08 / 05 / 2024

Başhekim Mustafa Güneş

Başhekim Mustafa Güneş

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Kocaeli Gebze kesimindeki viyadük çalışmaları sırasında düşen beton blokun altından yaralı olarak kurtarılan işçi, yoğun bakım ünitesine alındı...

En ucuz güneş kremi hangi markette? Güneş kremi fiyat listesi!

Havalar ısınıp güneş iyice kendini göstermeye başlamışken güneş kremleri tekrar alışveriş sepetlerinin favori ürünü oldu. Birçok üründe yaşanan fiyat artışları nedeniyle güneş kremleri de geçtiğimiz yıldan bu yıla oranla fiyatlarında büyük artış yaşandı. 

Mustafa Gültak'tan kentsel dönüşüm çağrısı!

Mersin Belediye Başkan Mustafa Gültak, Kıbrıs açıklarında meydana gelen depremin Mersin'nin farklı bölgelerinde de hissedilmesinin ardından kentte kentsel dönüşüm seferberliği başlamalı diye çağrıda bulundu.

Mustafa Gültak'tan kentsel dönüşüm tepkisi!

Mersin Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik tepkilerini dile getirdi. 

Mustafa Gültak'tan imar planları için çağrı!

Mersin Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, imar çalışmaları için çağrıda bulundu.

Mustafa Gültak: Mersin'in en büyük sorunu imar!

Yerel bir televizyon kanalında açıklamalarda bulunan Mersin Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Mersin'in kentsel dönüşüm çalışmaları ve imar sorunlarına yönelik çağrıda bulundu.

Dolar/TL güne yükselişle başladı!

Yatırımcılar ve dolar almak isteyen vatandaşlar tarafından yakından takip edilen dolar kuru haftanın son işlem gününe yükselişle başladı. Dolar güne 8,69 lira seviyelerinde başladı.

Bağcılar Güneşli ve Mahmutbey 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda! 

Güneşli Mahallesi, 2587 ada, 20, 21 parseller ve Mahmutbey Mahallesi, 3312 ada, 1 parselin bir kısmı, 3312 ada, 2 parsel, 2160 ada, 10 parselin bir kısmı, 1758 parselin bir kısmı ve bir kısım tescil harici alana ilişkin 1/5000 ölçekli 24.11.2020 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıktı.

Mustafa Gültepe: Atıl kamu binalarını istiyoruz!

Geçen yıl, İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği’nin (İHKİB) başkanlığına seçilen Talu Tekstil Yönetim Kurulu Başkan Mustafa Gültepe’nin en önemli projelerinde biri Anadolu’daki atıl kamu binalarını alıp burada ileri teknoloji hazır giyim üretimi yapmak.

Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV imkanı!

Balance Gayrimenkul imzasıyla İstanbul Bağcılar Güneşli'de Mahmutbey Caddesi üzerinde hayata geçirilen Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV imkanı ile satışlar yapılıyor.

Luxera Güneşli Bağcılar fiyat!

Luxera Gayrimenkul tarafından Bağcılar Güneşli'de hayata geçirilen Luxera Güneşli'de fiyatlar 399 bin liradan başlangıç gösteriyor.. 

Luxera Güneşli fiyat listesi!

Satışların 2018 yılında başlayacağı Luxera Güneşli Evleri 2 etap şeklinde dizayn ediliyor. Luxera Güneşli fiyat listesi metrekare birim bazında 5 bin 800 TL'den başlıyor.

Güneşli Perola Residence iletişim bilgisi!

Perola Residence projesi Three Sun tarafından İstanbul Bağcılar Güneşli'de hayata geçirildi. Projede teslimlerin 2018 yılı Aralık ayında yapılması planlanıyor...

Ve Güneşli ödeme planı!

Toplam 214 adet daireden meydana gelen Ve Güneşli projesinde son 52 daire kaldı. Proje İstanbul Avrupa yakası Bağcılar Güneşli'de inşa ediliyor. İşte Ve Güneşli ödeme planı...

Başhekim Mustafa Güneş Haberi

Başhekim Mustafa Güneş

Kuzey Marmara Otoyolu çalışmaları esnasında Gebze Tavşancıl kesiminde Osmangazi Köprüsü'ne yakın bir noktada yapılan viyadük çalışması sırasında, beton blokun ters dönerek üzerindeki işçilerle düşmesi sonucu meydana gelen kazada enkaz altında kalan ve yaralı olarak kurtarılan işçilerden Kani Öztürk (40), ambulansla Darıca Farabi Devlet Hastanesi'ne getirildi. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; beton altında kalan yaralı işçi, ilk müdahalenin ardından yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı. 

Darıca Farabi Devlet Hastanesi Başhekimi Mustafa Güneş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Öztürk'ün şuurunun kısmen açık olduğunu belirtti.

Güneş, yapılan tetkik sonuçlarını beklediklerini, hastanın dalağında hafif bir yaralanma, sağ bacağında, omurga ve kürek kemiğinde kırıklar bulunduğunu söyledi. Güneş, "Uyarılara cevap veriyor. Şu anda yoğun bakıma alındı, tedavisine başlandı." dedi. 

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, arama kurtarma çalışmalarının...