19 / 05 / 2024

başbakan bina kat sayısı

başbakan bina kat sayısı

İstanbul'da ikincisi dün gerçekleşen kentsel dönüşüm yıkımlarında konuşan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, binaların katlarının en fazla zeminle birlikte 4-5 kat olması gerektiğini söyledi...

Rusya Başbakanı'ndan müteahhitleri yakından ilgilendiren karar!

Rusya Başbakanı Medvedev müteahhitleri yakından ilgilendiren karar verdi. Kooperatif usulü pay katılım inşaat artık eskisi kadar kolay olmayacak

Başbakan Yıldırım: Projelerimizi deprem yönetmeliğine uygun yaptık!

Başbakan Binali Yıldırım, Kavaklı sahilinde düzenlenen 17 Ağustos Deprem Şehitlerini Anma Etkinliğine katıldı.

Başbakan Yıldırım: Yatay mimaride daha fazla sıcaklık var!

Başbakan Binali Yıldırım, Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca düzenlenen Çevre Projeleri Açılış Töreni'ne katıldı. Başbakan Yıldırım, "Dikey mimariden ziyade yatay mimaride daha fazla sıcaklık var, daha fazla ruh var" dedi.

Başbakan Yıldırım: Filyos Limanı'nı 2019 Mayıs'ta açalım!

Filyos Limanı'nın temel atma törenine katılan Başbakan Yıldırım, "Sultan İkinci Abdülhamid'in hayali olan Filyos Projesi sonunda hayata geçiyor. 150 yıllık hayal gerçek oluyor" dedi. Yıldırım açılış tarihiyle ilgili de, "2020'yi bekleyemeyiz değil mi? 2019 Mayıs'ta açalım" dedi.

Başbakan Yıldırım: 2017 yılı 2016’dan daha iyi olacak!

Başbakan Binali Yıldırım, iş dünyası temsilcileriyle Dolmabahçe Çalışma Ofisinde bir araya geldi. Türkiye’nin önde gelen 45 iş adamının katıldığı toplantının amacının, iş dünyası ile güncel ekonomik konuları istişare etmek, katılımcıların görüş ve önerilerini almak olduğu belirtildi.

Başbakan Yıldırım: Konut kredi faizleri düşecek!

Başbakan Binali Yıldırım, partisinin TBMM Grup Toplantısına katıldı. Başbakan Yıldırım konut kredilerinde faizi düşürmek için çalışmalara başladıklarını söyledi.

Başbakan Yıldırım Ağrı'da toplu açılış törenine katılacak!

Başbakan Binali Yıldırım, saat 15.50'de Ağrı'ya gitti. Yıldırım'ı, Esenboğa Havalimanı'ndan yetkililer uğurladı. Başbakan Yıldırım Ağrı'da toplu açılış törenine katılacak.

Ankara'yı 2023'e taşıyacak projeler Başbakan tarafından tanıtılacak!

Ankara'yı 2023'e emin adımlarla taşıyacak çok sayıda proje Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in katılacağı görkemli lansman ile tanıtılacak.

Başbakan Davutoğlu, Beyoğlu dönüşüm maketini inceledi!

Başbakan Davutoğlu Beyoğlu Belediyesi’nin tarihi binasındancanlı yayınına katıldı. Okmeydanı maketini inceleyen Başbakan Davutoğlu, geçtiğimiz yıl JİCA ile yapılan “Afet Önleme Projesi İşbirliği Anlaşması” kapsamında, bilgi aldı.

Avrasya Projesi yarın Başbakan'ın katılımıyla tamamlanacak!

Delme işlemleri devam eden Avrasya Projesi'nde ışık göründü. Tüneldeki kazının son 20 metresi, yarın Başbakan Davutoğlu'nun katılımıyla tamamlanacak.

İnşaatçılar sorunlarını Başbakan Davutoğlu'na iletti!

Türkiye ekonomisinin lokomotifi inşaat sektörü, Ekonomi Bakanlığı ve Türkiye Müteahhitler Birliği koordinasyonunda düzenlenen zirvede masaya yatırıldı. Zirveye Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun yanı sıra ilgili tüm bakanlar da katıldı!

Başbakan Davutoğlu Edirne Arasta Çarşısı'nın açılışını yaptı!

Başbakan Davutoğlu Edirne Arasta Çarşısı'nın açılışını yaptı. Partisinin Genişletilmiş İl Başkanları toplantısına katılmak üzere kente gelen Davutoğlu, kaldığı otelden araçla çarşının bulunduğu Selimiye Camisi arastasına geçti.

Başbakan Davutoğlu, 114 tesisin açılışını gerçekleştirdi!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Balıkesir Kuvayı Milliye Meydanı'nda Orman ve Su İşleri Bakanlığınca yapımı tamamlanan 114 tesisin açılış törenine katıldı. Davutoğlu, artık Türkiye'nin doğusunun batı ile kuzeyinin güneyi ile bu projelerle birleştiğini belirtti.

başbakan bina kat sayısı Haberi

başbakan bina kat sayısı

İstanbul Gaziosmanpaşa'da gerçekleşen törenle ikinci yıkımların başlatıldığı kentsel dönüşüm töreninde konuşan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bina katlarının en fazla zemin artı 4-5 kat olması gerektiğinin altını çizdi. Erdoğan,  40-50 katlı binaların da estetik olabileceğini ancak çocukların rahat inip çıkabileceği konutların inşa edilmesinin daha doğru olacağını...