17 / 05 / 2024

Başiskele Fakülte Caddesi yenilendi mi

Başiskele Fakülte Caddesi yenilendi mi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yol yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Ulaşım Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler kentteki yollarda hummalı bir çalışma gerçekleştiriyor. Başiskele Vezirçiftliği’nde yapılan çalışmada Fakülte Caddesi yenilendi.

Bazı üniversitelerin bünyesinde yeni fakülte ve enstitüler kuruldu!

Bazı yükseköğretim kurumlarına bağlı fakülte ve enstitü kurulması ve kapatılmasıyla isimlerinin değiştirilmesine ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı, bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Suriye'de Gaziantep Üniversitesi'ne bağlı 3 fakülte kurulacak!

Suriye'de Gaziantep Üniversitesine bağlı İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (El-Bab), İslami İlimler Fakültesi (Azez) ve Eğitim Fakültesi (Afrin) olmak üzere 3 ayrı fakülte kurulmasına karar verildi.

Bazı Yükseköğretim Kurumlarına Bağlı Enstitü, Fakülte ve Yüksekokul kuruldu!

Bazı Yükseköğretim Kurumlarına Bağlı Olarak Enstitü, Fakülte ve Yüksekokul Kurulması, Kapatılması ve Adlarının Değiştirilmesi Hakkında Karar, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı...

17 üniversite bünyesinde yeni fakülte, enstitü ve yüksekokul kuruldu!

Bazı yükseköğretim kurumlarına bağlı olarak fakülte kurulması ve kapatılması ile adlarının değiştirilmesi hakkındaki kararlar Resmi Gazete'de yer aldı.

Ordu Üniversitesi'ne yeni fakülte!

FATSO Başkanı Tayfun Karataş, Fatsa’da Ordu Üniversitesi bünyesinde fakülte açmak için harekete geçtiklerini belirtti. Hazineye geçen hastane binasının üniversiteye kazandırılması planlanıyor.

Başiskele Barbaros Mahallesi'nde yeni yollar açılıyor!

Başiskele Belediyesi ekipleri, Barbaros Mahallesi Ulubatiı Haşan caddesi ve Cevahir Sokak'ta ham yol açmak için çalışıyor

Muğla Köyceğiz'e yeni fakülte ve yüksek okul geliyor!

Muğla Köyceğiz Toparlar Mahallesindeki TOKİ alanında fakülte ve yüksek okul yapımı için anlaşma sağlandı. Belediye Başkanı Kamil Ceylan yerleşke için 6 milyon lira yatırım yapılacağını açıkladı.

Başiskele'ye yeni saat kulesi!

Başiskele Belediyesi Yeniköy Merkez Mahallesi Vatan Caddesi ve Kolej Caddesi’nin kesiştiği noktaya kent estetiğine değer katan Osmanlı ve Selçuklu mimarisinin izlerini taşıyan 12 metre yüksekliğinde saat kulesi monte etti

Başiskele yeni imar çalışmalarıyla gelişiyor!

Nüfusun her geçen gün arttığı Başiskele ‘de artan yapılaşmaya yönelik açılan yeni imar yolları ilçenin gelişmesi ve konutlaşma açısından da büyümesine olanak sağlıyor.

Başiskele Sanayi Sitesi'ndeki 70 işyeri 2017'de tamamlanacak!

Başiskele Sanayi Sitesi'nin içinde yer alan 70 adet işyerinin yapımı önümüzdeki yılda tamamlanacak. İşyerlerinde parçacı, nalbur, lokanta ve banka gibi bölümler yer alacak.

Kocaeli Başiskele'de 6.5 milyon TL'ye satılık 27 arsa!

Başiskele Belediye Başkanlığı, Damlar, Şehitekrem, Yeşilkent, Döngel Merkez, Mehmetağa, Yeniköy Merkez, Sepetlipınar, Kılıçarslan ve Kullar Yakacık Mahalleleri'nde bulunan 27 arsayı satışa çıkardı. Arsaların toplam bedeli 6 milyon 561 bin 480 TL.

Kocaeli Başiskele ve Kartepe caddeleri asfaltlanacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Ulaşım Yol Bakım Onarım Ve Yapım Şube Müdürlüğü tarafından Başiskele ve Kartepe ilçelerindeki caddelerin onarım bakım ve yapımı için ihale yapıldı.

İskenderun'daki gemi şeklindeki fakülte binası bu yıl açıyor!

İSTE Barbaros Hayrettin Gemi İnşaatı ve Denizcilik Fakültesi Dekan Yardımcısı Ateş, 17 bin metrekare kapalı alana sahip 'Gemi' şeklindeki fakülte binasının tamamlandığını ve bu yıl açılacağını söyledi.

Başiskele Fakülte Caddesi yenilendi mi Haberi

Başiskele Fakülte Caddesi yenilendi mi


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent genelinde yol yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Ulaşım Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler kentteki yollarda hummalı bir çalışma gerçekleştiriyor. Başiskele Vezirçiftliği’nde yapılan çalışmada Fakülte Caddesi yenilendi.


1200 METRE UZUNLUĞUNDA


Fakülte Caddesi’nde yapılan çalışmalarda ilk olarak asfalt kazıma işlemi ile zemin düzeltildi. Bin 200 metre uzunluğundaki caddenin ağır trafik yüküne dayanması için yola beton temel atılıp üzeri asfalt kaplandı. Caddedeki yürüyüş yolunda 2 bin 400 metre bordür ve kaldırım çalışması yapılarak tümüyle modern bir hale getirildi.



Kocaeli Büyükşehir...