02 / 07 / 2024

Başakşehirde ki evler

Başakşehirde ki evler

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın belediye başkanlığı döneminde hayata geçirilen Başakşehir projesi, 1997'de 3 bin konutla başladı. 1999 depreminde sağlamlığı test edilince, yeni yaşam alanı olarak talep arttı.

TOKİ Başakşehir Kayabaşı'nda evler teslim edilmedi! TOKİ mağdurları konutlarını istiyor! 

TOKİ Başakşehir Kayabaşı'nda Eylül 2023'te teslim edilmesi gereken konutlar hala teslim edilmedi. 2019'da 360 bin TL olan evin şimdi 1.6 milyon TL'ye yükseldiğini belirten mağdurlar, evlerini istiyor. İşte ayrıntılar...

Başakşehir-Kayaşehir metrosuna yoğun ilgi: 1 milyona yakın kişi kullandı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 8 Nisan tarihinde hizmete açılan Başakşehir-Çam ve Sakura Şehir Hastanesi-Kayaşehir Metro Hattı'na vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini belirterek, 1 milyona yakın kişinin metro hattında seyahat ettiğini dile getirdi.

TOKİ İstanbul Arnavutköy, Başakşehir, Esenler kura sonuçları açıklandı mı? İstanbul 2+1, 3+1 kura sonuçları isim listesi

TOKİ İstanbul kura sonuçları binlerce kişinin gündeminde yer alıyor. TOKİ İstanbul Arnavutköy, Başakşehir, Esenler kura sonuçları açıklandı mı? TOKİ İstanbul 2+1, 3+1 kura sonuçları isim listesi 2023 belli oldu mu? 

TOKİ İstanbul Nisan 2023 kuraları peş peşe çekiliyor! Esenler, Arnavutköy, Başakşehir kura takvimi resmen açıklandı!

Binlerce kişinin merakla beklediği TOKİ İstanbul Nisan 2023 kuraları peş peşe çekiliyor... Esenler, Arnavutköy, Başakşehir kura takvimi resmen açıklandı... Hemen bakın...

Başakşehir'de gayrimenkul satışı yüzünden silahlı çatışma!

İstanbul Başakşehir'de 2 milyonluk gayrimenkul satışı yüzünden  Çeçen ve Gürcü iki grup arasında silahlı kavga çıktı. Çıkan kavgada 2 kişi hayatını kaybetti.

Birevim, Medipol Başakşehir'in şampiyonluğuna sponsor oldu!

Geliştirdiği Birlikte Tasarruf Finansı modeli ile binlerce kişiyi konut sahibi yapan Birevim, İstanbul Medipol Başakşehir futbol kulübünün şampiyonluk kutlamalarının sponsoru oldu.

Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi'nin ilk etabı açıldı! 

23 milyon kişiye hizmet vermesi planlanan dev sağlık kampüsü Başakşehir İkitelli Şehir Hastenesi'nin ilk etabı bugün açıldı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, açılışta hastaneye ilişkin konuştu...

Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi'nin ilk etabı bugün açılıyor!

İstanbulluların merakla beklediği Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi'nin ilk etabı bugün hizmete açılıyor. Dev hastanenin yılda 23 milyon kişiye hizmet vermesi planlanıyor. 

Başakşehir’de istinat duvarı çöktü: 1 ölü, 1 yaralı!

İstanbul Başakşehir'de yer alan sitenin istinat duvarı çöktü. Göçük altındaki 1 kişi yaralı olarak kurtarılırken, bir kişinin de cansız bedenine ulaşıldı.  

Başakşehir'e kültür ve yaşam kompleksi geliyor!

Başakşehir Belediyesi tarafından Fenertepe Mahallesi’ne kültür ve yaşam kompleksi yapılıyor. Proje kapsamında 450 kişi kapasitesine sahip amfi tiyatroda konser, tiyatro gibi çeşitli açık hava etkinlikleri gerçekleştirilecek.

Başakşehir'e havuzlu cami!

Başakşehir’in Bahçeşehir 2. Kısım Mahallesi’nde modern konutların hayata geçirildiği Hoşdere mevkiinde yükselen bin 500 kişilik cami Ramazan ayında ibadete açılacak.

Oyak'tan Başakşehir'e 19 bin 799 konutluk proje!

Oyak İnşaat, Başakşehir'de 19 bin 799 konutluk yeni proje inşa etmeye hazırlanıyor. Proje tamamlandıktan sonra toplamda 45 bin 296 kişinin ikamet etmesi bekleniyor..

Başakşehir Merkez Çarşı'dan 6 saatte 122 milyon TL'lik ciro!

Başakşehir Merkez Çarşı'da yer alan 252 dükkan için bugün yüzlerce kişi ihaleye girerek yarıştı. Fiyatları 150 bin lirayla 9 milyon lira arasında değişen dükkanların 165'i, 6 saatte toplam 122 milyon 260 bin liraya satıldı.

Başakşehirde ki evler Haberi

Başakşehirde ki evler

2002'de AK Parti hükümetinin düzenli konut projesiyle birlikle KİPTAŞ'ın projesinden ayrı olarak TOKİ de konut inşasına başladı. Başakşehir'de Kayabaşı olarak olarak belirlenen bölgede 60 bin konutluk yeni çalışma kapsamında 20 bin konut teslim edildi. Yeni yaşam alanı ile birlikte ilçe nüfusu 200 binden 370 bine yükseldi. Kayabaşı mevkisi olarak bilinen bölgenin adı Kayaşehir oldu. Özel sektörün devleri de yeni konut hamlesinde yer almak için yatırımlar gerçekleştirdi. Mevcut imar planlarındaki yerleşimlerin tamamlanması durumunda bir milyon kişinin yaşayacağı bir kent oluşacağını belirten Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, "İnsanlar eskiden başımı sokabileceğim bir evim olsun derken, şimdi çocuğumun oynayacağı bir park, yürüyüş yapabileceğim alanlar, nefes alabileceğim yeşil alanlar olsun istiyor. Başakşehir'de yeni yapılan projeler de bu ihtiyaçlar karşılanırken ülkemizdeki ekonomik duruma uygun...