18 / 05 / 2024

Başakşehir Vadişehir Projesinin yüzde 60 satıldı

Başakşehir Vadişehir Projesinin yüzde 60 satıldı

Vadişehir projesiyle bölgeye marka değeri kazandırdıklarını belirten Vadişehir Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Akgül 10 yıllık üretim projeksiyonlarında yer alan yeni etaplarla birlikte projenin bölgeye damga vuracak konut sayılarına ulaşacağını kaydetti.

Ebruli Başakşehir resmen başlıyor! 738 konutluk yeni proje!

Ebruli Başakşehir projesinin inşaatı resmen başlıyor. Maliyeti 2 milyar 441 milyon 18 bin 214 TL olarak açıklanan projede 738 konut ve 25 ticari ünite yer alıyor. 

Meydan Başakşehir'in değeri 5 milyar 650 milyon TL!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Meydan Başakşehir projesinin 2023 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Söz konusu projenin değeri 5 milyar 650 milyon TL'yi geçti...

Ebruli Başakşehir Projesi'nin lansmanı yapıldı! Lansmana özel 60 ay vade fırsatıyla satışta! 

Başakşehir Belediyesi güvencesi ve Ebruli İnşaat tarafından inşa edilecek Ebruli Başakşehir projesinin lansmanı yapıldı. 728 konuttan oluşan projede lansmana özel 60 ay vade fırsatıyla satışlar başladı. 

Meydan Başakşehir'deki konut sayısı değişti! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Meydan Başakşehir projesinde konut satışı değişti. İşte Emlak Konut GYO Meydan Başakşehir projesinin tüm detayları...

Meydan Başakşehir'in değeri ne kadar? 

Meydan Başakşehir projesinin 2021 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. Peki Meydan Başakşehir'in değeri ne kadar oldu?

Meydan Başakşehir projesinin detayları belli oldu!

Satışların geçtiğimiz günlerde başladığı Meydan Başakşehir projesinin detayları belli oldu. Projede 375 konut ve 150 adet ticari ünite yer alıyor.

Başakşehir Avrasya Konutları: Fuzul Yapı Başakşehir projesinin adı belli oldu!

Geçtiğimiz ay hizmete açılan Başakşehir Şehir Hastanesi'nin tam karşısında yer alan Başakşehir Avrasya Konutları satışa çıktı.

3. İstanbul Başakşehir Hasbahçe Evleri satışta! 841 bin TL'ye!

İstanbul Başakşehir’de inşa edilen3. İstanbul Başakşehir projesinin son etabı Hasbahçe Evleri bölgedeki nitelikli konut ihtiyacını karşılamaya hazırlanıyor. 541 konuttan meydan gelen Hasbahçe Evleri’nin yüzde 51’i ön talep döneminde satıldı. Fiyatlar 841 bin TL’den başlıyor...

Kiler GYO Referans Başakşehir değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Referans Başakşehir projesinin değerleme raporunu yayınladı.

TURYAP'ın Nidapark Başakşehir temsilciliği bugün açılıyor!

Tahincioğlu tarafından hayata geçirilen Nidapark Başakşehir projesinin TURYAP Nidapark Başakşehir temsilciliği bugün Erdal İmrek, Erkut Memiş, Cahit Yeşil ve Murat Meşin tarafından açılıyor..

TURYAP'ın Nidapark Başakşehir temsilciliği yarın açılıyor!

Büyümeye devam eden TURYAP'ın yeni temsilciği yarın, Tahincioğlu tarafından hayata geçirilen Nidapark Başakşehir projesinin altındaki dükkanlarda açılacak.

Dekar Demiröz Ortaklığı Başakşehir projesinin tüm detayları!

Toplam 105 blok şeklinde dizayn edilen Dekar Demiröz Ortaklığı Başakşehir projesi İstanbul Başakşehir İlçesi, Tatarcık Mahallesi'nde konumlandırılıyor. Dekar Demiröz Ortaklığı Başakşehir projesinin tüm detayları...

Alzamil-Fuzul ve Seha Yapı Başakşehir projesinin tüm detayları!

Alzamil-Fuzul ve Seha Yapı Başakşehir projesinin detayları netleşti. Asaf İş Adi Ortaklığı adı altında yaklaşık 1000 konut ve ticari üniteler inşa edilecek...

Başakşehir Vadişehir Projesinin yüzde 60 satıldı Haberi

Başakşehir Vadişehir Projesinin yüzde 60 satıldı

Vadişehir Projesinde altı aylık sürede yüzde 60 satış gerçekleştirdiklerini, projeden konut alanların da yüksek kazançlar elde ettiğini ifade eden Yüksel Akgül; “Satışlar beklentilerimizin üstünde devam ediyor. Projemiz kazandıran bir proje olarak yatırımcının yüzünü güldürüyor. Vadişehir’den konut alanlar şuan yüksek oranda kazanç elde etmiş durumda. Bölgenin değerini artıran nitelikte bir proje olan Vadişehir bölgedeki fiyatları tahminlerin çok ötesinde yukarı çekti.” dedi.


"100 milyar dolar yatırımlı merkez"


Akgül; “Başakşehir’i tercih edenler, yatırım için değil oturum için geliyor ve projemizi tercih ediyor. Tercih sebeplerinin en büyük nedeni ise; projemizde sunulan yaşam konsepti, merkezi lokasyon ve devlet yatırımlarıyla mega projelerin bu bölgede yer almasıdır. Projemiz, toplam değeri 100 milyar doları bulan 3. Köprü, Kanal İstanbul, 3. Havalimanı, Kuzey Marmara Otoyolu,  Metro ve çalışmaları hızla devam...