25 / 07 / 2024

Başiskele baro binası

Başiskele baro binası

Kocaeli Valiliği'nin Başiskele Değerlendirme Toplantısı’na katılan Kocaeli Baro Başkanı Sertif Gökçe, baro için yeni yer arayışında noktayı koydu.

Kocaeli Başiskele'de 15.5 milyon TL'ye icradan satılık okul binası!

T.C. Kocaeli İcra Dairesi, Kocaeli ili, İzmit ilçesi, Başiskele Bahçecik Mahallesi, 584 ada 2 parselde yer alan okul binasını 15 milyon 462 bin 363 TL'ye satıyor...

Başiskele yeni belediye binasına kavuştu!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele'ye yeni hizmet binası ve kent meydanı inşa etti.

Başiskele'de muhtarlık binası ve 5 işyeri inşaatında sona gelindi!

Kocaeli Başiskele Belediyesi Danışma İrtibat Bürosu ve Muhtarlık Hizmet Binası ve 5 işyeri inşaatında sona gelindi.

Kocaeli Başiskele'deki 5 işyerinin inşaatı tamamlandı!

Kocaeli Başiskele'de muhtarlık hizmet binası ve 5 adet 40 metrekarelik iş yerlerinin inşaat çalışmaları bitti . Bölgede çevre düzenlemesi için çalışmalar devam ediyor.

Kocaeli Başiskele’nin yeni belediye binası son şeklini aldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başiskele Belediyesi için yeni bir hizmet binası ve kent meydanı inşa etti. Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Serdar Mahallesi’ndeki 10 dönümlük alanda gerçekleştirilen projenin üç bölümü de tamamlandı.

Başiskele Hizmet Binası ve Kent Meydanı'nda sona gelindi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Başiskele’de projelendirdiği yeni belediye binası ve kent meydanı son şeklini aldı.

Başiskele Serdar Mahallesi'ne yeni hizmet binası yapıldı!

Başiskele Belediyesi’nin Serdar Mahallesi’ndeki yeni hizmet binasının yapımı tamamlandı

Kocaeli Başiskele'ye yeni muhtarlık binası yapılıyor!

Başiskele Belediyesi tarafından Başiskele’ye muhtarlık hizmet binası yapılıyor. Başiskele Belediyesi, muhtarlık hizmet binalarından bir yenisini Yeşilkent mahallesinde yapıyor.

Başiskele yeni hizmet binası için çalışmalar sürüyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele’de yapımını sürdürdüğü yeni belediye hizmet binasına ulaşım sağlamak için yeni yol çalışması yapıyor.

Başiskele Belediyesi’nin yeni binasına yeni yol!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele’de yapımını sürdürdüğü yeni belediye hizmet binasına ulaşım sağlamak için yeni yol çalışması yapıyor.

Kocaeli Başiskele Belediyesi yeni hizmet binası son durum!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Başiskele’de yapımı süren yeni Başiskele Belediye hizmet binası ve kent meydanı inşa çalışmalarını inceledi.

Başiskele Belediyesi yeni hizmet binasında sona gelindi!

Başiskele'de yapımı süren yeni belediye binası ve kent merkezi tamamlanma aşamasına geldi. Üç bölümden oluşan hizmet binasında meydan uygulamaları çevre düzenlemesi, ağaçlandırma çalışmaları ile aydınlatma çalışmaları yapılıyor.

Başiskele Belediyesi'nin yeni binası tamamlanıyor!

Başiskele Belediyesi yeni hizmet binası neredeyse tamamlandı. Belediye hizmet binası Serdar Mahallesi'nde 10 dönümlük alan üzerine bodrum, zemin ve 2 kat olarak inşa edildi.

Başiskele baro binası Haberi

Başiskele baro binası

Kocaeli Valiliği'nin Başiskele Değerlendirme Toplantısı’na katılan Kocaeli Baro Başkanı Sertif Gökçe, baro için yeni yer arayışında noktayı koydu. Toplantı sırasında vali Hasan Basri Güzeloğlu ile yan yana gelen baro başkanı Sertif Gökçe, “Bize ‘Valimizden yer isteyene yer veriliyor’ dediler, biz de buraya geldik. Sayın valimiz biz Türkiye’nin 8’inci büyük barosu olmamıza karşın yeterli bir binaya sahip değiliz. Sizden yeni baro binası için yer istiyoruz” dedi.

‘OLUR’UN İŞARETİ AYAZ’DAN

Bunun üzerine Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, “Sizi seçen avukatların ne kadar akıllı oldukları anlaşılıyor. Çok doğru bir tercih yapmışlar. Valimiz size bunun sözünü verecektir” ifadesini kullandı. Bunun üzerine vali Güzeloğlu, “Yeni baro binamız hayırlı olsun. Artık baro binası da Başiskele de olacak” ifadeleriyle söz verdi. Sonrasında Hüseyin Ayaz tekrar söze girdi, “Sertif...