05 / 05 / 2024

başakşehir yangın

başakşehir yangın

Başakşehir'de bir koltuk firmasına ait 6 katlı depoda yangın çıktı. Kısa sürede tüm binayı saran yangına itfaiye ekipleri müdahale etti. Yangın sonrası binada büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

Emlak Konut GYO İstanbul Başakşehir parsellerinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO İstanbul Başakşehir parsellerinin değerleme raporu yayınlandı. Peki Emlak Konut GYO İstanbul Başakşehir gayrimenkulünün değeri ne kadar? 

Başakşehir Altınşehir ve Güvercintepe mahalleleri imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Altınşehir ve Güvercintepe Mahallelerinde Muhtelif Parseller Arasında Kalan Kadastral Yolların Açılması ve Yol İstikametinin Düzenlenmesine ilişkin 1/5000 ölçekli NİP Değişikliği ve 1/1000 ölçekli UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Fuzul Yapı Başakşehir nerede?

Fuzul Yapı Başakşehir projesinde ön talep toplanıyor. 2+1'den 5+1'e kadar daire tiplerinin yer aldığı Fuzul Yapı Başakşehir projesinde satışların Eylül 2020'de başlaması planlanıyor...

Fuzul Yapı Başakşehir projesi için ön talep topluyor! Yeni proje!

Bugün hizmete açılan Başakşehir Şehir Hastanesi'nin tam karşısında yer alan Fuzul Yapı Başakşehir projesinde ön talep toplanıyor. Projede 500 adet konut yer alacak.

TOKİ 100 bin konut Başakşehir kura çekilişi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul Başakşehir projesinde yer alan konutların kura çekimi yarın yapılacak.

TOKİ Başakşehir Kuzey Ayazma 363 konut ihalesi bugün!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Başakşehir Kuzey Ayazma projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Başakşehir Şehir Hastanesi dünyanın en büyük sismik izolatörlü binası olacak!

Rönesans Holding Mühendislik Grup Başkanı Serdar Binzet yaptığı açıklamada, "Başakşehir Şehir Hastanesi dünyanın en büyük sismik izolatörlü binası olacak" dedi.

TOKİ Başakşehir Hoşdere 353 konut ihalesi bugün!

İstanbul İli Başakşehir İlçesi Hoşdere Mahallesi 353 Adet Konut ve 8 Adet Dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme işi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Başakşehir Siteler Arası Futbol Turnuvası'nın şampiyonu Avrupa Konutları!

Başakşehir Belediyesi ve Başakşehir Amatör Spor Kulüpler Birliği tarafından gerçekleştirilen Siteler Arası Futbol Turnuvası'nın şampiyonu Avrupa Konutları oldu.

Başakşehir'de sahibinden satılık gölün fiyatı şaşırttı!

İstanbul, Başakşehir'de sahibinin satışa çıkardığı 4 dönümlük alandaki göl yeni sahibini bekliyor. Gölün fiyatı herkesi şaşırtıyor...

Başakşehir metrosu inşaatını Mevlüt Uysal mı durdurdu?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Başakşehir şehir hastanesine ulaşım için yapılan başakşehir metro inşaatını Ekrem İmamoğlu'nun durduğunu söylemişti. İBB ise metro inşaatını önceki İBB başkanı Mevlüt Uysal'ın durdurduğunu açıkladı...

Başakşehir metro inşaatını durduran Ekrem İmamoğlu'na tepkiler büyüyor!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve yönetimi göreve geldikten sonra birçok projeye durdurma kararı verdi. Şehir hastanesine gidecek olan Başakşehir metrosunun yapımını durduran Ekrem İmamoğlu, bu kararıyla tepki çekti...

Başakşehir Fatih Terim Stadı için karar bekleniyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi’nin kasım ayı toplantısında tüm partilerin oy birliği ile mülkiyeti İBB’ye ait Başakşehir Stadı’nın 127 dönümlük arazisinin tahsisi konuşuldu.

başakşehir yangın Haberi

başakşehir yangın


Başakşehir Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan bir mobilya firmasının İstanbul Bölge Müdürlüğü'ne ait depoda, henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Depo olarak kullanılan 6 katlı binada çıkan yangın itfaiyeye bildirildi. Yangına İkitelli, Başakşehir, Bağcılar ve Kocasinan itfaiye ekipleri müdahale etti. Mobilya ürünlerinin bulunduğu depoda çıkan yangın bir anda tüm katları sardı. Yangını, itfaiye ekipleri yaklaşık 2 saat süren çalışma ile kontrol altına aldı. Yangını büyük bir üzüntüyle izleyen bazı firma çalışanlarının ise ağladıkları görüldü. Yangında ölen ya da yaralanan olmazken depoda bulunan mobilya ürünlerinin tamamen yandı. Büyük çapta maddi hasarın meydana geldiği binada itfaiye ekiplerinin soğutma çalışmaları devam...