05 / 05 / 2024

başbakan yıldırımdan mega proje açıklaması

başbakan yıldırımdan mega proje açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Çanakkale 1915 Köprüsü, 3. Havalimanı, İzmir Körfez Geçişi, Avrasya Tüneli, Kanal İstanbul gibi mega projelerin kararlı şekilde hayata geçirildiğini ve geçirilmeye devam edileceğini bildirdi.

TÜGİAD Başkanı Yıldırım’dan genç nüfus çıkışı: ‘Avantajı kaybetmeden istihdam politikası üretilmeli’

TÜGİAD Başkanı Gürkan Yıldırım, Türkiye’nin elinde bulundurduğu genç nüfus avantajına dikkat çekti. Yıldırım, “Avantajı kaybetmeden istihdam politikası üretilmeli” dedi.

Bursa Yıldırım'da kentsel dönüşüm başladı!

Bursa'ya bağlı Yıldırım ilçesinde hayata geçirilen Mevlana Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 7.etap çalışmalarına başlandı. 

Bursa Yıldırım'da kentsel dönüşüm hız kesmiyor: Yıkımlar başladı!

Yıldırım Belediyesi’nin, TOKİ ile beraber hayata geçireceği Mevlana Mahallesi 7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi’nde yıkım çalışmaları Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un da katıldığı törenle başlatıldı. Törende Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, açıklamalarda bulundu.

Bursa Yıldırım'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Bursa'ya bağlı Yıldırım Belediyesi, ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırdı. Yıldırım Belediye Başkanı, Oktay Yılmaz kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Yıldırım Kule, Hollanda Büyükelçiliği'ne ev sahipliği yapacak!

Yıldırım Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım, 6 Hollanda Büyükelçiliği’nin tüm birimleri ile 11 yıllık kiralama protokolü imzalandığını söyledi...

Binali Yıldırım: Faizlerdeki anormallikler geçecek!

17. MÜSİAD EXPO'nun açılış yemeğinde konuşan TBMM Başkanı Yıldırım, "Bu yıl döviz kurunda, faizlerde ve göstergelerde bazı anormallikler var. Ama bunlar geçecek. Bunların sebeplerini biliyoruz. Nasıl çözüleceği konusunda fikrimiz var." dedi...

Binali Yıldırım dönemindeki mega projeler!

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nde "Başbakanlık" yürürlükten kaldırıldı. Son başbakan Binali Yıldırım döneminde, dünyadaki 10 büyük projeden 6'sı Türkiye'de gerçekleştirildi.

Başbakan Yıldırım bir vatandaşın imar barışı kaydını yaptı!

İzmir'de bulunan Başbakan Binali Yıldırım, Menderes Belediyesi'nde bir vatandaşın imar barışı kaydını gerçekleştirdi...

Başbakan Yıldırım'dan Mamak kentsel dönüşümüne destek sözü!

AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım, Mamak'taki kentsel dönüşümün kısa sürede tamamlanması için gerekli destekleri vereceklerini söyledi...

3. havalimanı Cumhurbaşkanı ve Başbakan'ı bekliyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Başbakan Yıldırım’la beraber yapımı hızla devam eden ve 29 Ekim’de açılışı yapılacak olan İstanbul Yeni Havalimanı’na bugün 20.30’da ilk inişi gerçekleştirmesi bekleniyor.

Başbakan Yıldırım: Bunlar yıkmak için kendilerini şartlandırmış!

Gündeme ilişkin soruları yanıtlayan Başbakan Yıldırım, "Yerli araba yapmak ilkellikmiş, Kanal İstanbul'u iptal edeceklermiş. Bunlar yıkmak için kendilerini şartlandırmışlar" dedi...

Başbakan Yıldırım: Tokat'ta 14 yeni hastane inşa edildi!

Tokat Gazi Osman Paşa Bulvarı'nda düzenlenen mitingde konuşma yapan AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Yıldırım, Tokat'ta 14 yeni hastane inşa edildiğini söyledi..

Başbakan Yıldırım: Samsun'da 8 bin 257 konut inşa ettik!

Kurtuluş Yolu'ndaki sahur programında konuşan Başbakan Yıldırım, bugüne kadar Samsun'da 8 bin 257 konut inşa edip hak sahiplerine teslim ettiklerini hatırlattı...

başbakan yıldırımdan mega proje açıklaması Haberi

başbakan yıldırımdan mega proje açıklaması

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım,  parti genel merkezinde düzenlenen AK Parti 15. Kuruluş Yıl Dönümü Programı'nda, yaptığı konuşmada, Kurucu Genel Başkan, Cumhurbaşkanı ve Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan'a saldıranların asıl hedefinin ülkenin ve bu milletin birliği, kazanımları ve geleceği olduğunu söyledi.


Demokraside ilerlemeleri, kalkınma hamleleriyle eş zamanlı ele aldıklarını bildiren Yıldırım, "Kaynak Türkiye" dediklerini ve gerçek ekonomiyi her zaman merkeze koyduklarını vurguladı. Yıldırım, "Ekonomimizi, refahımızı alt-orta gelir seviyesinden, üst-orta gelir seviyesini çıkardık. Dünyaya daha fazla entegre olduk ve milli gelirimizi 14 yılda üç kattan daha fazla büyüttük." diye konuştu.


AK Parti siyasetinin esası ve özünün, "insan" ve "insana hizmet" olduğunu belirten Yıldırım, şöyle devam etti:


"Devletin hesabına, kitabına çekidüzen verdik. Devletin borcunu yüzde 70'lerden yüzde 30'lara düşürdük. AK Parti iktidarlarında...