09 / 05 / 2024

Başar Yıldız

Başar Yıldız

Fleks İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Başar Yıldız tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 16 Ağustos 2013 tarihinde Küçükçekmece, Halkalı Merkez Mahallesi'nde kuruldu

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız'dan CHP'ye kentsel dönüşüm eleştirisi!

Merakla beklenen Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap Şelale Evleri'ndeki konutların tesliminde önemli açıklamalar yapan Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, "CHP örgütü engellemek için her şeyi yapıyor" dedi.

Gökçeada'daki Yıldız Koy'un imara açılmasına tepki!

İlk olarak 2010'da imar süreci başlayan Yıldız Koy için 2015'te 100 binlik plan kabul edilmişti. Şimdi ise 1/1000'lik imar planı, Gökçeada Belediye Meclisi'nde İYİ Partili üyelerin oyuyla onaylandı.

Yıldız Teknik Üniversitesi Millet Bahçesi ihalesi 5 Eylül'de!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü Millet Bahçesi projesinin ihalesini 5 Eylül'de gerçekleştirecek.

Yıldız Teknik Üniversitesi'ne millet bahçesi! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü Millet Bahçesi projesinin ihalesini 5 Eylül 2019 tarihinde gerçekleştirecek.

Başbakan Yıldırım: Kanal İstanbul'u yapacağız!

Ferhat Tüneli Açılış Töreni'nde konuşma yapan Başbakan Yıldırım, ""Kanal İstanbul'u da yapacağız. Her ne kadar bazı cumhurbaşkanı adayları 'Kanal İstanbul'u yaptırmayacağız' deseler de, onu da yapacağız inşallah." dedi...

Ankara Yıldız Park fiyatları 350 bin TL'den başlıyor!

Yıldız Park İnşaat tarafından hayata geçirilen Yıldız Park Ankara projesinde daire fiyatları 350 bin TL'den başlıyor. Ankara Altındağ'da inşa edilen Yıldız Park Evleri 9 bin 86 metrekare alana sahip.

Kayseri Bekir Yıldız Bulvarı'nda 3. etap çalışmaları başladı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, şehrin doğu batı aksında önemli bir geçiş noktası olacak olan Bekir Yıldız Bulvarı'nda üçüncü etaba başladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, çalışmaları yerinde inceledi.

Alper Yıldız, Sound Ankara ile eğlence hayatının nabzını tutacak!

YC Yatırım A.Ş kurucularından Alper Yıldız, Ankara'ya şu ana kadar yeme içme, sağlık-kozmetik ve inşaat alanlarında yaptığı yatırımlarla gündeme gelen genç ve başarılı bir yatırımcı.

Yıldız Towers Ankara teslim tarihi!

Yıldız Towers Ankara projesinde satışlar Ekim ayında başlayacak. Yıldız Towers Ankara projesinde konut, ofis ve ticari birimler yer alıyor...

Mamak, başkentin yükselen yıldızı oldu!

Kentsel dönüşümle Başkent’in yükselen yıldızı olan Mamak büyük yatırımcıların gözdesi olmaya devam ediyor. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül ilçeye gelen yatırımcıları yalnız bırakmıyor.

Yıldız Holding, UCZ Mağazacılık'ı devralmak için başvuru yaptı!

Rekabet Kuruluna, UCZ Mağazacılık AŞ'nin bir kısım hisselerinin Yıldız Holding tarafından devralınmasına ilişkin başvuru yapıldı.

Aydın Çine Ayhan Yıldız Anaokulu'nun inşaatına başlandı!

Çine'de Ayhan Yıldız Anaokulu'nun inşaatına başlandı. İhaleyi alan firma yetkilileri, inşaat hakkında bilgi verdi. Yetkililer anaokulunun temel kazısına başladıklarını ve binanın 3 kattan meydana geleceğini belirtti.

Yenimahalle Ankara'nın parlayan yıldızı!

Ankara Gayrimenkul Müşavirleri Derneği (AGEM) Başkanı Erkan Aslan, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ı ziyaret etti. Dernek çalışmaları hakkında Başkan Yaşar’a bilgi veren Aslan “ Başkent’in parlayan yıldızı Yenimahalle” dedi.

Başar Yıldız Haberi

Başar Yıldız

Fleks İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Başar Yıldız tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 16 Ağustos'ta kuruldu. Fleks İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Başar Yıldız olarak belirlendi. 


Fleks İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Fleks İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Küçükçekmece, Halkalı Merkez Mahallesi, Sönmez Sokak, Laleşehir Konakları A6 Blok...