12 / 05 / 2024

Başar Grup Yapı Malzemeleri İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Limited Şirketi

Başar Grup Yapı Malzemeleri İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Limited Şirketi

Başar Grup Yapı Malzemeleri İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Limited Şirketi, Doğan Bozkurt tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 13 Ocak'ta Eyüp, Çırçır Mahallesi, Uludağ Caddesi'nde kuruldu.

Borsada başarılı yatırım yapmanın 8 temel taşı

Borsa İstanbul’da gözler endeksin 8 bin 500 puanın üstüne çıkmasını beklerken, yatırımcılar da yüksek kar elde etmenin peşinde. Borsa Eğitmeni Adem Ayan, X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, başarılı bir yatırım için yapılması gerekenleri 8 adımda anlattı.

Ali Mahir Başarır'dan emekli zammı tepkisi: 10 bin TL'ye kiralık ev var mı? 

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan, emekli maaşlarına yapılan ek zammı açıkladı. CHP Grup Başkan Vekili ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, "10 bin TL'ye kiralık ev var mı?" diyerek, en düşük emekli maaşının 10 bin TL olmasına tepki gösterdi. İşte ayrıntılar...

Başarım Prefabrik İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Başarım Prefabrik İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Başarım Prefabrik İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Beykoz'da yapıldı.

Eg Başar İnşaatçılık Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eg Başar İnşaatçılık Yapı Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Gökhan Başar tarafından kuruldu.

Ykt Grup Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Ykt Grup Yapı Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Volkan Aksoy tarafından kuruldu.

Titanyum Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Titanyum Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Özülke tarafından kuruldu.

Arstek Grup Yapı İnşaat Otomotiv Hayvancılık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arstek Grup Yapı İnşaat Otomotiv Hayvancılık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Yasin Arslan tarafından kuruldu.

Lise üniversite 5500 TL yardım başvuru şartları neler? Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! Başarı Teşvik Programı start aldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başarılı öğrencilere destek programı geleceğini müjdeledi. Peki 5500 TL'yi kimler alacak? Başarı Teşvik Programı nedir, ödemeler ne zaman yapılacak? İşte detaylar...

Fd Doğuş Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fd Doğuş Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Daştan tarafından kuruldu.

Yapı Merkezi YKB Başar Arıoğlu'ndan girişimcilere çok önemli tüyolar!

Dünya çapında başarılı bir çok projeye imza atan Yapı Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Başar Arıoğlu, şirketinin çok uluslu firmaların stratejik ortağı olmasının ardındaki başarıyı girişimcilere anlattı.

İsa Uçar otel odasında ölü bulundu! Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar Kimdir?

Bugün saat 10.00 sıralarında İstanbul Büyükçekmece'de bir otele giriş yapan Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar, kaldığı otel odasında ölü bulundu. 

Başarılı öğrencilere her ay 663 TL ödeme yapılacak! Tarihler açıklandı hemen bakın!

Öğrencilerin eğitim ihtiyaçlarını karşılaması için her sene Milli Eğitim Bakanlığı tarafından bursluluk sınavı düzenleniyor. Sınavda başarılı olan öğrencilere bu sene 663 TL'lik burs verilecek. İşte ayrıntılar...

Nurettinoğulları Grup Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nurettinoğulları Grup Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Yusuf ÖZtürk tarafından kuruldu.

Başar Grup Yapı Malzemeleri İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Limited Şirketi Haberi

Başar Grup Yapı Malzemeleri İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Limited Şirketi

Başar Grup Yapı Malzemeleri İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Limited Şirketi, Doğan Bozkurt tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 13 Ocak'ta kuruldu. 


Başar Grup Yapı Malzemeleri İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Limited Şirketi iş konusu;her türlü binalar yapmak kat kaşılığı inşaat yapmak.. ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işleri.


Başar Grup Yapı Malzemeleri İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Limited Şirketi adres: Eyüp, Çırçır Mahallesi, Uludağ Caddesi,...