04 / 05 / 2024

Başiskele belediye çalışmaları 2016

Başiskele belediye çalışmaları 2016

Uygun havalarda asfalt, parke yol ve kaldırım çalışmalarını sürdüren Başiskele Belediyesi kısa sürede cadde ve sokakları yeni görünümüne kavuşturuyor.

Başiskele Belediyesi'nden Kocaeli'de konut imarlı arsa fırsatı! 

Kocaeli İli Başiskele Belediye Başkanlığı, Kocaeli Başiskele'de yer alan dört adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsalar konut alanı ve konut dışı kentsel çalışma alanı olarak belirtildi.

Kocaeli'de 4 bin 354 metrekarelik arsa satılıyor! Başiskele Belediyesi resmen duyurdu!

Kocaeli ili Başiskele Belediye Başkanlığı, Kocaeli ili, Başiskele ilçesi, Kullar Mahallesi'nde yer alan 4 bin 354 metrekarelik arsayı satıyor. İşte fiyat, ihale tarihi ve büyüklük bilgileri...

TOKİ, Kastamonu Bozkurt’taki yeni dükkan çalışmalarını hızlandırdı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Kastamonu Bozkurt’ta dükkanları selden hasar gören esnafın yaralarının sarılması amacıyla başlatılan çalışmalar hız kesmeden sürüyor. 

Kocaeli Başiskele Belediye Meclisi'nde imar planı oylandı!

Kocaeli Başiskele Belediye Meclisi’nin Şubat ayı Toplantısı’nda Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu oylandı ve kabul edildi.

Başiskele Belediyesi'nden 14.8 milyon TL'ye satılık 11 gayrimenkul!

Mülkiyeti Başiskele Belediye Başkanlığı'na ait olan 11 adet gayrimenkul toplamda 14 milyon 832 bin 327,900 TL bedel ile satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkullerin ihalesi 12-13-14 Mart 2019 tarihlerinde gerçekleştirilecek. 

Başiskele Belediyesi'nden 18.6 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Mülkiyeti Başiskele Belediye Başkanlığına ait olan 3 adet gayrimenkul toplamda 18 milyon 626 bin 460 TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Mardin Kalesi'ndeki çalışmalar devam edecek!

Mardin'de "Kartal Yuvası" olarak da bilinen tarihi kalenin turizme kazandırılması amacıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla 6 sene önce başlatılan çalışmalar sürüyor.

Saatli Medrese'de başlayan restorasyon çalışmaları TBMM'de!

Saatli Medrese'de başlayan restorasyon çalışmaları meclis gündemine taşındı. İYİ Parti Edirne Milletvekili Orhan Çakırlar konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Başiskele Belediyesi'nden 41.3 milyon TL'ye satılık 5 arsa!

Mülkiyeti Başiskele Belediye Başkanlığı'na ait olan 5 adet arsa toplamda 41 milyon 325 bin 928 TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Başiskele Belediyesi'nden 43.7 milyon TL'ye satılık 25 gayrimenkul!

Mülkiyeti Başiskele Belediye Başkanlığı'na ait olan 25 adet gayrimenkul toplamda 43 milyon 777 bin 500 TL bedel ile satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkullerin ihalesi 7 Mayıs 2018 tarihinde yapılacak. 

Kocaeli Başiskele'de cephe iyileştirme çalışmaları başlıyor!

Kentteki cephe iyileştirme çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Başiskele'deki evlerin cephelerini yeniliyor.

İstiklal Caddesi'nde çalışmalar nostaljik tramvaya geldi!

İstiklal Caddesi'nde Ocak 2017'de başlayan yenileme çalışmaları son sürat devam ediyor. Yenileme kapsamında yapılan çalışmalar nostaljik tramvaya geldi...

Altınoluk'ta liman genişletme çalışmaları başlıyor!

Balıkesir'in Altınoluk ilçesinde liman genişletme çalışmaları başlıyor. Altınoluk sahili çevre düzenleme ve iskele yapım işi çalışmalarını, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur inceledi.

Başiskele belediye çalışmaları 2016 Haberi

Başiskele belediye çalışmaları 2016

Başiskele Belediye ilçe genelindeki asfaltlama çalışmalarına hız verdi. Uygun havalarda asfalt, parke yol ve kaldırım çalışmalarını sürdüren Başiskele Belediyesi kısa sürede cadde ve sokakları yeni görünümüne kavuşturuyor. İmar çalışmalarının tamamlandığı mahallelerde yollar kısa zamanda açılarak asfalt, beton veya parke taşlarıyla kaplanıyor. Bazı noktalarda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri ile koordineli çalışmalar gerçekleştiren ekipler asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Son olarak bu çalışmalar kapsamında Kullar Yakacık mahallesi Yarışalanı caddesinin yaklaşık 650 metrelik kısmına sıcak asfalt...