayedesi ne zaman?

Başakşehir Emlak Çadırı başvuruları için bugün son gün!

Başakşehir Emlak Çadırı başvuruları için bugün son gün. Toplam 240 adet bağımsız bölümün satışa sunulacağı Emlak Çadırı müzayedesi 31 Mayıs Pazar günü gerçekleşecek.

Başakşehir Emlak Çadırı 2015!

Başakşehir Emlak Çadırı 2015 kapsamında toplam 240 adet bağımsız bölüm satışa sunuluyor. İlgi Yönetim imzası ile hayata geçirilen projede başvuru süreci yarın sona erecek.

Başakşehir Emlak Çadırı fiyatlar!

Müzayedesi 31 Mart Pazar günü gerçekleşecek olan Emlak Çadırı başvuruları devam ediyor. Projede hemen teslim edilen daire, ofis ve dükkanlar satışa sunuluyor. İşte Başakşehir Emlak Çadırı fiyatlar...

Başakşehir Emlak Çadırı müzayede tarihi!

Başakşehir Emlak Çadırı müzayede tarihi 31 Mayıs olarak belirlendi. Bu yıl ilki gerçekleşecek olan projede Medikule İstanbul'da yer alan 220 adet konut ile birlikte dükkan ve ofisler de satışa sunulacak.

Başakşehir Emlak Çadırı nerede kurulacak?

Emlak Çadırı ‘nda açık artırma usulü satışa sunulacak 240 adet bağımsız bölüm bulunuyor. Projeye başvurular 29 Mayıs Cuma gününe kadar kabul edilecek. Peki Başakşehir Emlak Çadırı nerede kurulacak?

başakşehir Vadişehir emlak 2015 Haberi

başakşehir Vadişehir emlak 2015

Türkiye'nin en büyük konut projelerinin sergilendiği 'Emlak 2015' fuarında Irmak Grup, Çolakoğlu Yapı, Bordo Yapı ve İntes Yapı'nın yatırımlarıyla hayata geçirilen Vadişehir Projesi Körfezli yatırımcılardan tam not aldı. Fuarda yatırımcı ile buluşan Vadişehir Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Akgül; "Vadişehir projemizle bölgeye değer kazandırıyor olmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Projemize Körfez ülkelerinden büyük talep var. Blok satış taleplerini geri çevirdik. Bireysel satış yapıyoruz. Beş katlı Osmanlı Konaklarımız büyük rağbet gördü ve şuan o bloklarımızda daire kalmadı. Projemizde aile konseptli mahalle kültürünü yaşatıyoruz. O yüzden projemize 1+1 koymadık. Yaşam vadeden Vadişehir projemize yatırım yapanlar çok şanslı" dedi. 


Dev projelere komşu 

50 bin metrekarelik alan üzerinde 550 milyon TL'lik yatırım ile yükselen Vadişehir projesi, toplam değeri 100 milyar doları bulan; 3'üncü köprü ve havalimanı, Kuzey...