03 / 05 / 2024

SSK, Bağkur, 4A, 4B emekli ikramiyesinde son durum ne? 29 Ekim'de emeklilere 5 bin TL yatırılacak mı? 

SSK, Bağkur, 4A, 4B emekli ikramiyesinde son durum ne? 29 Ekim'de emeklilere 5 bin TL yatırılacak mı? 

SSK, Bağkur, 4A, 4B emekli ikramiyelerindeki son durum pek çok kişinin gündeminde yer alıyor. Pek 29 Ekim 2023 tarihi öncesinde emeklilerin hesaplarına 5 bin TL yatırılacak mı?



Bu sene Cumhuriyet'in 100. Yılı nedeniyle milyonlarca emekli vatandaşa 3. ikramiye verileceği iddiası gündeme geldi.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, işte tam da bu sebeple en sık aratılanlar arasında emekliye ikramiyeleri ile ilgili ödemeler yer alıyor.

Takvim'de yer alan habere göre, 29 Ekim 2023 tarihinde Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılı kutlanacakken, kulislerde ise emeklilere 29 Ekim ikramiyesi ödemesi yapılacağı konuşuluyor.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, SSK, Bağkur, 4A, 4B emeklilerine Cumhuriyet Bayramı ikramiyesi ödenecek mi, emekli ikramiyeleri 29 Ekim tarihi öncesinde hesaplara yatırılacak mı sorusu gündemdeki yerini koruyor.

Paylaşılan detaylara göre, 29 Ekim 2023 tarihinde ikramiye verilip verilmeyeceği pek çok kişi tarafından arama motorlarında sık sık araştırılıyor.

SSK, Bağkur, 4A, 4B emekli ikramiyesinde son durum ne? 29 Ekim de emeklilere 5 bin TL yatırılacak mı? 

SSK, BAĞKUR, 4A, 4B EMEKLİLERİNE NE ZAMAN İKRAMİYE VERİLECEK?

Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, yaklaşık olarak 17 milyon emekliye Ramazan ve Kurban bayramlarında iki defa ikramiye ödemesi veriliyor. Yine paylaşılan bilgilere göre, bu sene Cumhuriyet'in 100. Yılı nedeniyle üçüncü ikramiye ödenmesinin gündeme geldiği iddiaları sosyal medyada sık sık konuşuluyor.

Paylaşılan detaylara göre, işte tam da bu kapsamda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı uzmanlarının milyonlarca kişi tarafından merakla beklenen söz konusu düzenleme için hazırlıklar yaptığı kaydedildi.

EMEKLİYE 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI İKRAMİYESİ KAÇ TL OLACAK?

Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre, sadece bir kez için verilecek olan söz konusu bu ikramiyenin tutarı üzerinde çalışmalar hız kesmeden sürerken, öncelikle masaya 5 bin Türk Lirası rakamının konuşulduğu ve söz konusu bu rakam üzerinde uzlaşıldığı kaydedildi. Yine paylaşılan bilgiye göre milyonlarca kişinin merakla beklediği ikramiyelerin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesi kamuoyuna duyurulacağı bekleniyor.

Öğrencilerin ÖTV ve KDV’siz alabileceği 51 adet telefon ve fiyat listesi: Samsung, Casper, Vivo, Omix, Redmi...

24 Eylül 2023 altın fiyatlarında son dakika! Altın bugün ne kadar? 1 gram bile altını olanlar acil bakın!

Benzin ve motorine son dakika indirimi var mı? İşte 24 Eylül 2023 Shell, BP, Total akaryakıt fiyatları!


Geri Dön