09 / 05 / 2024

başbakan izmir çılgın proje açıklaması

başbakan izmir çılgın proje açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, 'Başbakan' sıfatıyla ilk kez İzmir’e gitti. Burada toplanan kalabalığa konuşan Yıldırım, "Sevgili İzmirliler zannetmeyin ki unuttuk, İzmir'in çılgın projesi de geliyor" dedi.

Bakan Uraloğlu açıkladı! Başkentray'ı her gün 60 bin yolcu kullanıyor...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankaralıların 12 Nisan 2018 yılında hizmet vermeye başlayan Başkentray'ın konforunu çok sevdiğini kaydederek, "Başkentray'ı her gün 60 bin yolcu kullanıyor." denildi.

Bankalardan çılgın dolar kampanyası! Ödül miktarı aklınızı başınızdan alacak

Bankaların yastık altında doları olan müşterilere yönelik çılgın dolar kampanyaları başladı. SMS le müşterilerine ulaşan bankalar vatandaşın yoğunluğu ile karşılaştı. İşte dolar kampanyaları.

Tarım Kredi'de çılgın indirim başladı! 1 kg Çaykur çay 76 TL'ye düştü! İşte online katalog 5 Şubat 2023 fiyat listesi...

Tarım Kredi Kooperatifleri, indirimli aktüel ürünler kataloğunu paylaştı. Tarım Kredi'de çılgın indirim başladı! 1 kg Çaykur çay 76 TL'ye düştü! Tarım Kredi online katalog 5 Şubat 2023 fiyat listesi...

Tarım Kredi çılgın indirim başladı! Kataloğunda Çaykur çay 39 TL, süzme peynir 59 TL, gövde tavuk 32 TL'ye düştü...

Tarım Kredi Kooperatifleri 31 Ocak tarihine kadar geçerli indirimlerini duyurdu. Tarım Kredi'de çılgın indirim başladı. Çaykur çay 39 TL, süzme peynir 59 TL, gövde tavuk 32 TL fiyatlarla satışa çıkarıldı. 27 Ocak 2023 fiyat listesi...

Vestel’de çılgın kampanya! Net 1000 TL anında indirim başladı! İşte 5 Ocak 2023 fiyat listesi…

Vestel’de çılgın indirim başladı. Vestel ankastre setlerde nefis indirim yaptı. 3'lü ankastre set alımına net 1000 TL indirim Vestel’de sizlerle. İşte kampanyanın detayları…

Blue Diamond'ta çılgın pırlanta fırsatları başladı! İşte Blue Diamond pırlanta 6 Ekim 2022 fiyat listesi

Blue Diamond'ta çılgın pırlanta fırsatları başladı. Blue Diamond'ta yüzde 50 indirim kampanyası ile satılan pırlanta takıların fiyat listesi açıklandı. Peki Blue Diamond pırlanta fiyatları ne kadar? İşte Blue Diamond 6 Ekim 2022 fiyat listesi..

Çılgın düğün fırsatı başladı! Altın düğün setleri 9 bin TL'den başlıyor! Atasay altın set 5 Ekim 2022 fiyat listesi

Düğün yapacaklar için güzel haber Atasay'dan geldi. Çılgın düğün fırsatı resmen başladı. Altın set fiyatları sadece 9 bin TL'den başlıyor. Peki altın set fiyatları ne kadar? Altın set fiyatı kaç lira? İşte Atasay altın set 5 Ekim 2022 fiyat listesi.

Ünlü Ekonomistten çılgın altın tahmini! Kemerlerinizi bağlayın, yeni rekor kırılmak üzere...

Altın fiyatlarındaki oynaklık kamuoyunu endişelendiriyor. Yükselen küresel enflasyon  ve yaklaşan bir durgunluk, altın fiyatını daha da yükseltti. Ünlü Ekonomistten çılgın altın tahmini geldi! Kemerlerinizi bağlayın, yeni rekor kırılmak üzere...

Filistin Başbakanı Muhammed Iştiyye, İsrail’in bedevilere ait yapıları yıkmasını kınadı!

Filistin Başbakanı Muhammed Iştiyye, İsrail güçlerinin işgal altında olan Batı Şeria’da Filistinli bedevilerin yapılarını yıkmasını kınadı.

Estonya’da gayrimenkul usulsüzlüğü, Başbakanı istifa ettirdi!

Avrupa Birliği ülkesi Estonya'da, partisinin bir gayrimenkul projesinde yapılan usulsüzlüğe karıştığı ileri sürülen Başbakan Juri Ratas'ın, istifa ettiği açıklandı.

Kazakistan Başbakanı Askar Mamin yeni havalimanı inşaatını inceledi!

Kazakistan Başbakanı Askar Mamin, Türkistan kentine yaptığı iş ziyareti kapsamında yılda 3 milyon yolcu kapasiteli yeni havalimanı inşaatını inceledi...

İngiltere Başbakanı Boris Johnson’ın Londra'daki evi satışa çıktı!

İngiltere Başbakanı Boris Johnson’ın Londra’nın Islington kentinde bulunan 5 katlı evi 3.75 milyon sterline (yaklaşık 27.5 milyon TL) satışa çıktı.

Donald Trump'tan Danimarka Başbakanının Grönland yorumuna tepki!

ABD Başkanı Trump, Danimarka Başbakanı Frederiksen'in ABD'nin Grönland'ı satın alması fikrini "absürt" olarak değerlendirmesi "çirkin ve uygunsuz" tepkisini verdi.

başbakan izmir çılgın proje açıklaması Haberi

başbakan izmir çılgın proje açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, bu ülkenin başına bela olan terörü bitirmek için ahdettiklerini, yemin ettiklerini belirterek, "Kaçtıkları yere kadar kovalayacağız" dedi.


Yıldırım, Adnan Menderes Havalimanı'nda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve kendisi için düzenlenen karşılama töreninde Cumhurbaşkanlığı otobüsü üzerinden vatandaşlara hitap etti.


Başbakan Yıldırım, konuşmasına başlarken, "Yolların kralı Binali Yıldırım" tezahüratı üzerine "Yolların kralı olmaz, yolların kuralı olur" karşılığını verdi. Bugünleri gösterdiği için Allah'a hamdettiğini ifade eden Yıldırım, İzmir'deki bu sevgi, coşku ve heyecanın kendilerinin sorumluluğunu daha da artırdığını, sevgilerini kuvvetlendirdiğini belirtti.


Yıldırım, "İzmir seninle gurur duyuyor" tezahüratları üzerine de İzmir'in ilçelerini tek tek sayarak, "İzmir'le, Türkiye'yle gurur duyuyoruz." dedi.


Alanı dolduranlardan ellerindeki Türk bayraklarını kaldırmasını isteyen Yıldırım, şöyle devam etti:


"İşte bu bayrak bizim her şeyimizdir. Bu bayrağın rengi şehitlerimizin kanıdır. Hilali bağımsızlığımızın sembolüdür. Bu...