05 / 05 / 2024

Başakşehir Vadişehir satışları

Başakşehir Vadişehir satışları

Vadişehir projesinin 250 konuttan oluşan ikinci etabında satışlar başladı. 650 konut ve 60 ticari üniteden oluşan Vadişehir projesinin ilk etabında yer alan 400 dairenin yüzde 60'ı satıldı.

Başakşehir Vadişehir'de satışlar sürüyor!

550 milyon liralık yatırım değerine sahip Vadişehir, 650 daire ve ticari ünitelerden oluşuyor. Başakşehir Vadişehir'de satışlar sürüyor.

Mansion Cadde Başakşehir satışta! Başakşehir'in kalbinde 64 konutluk yeni proje!

Mutlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen Mansion Cadde Başakşehir satışa çıkarıldı. 64 konutun yer aldığı projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.

Başakşehir Avrasya 3 yeni etap satışları başladı! Yüzde 30 indirim, 30 aya varan vade imkanı...

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzasıyla Başakşehir'de yükselen Avrasya 3 projesinde satışlar başladı. Kampanyalı satışı gerçekleşen proje yüzde 30 indirim ve 30 aya varan vade fırsatı sunuyor.

Kültür Üniversitesi, Başakşehir'de 4 arsa satıyor! İstanbul'da taksitle arsa sahibi olma fırsatı! 

İstanbul Kültür Üniversitesi Rektörlüğü, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Başahşehir 2. Kısım'da yer alan 4 adet arsasını satıyor. İşte ayrıntılar...

İBB Başakşehir'de imarlı arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Başakşehir İkitelli'de yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsanın muhammen bedeli 10 milyon 840 bin 80 lira, geçici teminat bedeli ise 325 bin 202 lira olarak belirlendi.

Başakşehir'in yeni yaşam merkezi Başakport'ta satışlar başladı!

İstanbul Başakşehir'de Yirmi Dört Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. tarafından hayata geçirilen Başakport projesinin satışları başladı. Peki projede yer alan konutların fiyatı ne kadar oldu? İşte 27 Mayıs 2022 BaşakPort projesi konutlarının fiyat listesi...

Başakşehir Avrasya Konutları 2 ön satışta! Başakşehir'e 420 yeni konut geliyor!

Başakşehir Avrasya Konutları 2'de ön satışlar başladı. Proje 1,5 milyar TL'lik yatırımla hayata geçiriliyor...

Meydan Başakşehir satışa çıktı! Yeni proje!

İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de hayata geçirilecek olan Meydan Başakşehir projesi bugün itibariyle satışa çıkıyor...

Kiler GYO'nun Referans Başakşehir Vadi projesi için sözleşme imzalandı!

Kiler GYO, Referans Başakşehir Vadi konut ve ticari alanlardan oluşacak proje geliştirilmesi amacıyla, Kiler Holding A.Ş. ile Düzenleme Şeklinde Arsa Satışı Karşılığı Hasılat Paylaşımı Sözleşmesi imzaladı. 

Konak Residence Başakşehir satışta! Yeni proje!

Huzzak Yapı tarafından Başakşehir'de yükselen Konak Başakşehir projesi satışta. Yüzde 10 indirim fırsatının sunulduğu projede 3+1 konutların fiyatları 2 milyon 120 bin TL ile 2 milyon 650 bin TL arasında değişiyor.

3. İstanbul Başakşehir’de 2,5 ayda 200 daire satıldı!

İstanbul Havalimanı ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne olan bağlantı yolları ile ilgi gören 3. İstanbul Başakşehir projesinde ilk etap satışları bitti. Projede ikinci etapta da 200 dairenin satışının gerçekleştirildi...

Artaş Avrupa Konutları Başakşehir satılık!

Artaş Avrupa Konutları Başakşehir satılık konut tipleri 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 olarak tasarlandı. Artaş İnşaat imzası taşıyan projede yüzde 5 peşinatla konut sahibi olunabiliyor...

Referans Başakşehir Vadi satılık!

Kiptaş ve Kiler GYO ortaklığında hayata geçirilen Referans Başakşehir Vadi satılık daire fiyatları 1 milyon 230 bin TL'den başlıyor. Proje 87 konut ve 63 ticari alandan meydana geliyor.  

Referans Başakşehir Vadi'de satışlar başladı! Yeni proje!

Toplam 87 konut ve 63 ticari alana yer verilen Referans Başakşehir Vadi projesi Kiptaş ve Kiler GYO ortaklığında hayata geçiriliyor. Referans Başakşehir Vadi'de fiyatlar 1 milyon 230 bin TL'den başlıyor. 

Başakşehir Vadişehir satışları Haberi

Başakşehir Vadişehir satışları

BAŞAKŞEHİR'de iki etap halinde yükselen Vadişehir projesinin 250 konuttan oluşan ikinci etabında satışlar başladı. Irmak Group, Çolakoğlu Yapı, Bordo Yapı ve İntes Yapı'nın ortak girişimiyle inşa edilen 650 konut ve 60 ticari üniteden oluşan Vadişehir projesinin ilk etabında yer alan 400 dairenin yüzde 60'ı satıldı. İrmak Group Yönefim Kurulu Başkam Yüksel Akgül, Akgül, "Proje TOKİ'nin duyurduğu 1,5 milyon metrekarelik şehir parkının yanında olması da ilgiyi artınyor. Önemli devlet yatırımlarının ve mega projelerin bu bölgede yer alması da Başakşehir bölgesini öne çıkartıyor" dedi. Akgül, 550 milyon lira yatırım yaptıkları Vadişehir'de teslimleri 2017 yılının ilk çeyreğinde başlatacaklarım vurguladı. 


Hürriyet


www.vadisehir.com.tr



Haber Star Gazetesi'nin Marka Konutlar ekinde şu şekilde yer aldı;


BAŞAKŞEHİR'DE iki etap halinde yükselen Vadişehir projesinin 250 konuttan oluşan ikinci etabında...