14 / 05 / 2024

Başay İnşaat iletişim

Başay İnşaat iletişim

Başay İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Başay İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Maltepe'de yapıldı.

Başkent İnşaat'tan Cumhuriyet'in 100. yılına özel kampanya! Elite Residence 60 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Başkent İnşaat tarafından  Ankara Yenimahalle'de yükselen Elite Residence projesinde Cumhuriyet'in 100. yılına özel kampanya başladı. Yeni satışa çıkan projede 60 ay vade fırsatı bulunuyor. İşte Elite Residence ile ilgili detaylar...

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Tugay Duran tarafından kuruldu.

Başay İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Başay İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Başay İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Maltepe'de yapıldı.

Ergün Polat İnşaat ve BEZE Group'tan yeni ortaklık! 

İnşaat sektöründe ileri yapı teknolojilere sahip deprem yönetmeliğine uygun projelerini hayata geçiren Ergün Polat İnşaat, iletişim danışmanlığı alanında faaliyet gösteren BEZE Group ile yeni bir ortaklığa imza attı. 

Başakkent İnşaat Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Gökova Caddesi Şubesi açıldı!

Başakkent İnşaat Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Gökova Caddesi Şubesi Başakşehir'de 32 milyon 800 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Melik tarafından açıldı.

Del Ay İnşaat Sanayi Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Del Ay İnşaat Sanayi Ticaret Ve Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ay tarafından kuruldu.

Söz Başaran İnşaat Reklam Nakliye Ambalaj Kimya Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Söz Başaran İnşaat Reklam Nakliye Ambalaj Kimya Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Afşar tarafından kuruldu.

Başgroup İnşaat Mimarlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Başgroup İnşaat Mimarlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aida Aydın, Behzad Vafashalmani, Ezel Aydın, Sarvnaz Vafashalmani ve Şafak Keskin tarafından kuruldu.

Note Yapı İnşaat İletişim Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İkitelli Şubesi açıldı!

Note Yapı İnşaat İletişim Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İkitelli Şubesi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Yıldızhan Tekstil Temizlik İnşaat İletişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldızhan Tekstil Temizlik İnşaat İletişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Yıldız tarafından kuruldu. 

İş GYO Projesi Ege Perla Salt İletişim Grup ile anlaştı!

Salt İletişim Grup, Ege Perla’nın stratejik iletişim danışmanlığının yanı sıra dijital ve sosyal medya platformları da dahil olmak üzere tüm kreatif çalışmalarını yürütecek.

Kabuklar İnşaat Bilişim Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

Kabuklar İnşaat Bilişim Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Sefa Kabul tarafından kuruldu. 

Yeni Başlar İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!    

Yeni Başlar İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret  Limited Şirketi Sancaktepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Kişi tarafından kuruldu. 

Başay İnşaat iletişim Haberi

Başay İnşaat iletişim

Başay İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Başay İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Maltepe'de yapıldı.

Başay İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
Yurt içinde ve yurt dışında resmi ve özel her türlü inşaat ihalelerine iştirak etmek inşaat taahhüdünde bulunmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler...

Adres: Cevizli Mah.Tansel Cad.Sefa Apt.No:28-30/2...