28 / 04 / 2024

başbakan Gaziosmanpaşa kentsel dönüşüm açıklaması

başbakan Gaziosmanpaşa kentsel dönüşüm açıklaması

Başbakan Ahmet Davutoğlu AK Parti'nin sosyal miting kapsamında Gaziosmanpaşa'da vatandaşa seslendi. Davutoğlu: "Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşümü mutlaka gerçekleştireceğiz." dedi.

Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı 7A Kentsel Dönüşüm Bölgesi imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı Mahallesi 7A Kentsel Dönüşüm Bölgesi 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Kıbrıs Başbakan Yardımcısı Ataoğlu'ndan yatırım çağrısı: Türk yatırımcıları Kıbrıs'a yatırım yapmaya davet ediyoruz!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Türkiye'deki yatırımcılara çağrıda bulunarak, ''Türkiye'deki yatırımcıları da KKTC'de yatırım yapmaya davet ediyoruz" dedi.

Kıbrıs Başbakanı Üstel'den yabancı yatırımcı açıklaması! İmar planı için çalışma başlattık!

Kıbrıs Başbakanı Ünal Üstel, Meclis’teki konuşmasında, yabancılara mal alımı konusunu ele alarak bu kapsamda imar planı için çalışma başlattıkların açıkladı.

TOKİ Gaziosmanpaşa projesi için geri sayım başladı! 431 konutluk yeni proje 23 Kasım'da ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziosmanpaşa projesi 23 Kasım'da ihaleye çıkıyor. İstanbulluların merakla beklediği projede 431 konut yer alıyor. 

TOKİ İstanbul projesi için geri sayım başladı! Gaziosmanpaşa'ya 431 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Gaziosmanpaşa Yıldıztabya projesinin ihalesi 23 Kasım'da yapılacak. Merakla beklenen projede 431 konut yer alacak.

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanlığı taşınmazını satıyor! 22 Şubat 2023’teki ihaleyi kaçırmayın

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanlığı taşınmazını satacağını duyurdu. 22 Şubat 2023’teki ihaleyi kaçırmayın… İşte detaylar!

TOKİ Gaziosmanpaşa başvuruları ne zaman? Konut ihalesi ne zaman yapılacak?

TOKİ, Gaziosmanpaşa konutların satışı hakkında sorular sorulmaya başlandı. Peki TOKİ Gaziosmanpaşa başvuruları ne zaman? İşte detaylar!

Gaziosmanpaşa Belediyesi'nden satılık 2+1 ve 3+1 daireler! 1 milyon 75 bin TL'den başlayan fiyatlarla... 

Gaziosmanpaşa Belediyesi, İstanbul ili, Gaziosmanpaşa ilçesinde yer alan 45 adet 2+1 ve 3+1 daireyi 1 milyon 75 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Arnavutluk Başbakanı Edi Rama'dan Türkiye tarafından inşa edilecek konutlara övgü!

Arnavutluk'ta geçen yıl yaşanan depremin ardından Türkiye tarafından inşa edilecek konutlardan övgüyle söz eden Başbakan Edi Rama, buradaki standartların tüm binalarda korunması gerektiğini söyledi.

Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı Mahallesi 1739 Konutluk Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı.

Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı Dönüşüm Projesi için start verildi!

İstanbul Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı Mahallesi 7B Kentsel Dönüşüm Projesi’nin ihalesi gerçekleştirildi.  813 konut, 31 dükkân, 813 araçlık kapalı otoparka yer verilen projede hak sahipleri 550 gün sonra evlerine kavuşacak.

İngiltere Başbakanı Boris Johnson’ın Londra'daki evi satışa çıktı!

İngiltere Başbakanı Boris Johnson’ın Londra’nın Islington kentinde bulunan 5 katlı evi 3.75 milyon sterline (yaklaşık 27.5 milyon TL) satışa çıktı.

Gaziosmanpaşa'ya kentsel dönüşüm müjdesi!

Gaziosmanpaşa Kentsel Dönüşüm Bilgilendirme Toplantısı'nda konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Gaziosmanpaşa'da yeni başlatacakları kentsel dönüşüm projesi kapsamında 4 bin 400 konutun temelini atacaklarını söyledi.

başbakan Gaziosmanpaşa kentsel dönüşüm açıklaması Haberi

başbakan Gaziosmanpaşa kentsel dönüşüm açıklaması

Başbakan Ahmet Davutoğlu AK Parti'nin sosyal miting kapsamında Gaziosmanpaşa'da vatandaşa seslendi.



Davutoğlu'nun konuşmasından satır başları:


Biz millet dediğimiz zaman 78 milyon'u kastederiz.


Bizi temsil eden önce bütün milleti bir ve bütün görecek.


Biz Elif gibi dik duranların partisiyiz.


İstanbul da dahil bazı mahallelerde, bazı bölgelerde, gidip orada buradaki vatandaşlarımıza, 'Bak, senin şu şu ilde, şu köyde akraban var. Bizim doğrultumuzda davranmazsanız sizin akrabalarınızı cezalandırırız' diye tehditler yaptıklarını biliyoruz. Tek tek tespit ettik, ediyoruz. Buradan uyarıyorum, bu tehditlere devam etmeleri halinde her türlü tedbiri alır seçim güvenliğini sağlarız Allah'ın izniyle ama bu tehditlere boyun eğmeyiz. Ne Doğu'da ne Güneydoğu'da ne İstanbul'da ne İzmir'de ne Ankara'da ne Hakkari'de ne Diyarbakır'da, bir tek vatandaşım dahi çekinmesin, korkmasın. 90'ların Türkiye'si yok. Kudretli ve şefkatli Türkiye Cumhuriyeti var


Hedef, 2023,...