05 / 05 / 2024

başarır kurtköy projeleri

başarır kurtköy projeleri

Helenium Garden Kurtköy Evleri 4 blok halinde Başarır İnşaat tarafından yükseliyor. Yakında satışa çıkacak olan Helenium Garden Kurtköy Evleri projesinde yüzde 1 peşinat imkanı sunuluyor...

Mağdur ev sahibi CHP'li Ali Mahir Başarır'a seslendi: Ben ve benim gibi mağdurlar için tek kelime etmiyorsunuz!

Ev sahibi kiracı kavgalarının alevlendiği şu günlerde mağdur bir ev sahibinden CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır'a eleştiri geldi. İşte mağdur ev sahibinin o paylaşımı ve paylaşıma gelen yorumlar...

Ali Mahir Başarır'dan emekli zammı tepkisi: 10 bin TL'ye kiralık ev var mı? 

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan, emekli maaşlarına yapılan ek zammı açıkladı. CHP Grup Başkan Vekili ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, "10 bin TL'ye kiralık ev var mı?" diyerek, en düşük emekli maaşının 10 bin TL olmasına tepki gösterdi. İşte ayrıntılar...

Ahmet Başar Gogen, Nurol GYO  Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi oldu!

Ahmet Başar Gogen, Nurol GYO Genel Müdürü'ne bağlı Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticiliği'ne atandı. 

Arçelik küçük ev aletlerinde Anneler Günü fırsatı! 2. ürüne yüzde 50 indirim başladı! İşte 5 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Arçelik küçük ev aletlerinde Anneler Günü fırsatı başladı. Bu kapsamda Arçelik küçük ev aletleri alımlarında 2'nci ürüne yüzde 50 indirim yapılıyor. Peki Arçelik küçük ev aletleri kampanyası hangi ürünlerde geçerli? İşte 5 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Baş Kurt Seramik Granit Ve Yapı Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Kurtköy Şubesi açıldı!

Baş Kurt Seramik Granit Ve Yapı Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Kurtköy Şubesi Pendik’te 50 bin TL sermaye bedeli ile Tevfik Semih Karakurt tarafından kuruldu.

Yılın en başarılı konut sektörü temsilcileri!

Fortune Türkiye'nin "Yılın İş insanları” 2020 listesi konut sektöründe isimler yer aldı. İşte ekonomiye katma değer yaratan ve başarılı işlere imza atan konut sektörü temsilcileri...

Ebru Özdemir: 2020 başarılı bir yıl olacak!

Limak Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, 2020 yılının ülke ve inşaat sektöründe başarılı bir yıl olacağına işaret ederek, "Yurt içi ve yurt dışında büyük ölçekli enerji altyapı ve üstyapı inşaat projelerini üstlenmeyi hedefliyoruz." dedi...

Başarı Yüksek Isı Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başarı Yüksek Isı Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Başarır tarafından kuruldu. 

360 Kurtköy'de 84 ay 0 faiz kampanyası!

Yaşamın başladığı 360 Kurtköy projesinde 84 ay 0 faiz ile ödemeler yapılıyor. Hanesel Yapı ile Demirbaş Yapı imzasıyla yükselen projede satışlar devam ediyor.

Başarır İnşaat 3 ilde enerji santralleri yapacak!

Başarır İnşaat 35 milyon dolarlık yatırım bedeliyle 3 enerji santrali inşa edecek. 22 yıldır gayrimenkul sektöründe adından söz ettiren firma yeni girişimlerle gündeme geliyor.

İzzettin Küçük: Başarılı idareci yapan değil yıkandır!

Rising City Gayrimenkul Fuarı ve 15. İnşaat Fuarı gerçekleşti. Fuarın açılışında konuşan Vali İzzettin Küçük, kentsel dönüşümün önemine dikkat çekti. Küçük, ''Benim kanaatime göre, başarılı idareci yapan değil yıkandır” diye konuştu.

Başarır İnşaat'tan Fikirtepe'ye 800 konutluk proje geliyor!

Fikirtepe’de 800 konutluk projeye başlamayı planlayan Başarır İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Alptekin Başarır, Fikirtepe bölgesinde Bağdat Caddesi’ndeki gibi bir fiyat düşüşü olmayacağını belirtti.

Başarır İnşaat yeni projelerine başlayacak!

Başarır İnşaat 2017'de gayrimenkul projelerine start veriyor. 14 milyon dolarlık enerji yatırımı planlayan firma ardından konut projelerine yoğunlaşacak.

başarır kurtköy projeleri Haberi

başarır kurtköy projeleri


Helenium Garden İstanbul Anadolu yakasında Kurtköy ilçesinde hayata geçiriliyor. Başarır İnşaat'ın Helenium konut projelerine yenisini eklediği Helenium Garden projesi 35 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükseliyor.


7 ve 8 katlı 4 blok olarak inşa edilen Helenium Garden Kurtköy Evleri stüdyo daireler, 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşuyor. Helenium Garden Kurtköy Evleri projesinde daire teslimleri Mayıs - Haziran 2015 yılında başlıyor. 


Helenium Garden Kurtköy Evleri projesinde stüdyolar 42 metrekareden başlayıp, 48 metrekareye kadar tasarlandı. Helenium Garden Kurtköy Evleri projesinde 1+1 daireler ise 71,5 metrekare olarak belirlendi.


Yüzde 1 peşinatla ödemelerin yapılabileceği Helenium Garden Kurtköy Evleri projesinde 60 ay vade farkı olmadan ödeme seçeneği sunuluyor. Helenium Garden Kurtköy Evleri içerisinde yüzme havuzu, spor alanları, dinlenme alanları, çocuk oyun alanları, fitness, sauna gibi imkanlar bulunuyor.



Telefon:...