04 / 05 / 2024

Başakşehir ziyagökalp konut

Başakşehir ziyagökalp konut

Kayapark Sakura Evleri'nin lansmanında önemli açıklamalar yapan Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, "Kentsel dönüşümle ilgili bu proje sürerken, 2022'nin ilk 6 ayı içerisinde yeni projeleri duyuracağız. Şahintepe ve Ziya Gökalp Mahallelerindeki konutlara 6 ay içerisinde başlayacağız" dedi.

Ebruli Başakşehir için düğmeye basıldı! Başakşehir'e 728 konutluk dev proje geliyor!

Başakşehir Belediyesi güvencesi ile inşa edilecek Ebruli Başakşehir projesi için düğmeye basıldı. Başakşehir'e 728 konutluk dev proje geliyor. Peki Ebruli Başakşehir konut fiyatları ne kadar? Ebruli Başakşehir'de hangi konut tipleri yar alacak? İşte detaylar...

Başakşehir Ziya Gökalp Mahallesi'ndeki riskli alanın imar planı askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Ziyagökalp Mahallesi Riskli Alan 1. Etap 1/5000 ölçekli Revizyon Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

10 soruda TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir 2022 Sosyal Konut Projesi! Başakşehir Projesi’nde kaç konut yapılacak?

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları bugün itibarı ile resmen başlamış bulunuyor. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı bütününde İstanbul’da da yeni projeler yer alacak. Peki, TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl vurulacak?

TOKİ Başakşehir 2022 ucuz konut başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Başakşehir Kayabaşı projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle sona eriyor...

Başakşehir Şahintepe ve Ziyagökalp mahallelerine yeni konut müjdesi!

Kayapark Sakura Evleri'nin lansmanında önemli açıklamalar yapan Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, "Kentsel dönüşümle ilgili bu proje sürerken, 2022'nin ilk 6 ayı içerisinde yeni projeleri duyuracağız. Şahintepe ve Ziya Gökalp Mahallelerindeki konutlara 6 ay içerisinde başlayacağız" dedi.

Başakşehir Ziyagökalp Mahallesi 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Ziyagökalp Mahallesi 1359 Ada 9 Parsele İlişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Başakşehir'e V Mall Yaşam Merkezi geliyor!

V Mall Yaşam Merkezi projesi İstanbul’un en gözde ilçeleri arasında yer alan Başakşehir’de Emlak Konut GYO’dan alınan arsa üzerinde hayata geçiriliyor...

TOKİ Başakşehir 100 bin konut 2020 kuraları çekildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul Başakşehir 2020 projesinde yer alan konutların kura çekimleri tamamlandı. Projede yer alan 500 konut sahibini buldu.

Başakşehir‘de ortalama konut fiyatı 417 bin 186 TL!

Endeksa.com verilerine göre Başakşehir‘de ortalama konut satış fiyatı 417 bin 186 TL, geri dönüş süresi 24 yıl, ortalama metrekare kira bedeli ise 12.4 TL. İlçede 1+1 ile 4+1 konut tipleri aralığı ortalama değerlerle 228 bin 480 ile 767 bin 448 TL arasında değişiyor.

Başakşehir Belediyesi konut imarlı 2 arsayı 425.3 milyon TL'ye satıyor!

Başakşehir Belediyesi, Ziya Gökalp (İkitelli-II) Mahallesi'nde yer alan konut imarlı 2 arsayı ihale ile satıyor. İhale 18 Ekim'de gerçekleşecek..

Başakşehir, yeni hizmet binasına kavuşuyor!

Başakşehir Belediyesi, Emlak Konut GYO ile yeni hizmet binasına kavuşuyor. Şirket, bölgede 9 bin bağımsız bölüm, 328 derslikli 10 okul, 5 kreş, 3 sağlık tesisi ve 4 adet cami inşasına imza attı.

Avrupa Konutları Başakşehir ödeme kampanyası!

Avrupa Konutları Başakşehir projesinde 941 konut ve 27 ticari ünite yer alıyor. Avrupa Konutları Başakşehir ödeme kampanyası hakkında detaylar haberimizde bulunuyor. 

Avrupa Konutları Başakşehir güncel ev fiyatları!

Avrupa Konutları Başakşehir projesi Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa ediliyor. Projede yüzde 5 peşinatla ev sahibi olunabiliyor...

Başakşehir ziyagökalp konut Haberi

Başakşehir ziyagökalp konut

Başakşehir Belediyesi ve Famir Yapı iş birliğiyle hayata geçirilen Kayapark Sakura Evleri'nin lansmanı yapıldı. Başakşehirli vatandaşların yüzünü güldüren projenin tanıtım toplantısına Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu da katıldı. Toplantıda önemli açıklamalar yapan Başkan Kartoğlu, yeni projelerini de anlattı.

Kentsel dönüşüm projelerine hız kesmeden devam ettiklerini belirten Yasin Kartoğlu, "Bugün lansmanını gerçekleştirdiğimiz projemiz 445 daireden meydana geliyor. Çam ve Sakura Hastanesi'nin hemen karşı çaprazında çok güzel bir proje olacak. Hedefimiz 1 buçuk sene içerisinde projeyi tamamlayıp vatandaşımıza teslim etmek. Kentsel dönüşümle ilgili bu proje sürerken, 2022'nin ilk 6 ayı içerisinde yeni projeleri duyuracağız. İlan edeceğimiz projeler Şahintepe ve Ziya Gökalp Mahalleleri olacak. Oradaki konutlara 6 ay içerisinde başlayacağız, vatandaşlarımızı güvenli konutlara kavuşturacağız" dedi.

İLK 50 DAİRE KURA İLE SATILACAK

Kaliteli yapı...