03 / 05 / 2024

Başiskele imarı son durum

Başiskele imarı son durum

Kocaeli Başiskele' de nazım imar planları hazır. Yaşam kalitesiyle cazibe merkezi haline gelen Kocaeli Başiskele' de düzenli, planlı iskân faaliyetleri vatandaşların talepleri doğrultusunda devam ediyor...

Kocaeli Başiskele Belediye Meclisi'nde imar planı oylandı!

Kocaeli Başiskele Belediye Meclisi’nin Şubat ayı Toplantısı’nda Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu oylandı ve kabul edildi.

Binali Yıldırım: Şehirleri yeni baştan imar ettik!

AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım, son 16 yıllık dönemde şehirleri adeta yeni baştan imar ettiklerini söyledi.

Kocaeli Başiskele'de yeni imar yolları açılıyor!

Kocaeli Başiskele'de kent yenileme çalışmaları devam ediyor. Başiskele'de bu kapsamda yeni imar yolları açılıyor. 

Başiskele'de imar yolları açılıyor!

Başiskele Belediyesi bu yönde yaptığı çalışmalar kapsamında hizmetlerini sürdürüyor. Nüfusun her geçen gün arttığı Başiskele'de artan yapılaşmaya yönelik açılan yeni imar yolları, ilçenin gelişmesi ve konutlaşma açısından da büyümesine olanak sağlıyor.

Kocaeli Başiskele’nin yeni belediye binası son şeklini aldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başiskele Belediyesi için yeni bir hizmet binası ve kent meydanı inşa etti. Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Serdar Mahallesi’ndeki 10 dönümlük alanda gerçekleştirilen projenin üç bölümü de tamamlandı.

Başiskele Hizmet Binası ve Kent Meydanı'nda sona gelindi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Başiskele’de projelendirdiği yeni belediye binası ve kent meydanı son şeklini aldı.

Başiskele’de yeni imar yolları açılıyor!

Yatırım programları doğrultusunda yeni yol yapım ve asfaltlama çalışmalarına devam eden Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri vatandaşlardan gelen talepleri değerlendirerek isteklerine yanıt veriyor.

Başiskele'de yollar ve binalar koruma altında!

Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü çalışmaları kapsamında imar planlarına göre mevcut genişliğine getirilen iki sokakta perde duvar çalışması gerçekleşiyor.

Kocaeli Başiskele Kent Meydanı inşaatında son durum!

Kocaeli Başiskele Belediyesi’nin Kullar Mehmetağa Mahallesi’nde yapımına başladığı kent meydanı projesinde beklemeye geçilmesi bölge sakinlerini endişelendirdi. Bir süre önce temel kalıp ve yalıtım çalışmalarının yapıldığı projede, uzun zamandır bir hareketin olmadığı belirtildi.

Kocaeli Başiskele'de yeni yollar açılıyor!

Başiskele'nin her noktasında proje ve hizmetler üreten, imar uygulamaları tamamlanan yerlerde yeni yollar açan, yeni park alanları oluşturan Başiskele Belediyesi, nüfus artışına karşı artan yaşam alanlarında gerekli önlemleri alıyor, planlamalarını yapıyor.

Kocaeli Başiskele Belediyesi yeni hizmet binası son durum!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Başiskele’de yapımı süren yeni Başiskele Belediye hizmet binası ve kent meydanı inşa çalışmalarını inceledi.

Başiskele Belediyesi yeni hizmet binasında sona gelindi!

Başiskele'de yapımı süren yeni belediye binası ve kent merkezi tamamlanma aşamasına geldi. Üç bölümden oluşan hizmet binasında meydan uygulamaları çevre düzenlemesi, ağaçlandırma çalışmaları ile aydınlatma çalışmaları yapılıyor.

Başiskele'de kent çalışmaları sürüyor!

Başiskele Belediyesi yayaların ve araçların güvenli ve sorunsuz ulaşımı için cadde ve sokaklarda düzenlemeler gerçekleştiriyor.

Başiskele imarı son durum Haberi

Başiskele imarı son durum

Başiskele Belediye Başkam Hüseyin Ayaz'ın talimatıyla, 4,5 yıllık süreçte ihtiyaç duyulan 22 adet Nazım imar Planı Değişikliği Teklifi Belediye tarafından hazırlanarak onaylanmak üzere Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisine sunulmuş ve Başiskele'de 5 beldenin imar planlarını bütünleştiren ve revize eden ilçenin İlk 1/ 1 000 ölçekli Uygulama İmar Planı Genel Revizyonu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisinin kararı ile onaylanmıştır YENİ İSKÂN ALANLARI Başiskele'de işyeri amaçlı: 250 bin 978 metrekare, konut amaçlı: 180 bin 483 metrekare alanı iskâna açıldı. Yaşam kalitesiyle cazibe merkezi haline gelen Başiskele'de düzenli, planlı iskân faaliyetleri vatandaşların talepleri doğrultusunda devam ediyor. 


ZEMİN ETÜTLERİ VE ARAZİ KONTROLLERİ 


Başiskele deprem yaşayan bölge olmanın hassasiyetiyle Başkan Hüseyin Ayaz'ın talimatıyla Zemin Etüt birim ekipleri tarafından düzenli olarak gerçekleştirilen zemin etütleri ve arazi kontrollerine önem verildi...