27 / 07 / 2024

Başiskele Bahçecik Polis Merkezi inşaatı son durum

Başiskele Bahçecik Polis Merkezi inşaatı son durum

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz kamu kurumlarının taleplerini çözüme kavuşturmak adına çalışmalara başladı.

Reyyan Vera Bahçecik'ten bahar kampanyası! Yüzde 35 peşinat, 24 ay vade ve yüzde 10 indirimle!

Reyyan Vera Bahçecik'te bahar kampanyası başladı. Yüzde 35 peşinat 24 ay vade ve yüzde 10 indirimle satışlar devam ediyor. Peki Reyyan Vera Bahçecik'te villa fiyatları ne kadar? Reyyan Vera Bahçecik villa fiyat listesi 8 Eylül 2023...

Kocaeli Başiskele'de 15.5 milyon TL'ye icradan satılık okul binası!

T.C. Kocaeli İcra Dairesi, Kocaeli ili, İzmit ilçesi, Başiskele Bahçecik Mahallesi, 584 ada 2 parselde yer alan okul binasını 15 milyon 462 bin 363 TL'ye satıyor...

Başiskele'de 3.6 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Kocaeli İli, Başiskele İlçesi, Bahçecik Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 3 milyon 603 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Başiskele 15 Temmuz Parkı açılıyor!

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ın talimatıyla Başiskele Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Yeşilyurt Mahallesi’nde eşi benzeri olmayan bir park projesi için kolları sıvadı.

Başiskele Yeniköy Parkı yenilenecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kentteki parkları bölgede yaşayanların ihtiyaçlarına göre dizayn ediyor. Başiskele Yeniköy’de yer alan park, Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı ekiplerince yenileyecek

Kocaeli Başiskele'de yapılaşma artıyor!

Başiskele Belediye ilçedeki alt ve üst yapı çalışmalarına hız verdi. Başiskele Belediyesi ilçedeki alt ve üst yapı çalışmalarına devam ederken ilçedeki yeni yapılaşma yerlerin sayısını da arttırıyor.

Kocaeli Başiskele'ye 1 milyon TL’lik yatırım!

Kocaeli Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSU) Genel Müdürlüğü, Kocaeli’nin cazibe merkezi olan Başiskele ilçesinde yer alan yağmursularını kontrol altında bulundurmak için Ilıca, Damlar ve Hamam derelerinde ıslah çalışması yapıyor.

Kocaeli Başiskele’de yol çalışmaları başladı!

Kocaeli'nin büyüyen ve nüfusu artan semtlerinden biri olan Başiskele’de, 8 sokağın yolları yenileniyor. Bu çalışmalar kapsamında Fatih Mahallesi’nde 12 metre genişliğinde ve yaklaşık 500 metre uzunluğundaki Çam Sokak parke taşları ile kaplanacak.

Kocaeli Başiskele Belediyesi yeni hizmet binası son durum!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Başiskele’de yapımı süren yeni Başiskele Belediye hizmet binası ve kent meydanı inşa çalışmalarını inceledi.

Gümüşhane Bahçecik Barajı’nın ihalesi 22 Ağustos'ta!

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Bahçecik Barajı’nın 22 Ağustos tarihinde ihale edileceğini bildirdi. Çimen, barajın Gümüşhane'de 2050 yılına kadar olan içme suyu ihtiyacını karşılayacağını belirtti.

Başiskele Belediyesi yeni hizmet binasında sona gelindi!

Başiskele'de yapımı süren yeni belediye binası ve kent merkezi tamamlanma aşamasına geldi. Üç bölümden oluşan hizmet binasında meydan uygulamaları çevre düzenlemesi, ağaçlandırma çalışmaları ile aydınlatma çalışmaları yapılıyor.

Başiskele'de kent çalışmaları sürüyor!

Başiskele Belediyesi yayaların ve araçların güvenli ve sorunsuz ulaşımı için cadde ve sokaklarda düzenlemeler gerçekleştiriyor.

Başiskele yeni imar çalışmalarıyla gelişiyor!

Nüfusun her geçen gün arttığı Başiskele ‘de artan yapılaşmaya yönelik açılan yeni imar yolları ilçenin gelişmesi ve konutlaşma açısından da büyümesine olanak sağlıyor.

Başiskele Bahçecik Polis Merkezi inşaatı son durum Haberi

Başiskele Bahçecik Polis Merkezi inşaatı son durum

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz kamu kurumlarının taleplerini çözüme kavuşturmak adına çalışmalara başladı.


Başiskele Belediyesi’nin tahsis ettiği Seymen mahallesi Hürriyet caddesi üzerinde bin 100 metrekare kapalı alanda inşaat çalışmaları tamamlanan Bahçecik Polis Merkez Amirliği’nde çevre düzenleme çalışmaları gerçekleştiriliyor. Perde duvar çalışmalarının tamamlanarak peyzaj çalışmalarına başlanan polis merkezinin açılışı yakında yapılacak. İki buçuk kattan oluşan Bahçecik Polis Merkezi’nden sorumluluk bölgesinde bulunan 14 mahalle asayiş ve büro hizmetleri...