04 / 05 / 2024

basında iklimsa

basında iklimsa

2014 yılı başında yürürlüğe giren ‘Enerji Verimliliği Yönetmeliği’ne uygun yüksek verimliliğe sahip ürünleri tüketicilerle buluşturan İklimsa, yaz sıcaklarına serinletici çözüm olmak için uygun fiyat ve ödeme seçenekleri ile yaza hazır.

3 maddeyle kira sorunu nasıl çözülür? Ev sahipleri 'Yasa değişmeden evlerimizi kiraya vermeyeceğiz' diyor! 

Mağdur ev sahipleri, kiracıları ile yaşadıkları sorunları sık sık sosyal medyada paylaşıyor, anlaşmazlıklar zaman zaman basında da yer alıyor. Peki 3 maddeyle kira sorunu nasıl çözülür? İşte ev sahiplerinin o açıklaması...

Ev sahipleri sosyal medyada kıyamet koparıyor: Kiracılar yüzde 25'le evimize çöktü, kurtulmak istiyoruz! 

Ev sahibi ile kiracılar arasında yaşanan kavgalar basında sık sık gündem olurken, sosyal medyada da adeta ortalık yıkılıyor. Mağdur ev sahipleri arsız kiracılardan kurtulmak istediklerini belirtiyor. İşte o paylaşım ve ev sahipleri ile kiracılardan gelen yorumlar...

EYT’de hiçbir formül doğru değil! Çalışma Bakanı Vedat Bilgin açıkladı! EYT’nin çözümleri ne zaman açıklanacak?

EYT, Türkiye’nin en önemli gündem konularından biri halindeyken Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, basında yer alan formüllerin doğru olmadığını dile getirerek, açıklamalarda bulundu. İşte detaylar…

Akfen GYO'dan Söğütlüçeşme projesi açıklaması!

Akfen GYO, geçtiğimiz günlerde basında yer alan, iştirakleri Fıratcan İnşaat çatısında hayata geçirilecek olan Söğütlüçeşme Projesi çerçevesinde AVM inşa edileceği iddialarının gerçeği yansıtmadığını duyurdu. 

Murat Ongun'dan 'İBB metro inşaatına beton döktü' iddialarına yanıt!

'İBB Metro inşaatına beton döktü' şeklinde basında çıkan haberlere İBB Sözcüsü Murat Ongun'dan yanıt geldi. Ongun, "O metro hattı değil bir çukur. Metro hattı nedir diye öğrenmek isterseniz eğitim verebiliriz" diye konuştu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden ODTÜ arazilerine ilişkin açıklama!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, basında çıkan "ODTÜ yolundaki araziler satışa çıkarıldı" haberlerine ilişkin yazılı açıklamada bulundu. 

Başsavcılıktan Thodex açıklaması!

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, basında Thodex'e yönelik çıkan haberler için açıklamada bulundu.

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğünden tapuda randevu krizi iddialarına cevap!

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü, bugün basında çıkan "tapuda randevu krizi" başlıklı haberlere yanıt verdi. 

Faruk Fatih Özer'in kaldığı ev basıldı! Özer'i saklayanlar gözaltında!

Thodex'in sahibi olduğu Faruk Fatih Özer'in sistemleri kapatarak yurt dışına çıkması hakkında yürütülen serüvende dakikalar önce flaş bir gelişme yaşandı. Faruk Fatih Özer'in saklandığı ev basıldı ve o evde Özer'i saklayanlar tutuklandı...

Turyap'ın icradan satışı iptal edildi!

Gayrimenkul pazarlama sektörünün köklü şirketlerinden Turyap'ın geçtiğimiz günlerde basında icradan satılacağı yönünde haberler yapılmıştı. Hukuka uygun olmadığına karar verilen ihale yapılmadı. Turyap konu ile ilgili bir açıklama yaptı.

Üsküdar Belediyesi'nden kentsel dönüşüm plan iptali açıklaması!

Geçtiğimiz günlerde Üsküdar'da 16 mahalleyi kapsayan kentsel dönüşüm planlarının iptali üzerine basında çıkan haberler sonrasında konuyla ilgili Üsküdar Belediyesi'nden açıklama geldi.

Gölcük depreminin sembolü olan binalar yıkılıyor!

1999 yılında Gölcük'te meydana gelen deprem sonrasında basında haberlere konu olan meşhur 2 bina için yıkım kararı alındı. 

Galataport İstanbul'dan 'İstanbul silüeti' açıklaması!

Galataport İstanbul, basında çıkan İstanbul siluetinin değişmesine dair haberle ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, ''İstanbul’un eşsiz silüetinin korunması konusundaki hassasiyetimizi sürdürüyoruz'' denildi.

basında iklimsa Haberi

basında iklimsa


İklimsa’nın Satış Direktörü Tansu Öztorun, sundukları markalarla 2014’de pazardaki konumlarını korumayı ve özellikle kurumsal alanda payların artırmayı hedeflediklerini söyledi. İklimsa, yaz aylarında serinlemek isteyen herkesi enerji verimli ürünleriyle buluşturmayı hedefliyor. Firma, 205 merkez ve sayıları 225’i bulan deneyimli yetkili servise sahip. 


2014 yılı başında yürürlüğe giren ‘Enerji Verimliliği Yönetmeliği’ne uygun yüksek verimliliğe sahip ürünleri tüketicilerle buluşturan İklimsa, yaz sıcaklarına serinletici çözüm olmak için uygun fiyat ve ödeme seçenekleri ile yaza hazır.


Güçlü satış ağı var


İklimsa’nın Satış Direktörü Tansu Öztorun, sektörde yarattıkları güven, güçlü satış ağları ve sundukları markalar sayesinde 2014’de pazardaki konumlarını korumayı ve özellikle kurumsal alanda paylarını artırmayı hedeflediklerini söyledi. Öztorun, “Ayrıca önümüzdeki dönemde bir adetten fazla iç üniteyi bir dış üniteye bağlama kolaylığı sunan multi ve VRF klimalarda satış...