01 / 05 / 2024

Başaranlar Mermer

Başaranlar Mermer

Pazara sunduğu ürünler kadar imalat çeşitliliğini de ön planda tutan Başaranlar Mermer, yaklaşık 40 taş çeşidini tüketici ile buluşturuyor. Halen üretiminin yüzde 60'ını ihraç eden firma, yurtiçinde de otel, rezidans ve alışveriş merkezleri gibi projeleri

Başaranlar Mermer, ihracat pazarlarına Güney Amerika ve Afrika'yı ekleyecek!

İhracatta yeni pazar 1 arayışlarının olduğunu bildiren Başaranlar Mermer Pazarlama Müdürü Mehmet Serter, şu anda yaklaşık 55 ülkeye ihracat yaptıklarını belirtti. İhracat pazarlarına Güney Amerika ve Afrika'yı ekleyecek...

Marmaris’te mermer ocağı projesinin ÇED süreci sonlandırıldı!

Muğla’nın Marmaris ilçesinde özel bir firma tarafından yapılması planlanan mermer ocağı işletmesi için başlatılan Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) süreci, proje sahasının orman alanında yer alması ve aynı zamanda da yerleşim yerlerine yakın olması gerekçesi ile sonlandırıldığı açıklandı.

Başaranlar Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Başaranlar Gayrimenkul Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Faruk Başaran tarafından kuruldu.

Çiftçiye gübre yerine mermer tozu satan TAHAP Başkanı Mustafa Sarıoğlu'ndan pes dedirten açıklama: Bu da bir gübre

Rize'de çay üreticilerine ucuz gübre diyerek satış yapılacağı duyuruldu. Çiftçiler ucuz gübreden satın alabilmek için kuyruk oldu. Gübrenin mermer tozu olduğu ortaya çıkınca 'kıyamet koptu' Çiftçiye mermer tozu satmaya çalışan Mustafa Sarıoğlu, 'O da bir gübre' diyerek kendini savundu.

Antalya Başaranlar Business Hotel icradan satışa çıkarıldı!

Antalya Muratpaşa'daki Mehmet Başaran'a ait Başaranlar Business Hotel için icradan satış kararı verildi.

Asta İnşaat Metal Makina Mermer Elektrik Otomotiv Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asta İnşaat Metal Makina Mermer Elektrik Otomotiv Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hayri Bozkurt tarafından kuruldu.

Denizli'de mermer ıslah OSB kurulması için ilk adım atıldı!

Denizli'de mermer ıslah organize sanayi bölgesi kurulmasını isteyen sektör temsilcileri, MAKSIAD Başkanı Mehmet Sarı'nın ev sahipliğinde AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin ile bir araya gelerek taleplerini dile getirdi.

Derya Grup, açık bej blok mermer üretimine başlayacak!

Otomotiv, pazarlama, inşaat, enerji, dekorasyon ve beyaz eşya sektörlerinde 41 marka ile faaliyette bulunan Derya Grup, Dr Marble ve Dr Mermer markaları ile açık bej blok mermer üretimi başlıyor.

Bt Doğal Taş Mermer Metal Mobilya İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bt Doğal Taş Mermer Metal Mobilya İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şükrü Başkut tarafından kuruldu.

Has Öztürk İnşaat Mobilya Ve Mermer Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Öztürk İnşaat Mobilya Ve Mermer Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Öztürk tarafından kuruldu.

Kocaeli Başiskele'de 11 milyon TL'ye icradan satılık mermer atölyesi!

Kocaeli 8. İcra Dairesi Müdürlüğü, Kocaeli İl, Başiskele İlçe, 195 ada, 1 parsel, 8 bin 666 metrekare yüz ölçümlü mermer atölyesi ve müştemilatını 10 milyon 970 bin 630 TL'ye icradan satıyor...

Evrim Kırmızıtaş Başaran Finlandiya'da tatil yaptı!

Başaranlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Başaran ve ünlü gayrimenkul danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran Finlandiya'da tatil yaptı.

Oruncak İnşaat Mermer Metal Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oruncak İnşaat Mermer Metal Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hurşit   Oruncak tarafından kuruldu. 

Ömer Faruk Başaran'dan Millet Bahçesi'ne kültür parkı önerisi!

Başaranlar Yatırım Holding Başkanı Ömer Faruk Başaran, Millet Bahçesi Projesi’ni çok beğendiğini belirterek, kendi projeleri olan “Türk Kültür Parkı” ve “Zoo İstanbul”un da bu projeye dâhil edilmesini teklif etti.

Başaranlar Mermer Haberi

Başaranlar Mermer

Pazara sunduğu ürünler kadar imalat çeşitliliğini de ön planda tutan Başaranlar Mermer, yaklaşık 40 taş çeşidini tüketici ile buluşturuyor. Halen üretiminin yüzde 60'ını ihraç eden firma, yurtiçinde de otel, rezidans ve alışveriş merkezleri gibi projelerin yapımına hizmet veriyor.


Doğal taş ürünlerine yönelik birçoğu kendi ocaklarından olmak üzere 40’a yakın taş çeşidini son kullanıcı ile buluşturduklarını belirten Başaranlar Mermer Kurumsal İletişim ve Pazarlama Direktörü Asude Serter, “Markamızı muadillerinden ayıran temel özellik pazara sunduğumuz mermer çeşitliliğinin fazla olması kadar, imalat çeşitliliğinin de fazla olması. Fabrikamızda büyük ebatlı plakalarla birlikte, mermer fayanslar, duvar kaplamaları, gibi bir çok ürün ve isteğe bağlı özel imalatlar yapılabiliyor” dedi.


Aile şirketi olarak 1990 yılında mermer sektöründe faaliyet göstermeye başladıklarını ileten Asude Serter, mermer sektörünün gelişimine paralel olarak büyüme...