05 / 05 / 2024

Başiskele 29 Ekim Caddesi çalışmaları

Başiskele 29 Ekim Caddesi çalışmaları

Başiskele Belediyesi ilçeye yakışan yollar, yaya kaldırımları ve bisiklet yolları yapmaya devam ediyor. Vatandaş odaklı çalışmaların sürdüğü Başiskele'de özellikle cadde ve sokaklarda gözle görülür değişimler yaşanıyor.

5 bin TL 29 Ekim ikramiyesi kimlere verilecek? SSK, Bağkur, Emekli Sandığı emekli ikramiyesi ne zaman yatacak? 

5 bin TL 29 Ekim ikramiyesinin kimlere verileceği pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki SSK, Bağkur, Emekli Sandığı emekli ikramiyesi ne zaman yatacak, kimlere verilecek?

SSK, Bağ-Kurlulara en düşük 7.500+5.000 TL verilecek: 29 Ekim 5 bin lira ikramiye hesaplara ne zaman yatacak? 

Emeklilere ikramiye müjdesi geldi. Bu kapsamda emekli vatandaşlar maaşlarına ek 5 bin lira ödeme alacak. Peki, 5 bin lira ikramiye ne zaman verilecek? 29 Ekim ikramiyesi hesaplara ne zaman yatacak? İşte detaylar...

SSK, Bağkur, Emekli Sandığı 29 Ekim ikramiyelerinde son dakika! Emekli ikramiyesi ne zaman, kimlere yatacak? 

SSK, Bağkur, Emekli Sandığı 29 Ekim ikramiyelerindeki son dakika gelişmeleri pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki emekli ikramiyesi ne zaman, kimlere yatacak? 

SSK, Bağkur, 4A, 4B emekli ikramiyesinde son durum ne? 29 Ekim'de emeklilere 5 bin TL yatırılacak mı? 

SSK, Bağkur, 4A, 4B emekli ikramiyelerindeki son durum pek çok kişinin gündeminde yer alıyor. Pek 29 Ekim 2023 tarihi öncesinde emeklilerin hesaplarına 5 bin TL yatırılacak mı?

Ak Partili Dağ'dan 29 Ekim'de emekliye ikramiye açıklaması: "Bakanlarımız çalışmalarını..."

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, 29 Ekim'de emeklilere 5 bin lira ikramiye verilip verilmeyeceği konusundaki bir soruya yanıt verdi.

SSK, Bağkur, 4A, 4B emeklilerine 29 Ekim ikramiyesi ne zaman yatacak? Emekliye 5 bin TL müjdesi!

SSK, Bağkur, 4A, 4B emeklilerine 29 Ekim ikramiyesi ne zaman yatacak sorusunun yanıtı pek çok kiş tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki söz konusu ikramiyeler ne zaman yatacak?

Tecno Camon 18 Migros'ta! Hemen siz de alın! 29 Ekim 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin en beğenilen süpermarketlerinden biri olan Migros, son zamanlarda isimini duyurmaya başlayan Tecno'nun çok satan telefonu Tecno Camon18'i satışa sundu. İşte 29 Ekim 2022 fiyat listesi...

Emel Pırlanta’da yüzde 60 indirim! Bu indirim kaçmaz! İşte 29 Ekim 2022 fiyat listesi…

Zarif ve şık yüzükleri ile tüm kadınların ilgi odağı olan Emel Pırlanta’da yüzde 60 indirim başladı. Peki, Emel Pırlanta pırlanta yüzükler ne kadar? İşte 29 Ekim 2022 fiyat listesi…

Profilo çamaşır makineleri 7 bin TL’den başlayan fiyatlarla! En uyguna! İşte 29 Ekim 2022 fiyat listesi…

Köklü marka Profilo çamaşır makineleri 7 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıktı. Peki, Profilo çamaşır makinesi fiyatları ne kadar? İşte 29 Ekim 2022 fiyat listesi…

29 Ekim’de kargo çalışıyor mu? 29 Ekim günü PTT açık mı?

29 Ekim’de kargo çalışıyor mu? 29 Ekim günü PTT açık mı? soruların sayısı artmaya başladı. İşte sorulan soruların yanıtları!

22 ayar altın bilezik kaç TL oldu? Atasay’da 22 ayar altın bilezik ne kadar? Atasay 29 Ekim 2022 fiyat listesi

Geçtiğimiz haftalarda düşüşe geçen altın fiyatları kritik eşik olan bin lira seviyelerindeki yerini koruyorken mevcut duruma bağlı olarak altın bilezik fiyatları da merak ediliyor. Peki Atasay’da şuan 22 ayar bilezik kaç TL? İşte Atasay 29 Ekim 2022 fiyat listesi

TOGG'la ilgili flaş gelişme! Fabrika 29 Ekim'de açılıyor!

Yerli ve milli elektrikli araç TOGG'un fabrikası 29 Ekim'de açılıyor. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Hisarcıklıoğlu TOGG'a ilişkin merak edilen soruları yanıtladı. İşte TOGG hakkında merak edilenler...

Başakşehir’in çevreci ve akıllı belediye binası 29 Ekim’de açılacak!

Başakşehir’in yeni belediye binasında çalışmalar hızla devam ediyor. Çevreci ve akıllı belediye binasının 29 Ekim tarihinde açılacağı duyuruldu.

Başiskele 29 Ekim Caddesi çalışmaları Haberi

Başiskele 29 Ekim Caddesi çalışmaları

Yaklaşık bin 250 metre uzunluğunda çift yönlü olarak genişletilen toplu konut alanı olan Altınkent Mahallesi 29 Ekim Caddesi yaya ve çevredeki binalar için daha güvenli hale getirildi.


Yeni...