13 / 05 / 2024

Başarı Kimyevi Ürünleri Danışmanlık adres

Başarı Kimyevi Ürünleri Danışmanlık adres

Başarı Kimyevi Ürünleri Danışmanlık ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ablak ve Mutlu Bayram tarafından kuruldu.

BİM öyle bir kampanya yaptı ki gören markete koşacak! Çeyiz ürünleri 19 TL'den başlıyor! BİM 6 Ocak 2023 fiyat listesi

BİM Market 6 Ocak 2023 indirimli aktüel ürünler kataloğunu paylaştı. Yayımlanan katalogda pek çok üründe tek fiyat kampanyası başladı. Çeyiz ürünleri 19 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. İşte BİM 6 Ocak 2023 fiyat listesi...

BİM'de yüzlerce üründe tek fiyat kampanyası! Çeyiz ürünleri 19 TL'den başlıyor! BİM kataloğu 6 Ocak 2023 fiyat listesi

BİM Market 6 Ocak 2022 indirimli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Katalogda yüzlerce üründe tek fiyat kampanyası başladı. Çeyiz ürünleri 19 TL'den başlıyor. İşte 6 Ocak 2023 fiyat listesi...

Arşia İnşaat Metal Elektrik Mobilya Otomotiv Petrol Ürünleri Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arşia İnşaat Metal Elektrik Mobilya Otomotiv Petrol Ürünleri Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde   1 milyon  TL sermaye bedeli ile Recep Kaya tarafından kuruldu.

Baş Kurt Seramik Granit Ve Yapı Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Libadiye Şubesi açıldı!

Baş Kurt Seramik Granit Ve Yapı Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Kurtköy Şubesi Üsküdar’da  50 bin TL sermaye bedeli ile Tevfik Semih Karakurt tarafından kuruldu.

Baş Kurt Seramik Granit Ve Yapı Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Kurtköy Şubesi açıldı!

Baş Kurt Seramik Granit Ve Yapı Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Kurtköy Şubesi Pendik’te 50 bin TL sermaye bedeli ile Tevfik Semih Karakurt tarafından kuruldu.

Dersam İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Tekstil Petrol Ürünleri Ve Kimyevi Maddeler Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Dersam İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Tekstil Petrol Ürünleri Ve Kimyevi Maddeler Tic.Ltd.Şti. bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhittin Gülbay tarafından kuruldu.

Eymenzade İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Tekstil Petrol Ürünleri Ve Kimyevi Maddeler Ticaret Ltd.Şti kuruldu!

Eymenzade İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Tekstil Petrol Ürünleri Ve Kimyevi Maddeler Ticaret Ltd.Şti bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aytaç Türkmen tarafından kuruldu.

Doktorlar emlak yatırımında niçin başarısız olurlar? 

Doktorlar emlak yatırımında niçin başarısız olurlar? İşte Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci'nin konuyla ilgili o yazısı...

Yılın en başarılı konut sektörü temsilcileri!

Fortune Türkiye'nin "Yılın İş insanları” 2020 listesi konut sektöründe isimler yer aldı. İşte ekonomiye katma değer yaratan ve başarılı işlere imza atan konut sektörü temsilcileri...

Güba Ahşap Ürünleri İnşaat Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güba Ahşap Ürünleri İnşaat Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Bahri Güveli ve Şakir Bahadır ortaklığında kuruldu.

Çağla1 Metal İnşaat Elektrik Orman Ürünleri Kimyevi Maddeler Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çağla1 Metal İnşaat Elektrik Orman Ürünleri Kimyevi Maddeler Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şahin tarafından kuruldu.

Çamlı Metal İnşaat Elektrik Orman Ürünleri Ve Kimyevi Maddeler Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çamlı Metal İnşaat Elektrik Orman Ürünleri Ve Kimyevi Maddeler Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 450 bin TL sermaye bedeli ile Dursun Midilli tarafından kuruldu.

Banyosera Yapı Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Banyosera Yapı Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Mete Başarır tarafından kuruldu.

Başarı Kimyevi Ürünleri Danışmanlık adres Haberi

Başarı Kimyevi Ürünleri Danışmanlık adres

Başarı Kimyevi Ürünleri Danışmanlık ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ablak ve Mutlu Bayram tarafından kuruldu.


Başarı Kimyevi Ürünleri Danışmanlık ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve...