07 / 05 / 2024

Başhan Yapı İnşaat adres

Başhan Yapı İnşaat adres

Başhan Yapı İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Turan Kayalı tarafından kuruldu.

Arden Han Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Arden Han Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ümmühan Çalış tarafından kuruldu.

Aile Bakanlığı bu kış kömür yardımı yapacak! Kış gelmeden başvurunuzu yapın!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan son dakika açıklaması... Bakanlık bu kış kömür yardımı yapacak... Kış gelmeden başvurunuzu yapın... Hemen bakın, sakın kaçırmayın...

Hyd Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Mühendislik Teknoloji Enerji Denizcilik Teks.Ve Madencilik A.Ş kuruldu!

Hyd Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Mühendislik Teknoloji Enerji Denizcilik Teks.Ve Madencilik A.Ş Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ece Altintaş ve Havva Ceyhan ortaklığında kuruldu.

Başkentim Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Başkentim Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Vergili tarafından kuruldu.

Gk Han Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gk Han Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Çakmak tarafından kuruldu.

Başaklı Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Başaklı Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Başaklı Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Güngören'de yapıldı.

Ogz Han Yapı İnşaat Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Ogz Han Yapı İnşaat Ticaret Ve Limited Şirketi Ümraniye'de Oğuzhan Coşkun tarafından kuruldu.

My Han Yapı İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Han Yapı İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Gökhan Yusufoğlu tarafından kuruldu.

Han Parke Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Han Parke Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Batuhan Gündem tarafından kuruldu.

Vaat Yapı İnşaat İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Vaat Yapı İnşaat İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar Şubesi bugün Bağcılar!da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Yaman Hacıibrahim tarafından açıldı.

Fs Baş Yapı İnşaat Otomotiv Emlak Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fs Baş Yapı İnşaat Otomotiv Emlak Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta   500 bin TL sermaye bedeli  ile  Fikret Bediroğulları tarafından kuruldu.

Başcı Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başcı Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de  300 bin TL sermaye ile Uğur Başcı tarafından kuruldu. 

Başkentimyapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Başkentimyapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Başkentimyapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Çekmeköy'de yapıldı.

Başhan Yapı İnşaat adres Haberi

Başhan Yapı İnşaat adres

Başhan Yapı İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Turan Kayalı tarafından kuruldu. 


Başhan Yapı İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:

- Her türlü inşaat taahhüt,proje,müteahhitlik işleri yapmak ve yaptırmak ve 9.11.2015 tarihinde tescil edilen tadil metninde yazılı olan diğer işler,


Başhan Yapı İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres:  Yakuplu Merkez Mah.Gelişli İş Merkezi 204.Sok.K.3 No.20/5...