03 / 05 / 2024

Başiskele Fatih Mahallesi

Başiskele Fatih Mahallesi

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz konutlaşmanın yoğun olarak yaşandığı Fatih Mahallesinde ara sokaklardaki çalışmaları yerinde inceledi.

Kocaeli Başiskele'de 1.295 metrekarelik sanayi arsası satılıyor! 

Başiskele Kentsel Dönüşüm İnş. San. ve Tic. A.Ş., Kocaeli ili, Başiskele ilçesi, Kullar Mevkii, Yaylacık Mahallesi'nde yer alan sanayi arsasını satıyor. İşte ayrıntılar...

Kocaeli'de 4 bin 354 metrekarelik arsa satılıyor! Başiskele Belediyesi resmen duyurdu!

Kocaeli ili Başiskele Belediye Başkanlığı, Kocaeli ili, Başiskele ilçesi, Kullar Mahallesi'nde yer alan 4 bin 354 metrekarelik arsayı satıyor. İşte fiyat, ihale tarihi ve büyüklük bilgileri...

Kocaeli Başiskele'de 15.5 milyon TL'ye icradan satılık okul binası!

T.C. Kocaeli İcra Dairesi, Kocaeli ili, İzmit ilçesi, Başiskele Bahçecik Mahallesi, 584 ada 2 parselde yer alan okul binasını 15 milyon 462 bin 363 TL'ye satıyor...

Başiskele'de kadınlara özel spor salonu açıldı!

Başiskele Belediyesi tarafından Sepetlipınar Mahallesi'nde yapılan kadınlara yönelik spor merkezi, yılbaşı öncesinde hizmete açıldı...

Başiskele'de 27 milyon TL'ye satılık 13 arsa!

Başiskele Belediyesi, Yeniköy Sepetlipınar Mahallesi'nde yer alan 13 gayrimenkulü ihale ile satışa sunuyor. Gayrimenkullerin satış ihalesi 8-9 Ocak'ta yapılacak..

Başiskele'de 6.5 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Kocaeli İli, Başiskele İlçesi, Ovacık Mahallesi'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 6 milyon 572 bin 446 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Kocaeli Başiskele'de 6 milyon TL'ye satılık arsa!

Başiskele Belediyesi, Kullar Mevkii Yaylacık Mahallesi'ndeki sanayi alanı imarlı arsayı ihale ile satıyor. İhale 26 Temmuz'da gerçekleşecek..

Başiskele'de 3.6 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Kocaeli İli, Başiskele İlçesi, Bahçecik Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 3 milyon 603 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Başiskele Belediyesi'nden 4.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Başiskele Belediyesi, Ovacık Mahallesi'ndeki ticaret imarlı arsayı ihale ile satışa sunuyor. İhale 13 Nisan'da gerçekleşecek..

Bağcılar Fatih Mahallesi imar planı askıya çıktı!

İBB tarafından Bağcılar İlçesi, Fatih Mahallesi sınırları içerisindeki alan imar planı bugün askıya çıktı..

Kocaeli Başiskele'de 3.8 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Kocaeli İli, Başiskele İlçesi Döngel Mahallesi'nde yer alan bina vasıflı gayrimenkul 3 milyon 869 bin 259 TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Sancaktepe Fatih Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

İstanbul İli Sancaktepe İlçesi Fatih Mahallesi sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı oldu..

Silivri Fatih Mahallesi'nde imar bilgilendirme toplantısı!

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, askı süreci süren 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı hakkında Fatih Mahallesi’nde bir bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Başiskele Fatih Mahallesi Haberi

Başiskele Fatih Mahallesi

Fatih Mahallesi Şal sokak başta olmak üzere bölgedeki ara sokaklarda parke yol çalışmaları başladı. 2016 yatırım programına alınan cadde ve sokaklarda belirlenen hizmetler yılsonuna kadar tamamlanacak. Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz ekibi ile birlikte sahadaki çalışmaları yerinde inceledi. Çalışmalar hakkında bilgi alan Ayaz, mahalle halkından komşuları ile de istişarelerde bulundu.

Hızla büyüyen ve gelişen Başiskele’de, ihtiyaç duyulan bölgelerde yol açma çalışmaları yapılıyor. İlçenin hızla büyümesiyle birlikte Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, konutların hızla yükseldiği ve yeni yerleşim alanlarının oluştuğu bölgelerde yol sorununu şimdiden çözüyor. Vatandaşların taleplerini de yerine getiren ekipler Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ın talimatları doğrultusunda çalışmalar gerçekleştiriyor. Bu çalışmalar kapsamında Fatih Mahallesi’nde 12 metre genişliğinde ve yaklaşık 500 metre uzunluğundaki Çam Sokak ve bu sokağa bağlantısı...