03 / 05 / 2024

başbakan davutoğlu doğu evlerin yenilenmesi

başbakan davutoğlu doğu evlerin yenilenmesi

Doğu ve Güneydoğulu işadamlarını ağırlayan Başbakan Davutoğlu, vergi ve SGK primlerine 1 yıl erteleme sözü verirken, “İşyeri ev konusunda hiç kimse mağdur edilmeyecek. 3-5 ay içinde bu işler bitecek” dedi

Doğu Ekspresi seferleri başladı mı 2022? Doğu Ekspresi bilet fiyatları ne kadar 2022?

Doğu Ekspresi kışa girmemize az bir zaman kala yeniden gündeme geldi. İşte Doğu Ekspresine dair merak edilenler!

Ahmet Davutoğlu'ndan Kanal İstanbul açıklaması!

Eski başbakan ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Kanal İstanbul Projesi ile ilgili olarak gelecek hafta kapsamlı bir rapor hazırlayacaklarını söyledi. Davutoğlu, "İstanbul'u savunmasız bırakır. Proje siyaset üstü taşınmalı. Savunma sorunları soğuk şekilde ele alınmalı" diye konuştu.

Doğu Anadolu Gözlemevi’nin inşaatının yüzde 80’i tamamlandı!

Erzurum’da yapımına 2012 yılında başlanan, Atatürk Üniversitesi Astrofizik Araştırma ve Uygulama Merkezi’ne (ATASAM) bağlı çalışacak Doğu Anadolu Gözlemevi’nin inşaatının yüzde 80’i tamamlandı

Bağcılar Mahmutbey Doğu Kavşağı imar planı askıda!

İstanbul Bağcılar İlçesi, Mahmutbey Doğu Kavşağı - Batı Kavşağı Arası Güney Yan Yolları Revize Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli askıda...

Doğu ve Güneydoğu'da konut yatırımı hamlesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Doğu ve Güneydoğu illerindeki yatırım hamlelerinden bahsetti. 30 binden fazla konutun kullanılamaz hale geldiğini belirten Özhaseki, biten konutların anahtarlarını teslim ettiklerini söyledi.

Bakan Arslan'dan Doğu Karadeniz'e tren müjdesi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Doğu Karadeniz'e tren müjdesi verdi.

Doğu'nun yeniden imarı için 9.2 milyar TL'lik proje!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki çalışmalar ve yerleşim yerlerinin yeniden imarı için 9.2 milyar TL’lik proje hayata geçirileceğini belirtti.

Doğu Akdeniz Terminali açıldı!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Doğu Akdeniz Terminali’nin açılış törenine katıldı.

Doğu Karadeniz’de 108 HES projesinin yapımından vazgeçildi!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Doğu Karadeniz’de 108 adet HES projesinin yapımından vazgeçilerek iptal edildiğini bildirdi.

Doğu ve Güneydoğu yatırımları 200 bin kişiye istihdam sağlayacak!

Gümrük ve Ticaret Bakanı Tüfenkci: "Doğu ve Güneydoğu için açıklanan yatırım-destek hamlesi, yılda yaklaşık 200 bin insanımıza iş imkanı sağlayacağını düşünüyoruz" dedi.

Doğu ve Güneydoğu'ya yatırım hamlesi ekonomiyi hızlandıracak!

GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Doğu ve Güneydoğu bölgesine yönelik yeni yatırım ve destek hamlesi paketinin, bölgede ekonominin çarklarının hızlanması açısından olumlu katkısı olacağını bildirdi.

Doğu ve Güneydoğu yapılan yatırımlarla kalkınacak!

TÜMSİAD Ankara Şubesi Başkanı Vahit Ayazoğlu, “Doğu ve Güneydoğu bölgelerinin ekonomik anlamda ön plana çıkartılmasında fayda var. Çünkü bölgede ekonomik anlamda devletin güvenliğiyle beraber yatırımlar harekete geçerse ekonomi güçlenir.''dedi.

Artvin Şavşat'ın yol sorunu mecliste!

Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Artvin'in Şavşat ilçesine bağlı Yoncalı Köyü'nün yol sorununa ilişkin soru önergesi hazırladı. Başbakan Davutoğlu'na iletilen önerge süresi içerisinde yanıtlanmadı..

başbakan davutoğlu doğu evlerin yenilenmesi Haberi

başbakan davutoğlu doğu evlerin yenilenmesi

Doğu ve Güneydoğulu işadamlarını ağırlayan Başbakan Davutoğlu, vergi ve SGK primlerine 1 yıl erteleme sözü verirken, “İşyeri ev konusunda hiç kimse mağdur edilmeyecek. 3-5 ay içinde bu işler bitecek” dedi


Başbakan Ahmet Davutoğlu, cuma günü Mardin’de açıklayacağı eylem planında bölge esnafının SGK prim ve vergi borçlarının bir yıl erteleneceği müjdesini verecek. Davutoğlu, tüm zarar ziyanın devlet olarak karşılanacağının altını çizerek, “Malınıza, dükkânınıza, işyerinize bir şey olmuşsa bunu telafi edeceğiz” diye konuştu. Önceki gece Doğu ve Güneydoğulu işadamları ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerini ağırlayan Başbakan Davutoğlu, terör operasyonlarının ardından şehirlerin yeni baştan imar edileceğini de belirterek “Hiç kimse evsiz kalmayacak. Daha modern evler yapılacak. TOKİ bunları kısa sürede bitirecek. İşyeri ev konusunda devlet kimseyi mağdur etmeyecek. Terörle mücadele arızi bir durum....