24 / 07 / 2024

Basf 38. Yapı fuarı ürünleri

Basf 38. Yapı fuarı ürünleri

İnşaat sektörünün önde gelen hammadde, formülasyon ve sistem sağlayıcısı BASF, 21-25 Nisan 2015 tarihleri arasında düzenlenen Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul’a katıldı.

İki şehirde kiralık 38 gayrimenkul! Arsa, arazi, dükkan, büfe, zeytinlik...

Aydın ve Zonguldak'ta yer alan toplam 38 gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenleniyor. Söz konusu ihaleler 23 Temmuz ve 30 Temmuz'da yapılacak.

Dolar için flaş 38 TL açıklaması. Merkez Bankası bile şaşıp kalacak

Dolar için flaş bir 38 TL açıklaması geldi... Yapılan açıklamadan sonra Merkez Bankası bile şaşırıp kalacak.

2 şehirdeki 14 adet arsa ve arazi 38 bin TL'den başlayan fiyatlar ve yüzde 20 indirimle satılıyor: Milli Emlak ihale!

Milli Emlak, Kırşehir ve Aksaray'da yer alan 14 adet arsa ve araziyi 38 bin TL'den başlayan fiyatlarla ve yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki arsa ve araziler için satış ihalesi ne zaman yapılacak? 

Elektriğe yüzde 38 zam geldi: 100 kWh elektrik tüketimi için 207,23 TL ödenecek!

Elektriğe yüzde 38 zam yapıldığı açıklandı. Gazeteci Barış Esen, elektrik zammı ile ilgili bir paylaşım yaptı. Peki vatandaşlar ne dedi? İşte o paylaşıma gelen yorumlar... 

İki ildeki tam 38 arsa ve arazi satışa çıktı! İmarlı arsa arayanlar dikkat!

Manisa ve Bingöl'de yer alan 38 adet arsa ve arazi için satış ihalesi düzenleniyor. Yeni bir arsa ya da arazi sahibi olmak isteyenlerin radarına giren ihaleler 11 Haziran ve 12 Haziran'da yapılacak.

Ünlü ekonomist sordu: Enflasyon hedefi yüzde 38 ise köprü otoyollara neden yüzde 60 zam yapıldı?

Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine, gece yarısından itibaren uygulanmak üzere zam geldi. Zamların yüzde 60’ı bulması üzerine Ekonomist Şenol Babuşçu, “Enflasyon hedefi yüzde 38 ise köprü otoyollara neden yüzde 60 zam geldi” diye sordu. Vatandaş bakın ne dedi?

Bakan Uraloğlu açıkladı! 38 bin konuta erişim sağlayacak yol yapım çalışmaları tam gaz devam...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023 yılındaki depremlerden etkilenen şehirlere 38 bin konuta erişimi sağlayacak toplam 210 kilometre uzunluğundaki bağlantı ve imar yolunun yapım çalışmalarının sürdüğünü kaydetti.

İki ilde 38 arazi ve 1 konut satılacak!

Ankara ve Diyarbakır'da yer alan 38 arazi ile 1 konut satışa çıkarıldı. Satış ihaleleri 3 Nisan, 24 Nisan, 25 Nisan, 7 Mayıs ve 8 Mayıs tarihlerinde yapılacak.

Motorine pazartesi gecesi 1 lira 38 kuruş zam geliyor! Akaryakıt fiyatları cep yakacak!

Döviz kurlarında, petrolde ve vergilerde yaşanan artışlardan etkilenen akaryakıt fiyatları için bir zam haberi daha geldi. Motorine pazartesi gecesi 1 lira 38 kuruş zam yapılacak. Akaryakıtta yeni fiyatlar ne kadar olacak? 

Benzine bu gece yeni zam geliyor! Litresi 38 TL'yi aşacak! Sürücüler dikkat!

Bu gece yarısından itibaren geçerli olacak şekilde benzine zam yapılacak. Benzinin fiyatı İstanbul'da 38 TL sınırına yaklaşacak, Ankara ve İzmir'de de 38 TL'yi geçecek. İşte ayrıntılar...

Gaziosmanpaşa'daki 382 bin 500 metrekarelik rezerv yapı alanının imar planı askıda!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Mevlana Mahallesi, 38,25 ha.lık Rezerv Yapı Alanına (11B) ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Aile Bakanlığı'ndan sosyal destek alanlar şimdi bakın! Başvuran 3 bin 38 lira alıyor! SED yardımına yeni zam yapıldı mı?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından, yoksul ailelere çocuklarının masraflarının giderilebilmesi için SED yardımı sağlanıyor. Peki SED yardımına yeni zam yapıldı mı? 

İzmir'de 38 arsa satılacak! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

İzmir İli Menemen Belediye Başkanlığı, İzmir Menemen'de yer alan 38 adet arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 27 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

Basf 38. Yapı fuarı ürünleri Haberi

Basf 38. Yapı fuarı ürünleri

BASF fuarda, enerji verimliliğini artırmaya yönelik, bina ömrünü uzatan, modern ve sürdürülebilir yapılara katkıda bulunan çözümlerin yer aldığı ürün portföyünü sergiledi.


Dünyanın lider kimya şirketi BASF, Tüyap Fuar Merkezi’nde 38. kez düzenlenen Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’a Yapı Kimyasalları markası Master Builders Solutions ile katıldı.


BASF, yaşanan zorlukların aşılabilmesi ve global yapı mega trendlerinin sağlamış olduğu fırsatların arttırılması amacıyla yatırımcılara, planlamacılara, yapı şirketlerine ve maliklere yardımcı olan çözümler yaratıyor. Bu kapsamda katıldığı fuarda BASF, yapı sektörüne; sürdürülebilir yapılar için sağlam teknik bilgi ve sistem portföylerini sundu. BASF’nin fuarda sergilediği ürünler arasında, binaları daha dayanıklı hale getiren ve bunun sonucunda bakım ve tamir gereksinimlerini azaltan materyaller yer aldı.


BASF Yapı Kimyasalları birimi, global markası Master Builders Solutions sayesinde binaların inşası, bakımı, tamiri ve...