28 / 04 / 2024

Bayram ikramiyeleri için geri sayım başladı! SSK, Bağkur, 4A, 4B emeklilerinin bayram ikramiyesi ne zaman yatırılacak?

Bayram ikramiyeleri için geri sayım başladı! SSK, Bağkur, 4A, 4B emeklilerinin bayram ikramiyesi ne zaman yatırılacak?

Milyonlarca emekli tarafından dört gözle beklenen bayram ikramiyeleri için geri sayım başladı! Peki SSK, Bağkur, 4A, 4B emeklilerinin bayram ikramiyeleri hesaplara ne zaman yatırılacak? İşte merakla beklenen 2024 yılı emekli ikramiyeleri ile ilgili detaylar...



Milyonlarca emekli tarafından merakla beklenen 2024 yılı emekli bayram ikramiyesi, Ramazan bayramı öncesinde 3 bin Türk Lirası şeklinde milyonlarca emekli vatandaşın hesabına yatırılacak. Pek çok kişinin gündeminde yer alan emekli ikramiyesi, Ramazan bayramından önceki hafta olan 2 Nisan ile 5 Nisan 2024 tarihleri arasında hesaplara yatırılacak. Emekli bayram ikramiyeleri, artık Ramazan ve Kurban bayramları öncesinde yılda iki defa, toplamda 6 bin Türk Lirası şeklinde ödenecek.

İşte milyonlarca emekli vatandaş tarafından merakla beklenen SSK, Bağkur, 4A, 4B emekli bayram ikramiyeleri ile ilgili detaylar...

Merakla beklenen 2024 yılı emekli ikramiyelerinin hesaplara ne zaman yatırılacağı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından duyurulmuştu. Zamlı şekilde hesaplara yatırılacak olan emekli ikramiyesi ile bir nebze de olsa nefes almak isteyen emekliler, emekli ikramiyesi ile ilgili araştırmalar yapıyor.

Bayram ikramiyeleri için geri sayım başladı! SSK, Bağkur, 4A, 4B emeklilerinin bayram ikramiyesi ne zaman yatırılacak?

2024 YILI EMEKLİ İKRAMİYESİ NE ZAMAN ÖDENECEK?

3 bin Türk Lirası şeklinde hesaplara yatırılacak olan ilk emekli bayram ikramiyesi, Ramazan bayramından önceki hafta olan 2 Nisan - 5 Nisan 2024 tarihleri arasında hesaplara yatırılmış olacak.

2024 YILI EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ KAÇ TL?

Emekli vatandaşların bayram ikramiyelerini 3 bin Türk Lirası'na yükselten yasa, Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girmişti. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre emekli bayram ikramiyeleri, artık Ramazan ve Kurban bayramları öncesinde senede 2 defa, toplamda 6 bin Türk Lirası şeklinde ödenecek.

GEÇEN SENE 4 BİN TÜRK LİRASI ÖDENMİŞTİ

Emekli bayram ikramiyeleri zammı, 2023'te maaş artışları sonrasında duyurulmuştu. Bayram ikramiyeleri 1.100 Türk Lirası'ndan 2 bin Türk Lirası'na çıkartılmıştı. Böylece emekli vatandaşlara geçtiğimiz sene Ramazan ve Kurban Bayramı'nda 2 bin Türk Lirası toplamda 4 bin Türk Lirası ikramiye ödemesi yapılmıştı.

Yabancılara neden konut satamıyoruz? 

A101 28 Mart 2024 indirimli ürünler kataloğu paylaşıldı! A101'de cep telefonundan, televizyona indirim fırsatı!

1938'de Eminönü'ne Ekonomi Saray'ı inşa edilecekmiş!


Geri Dön