05 / 05 / 2024

Başiskele konut siteleri

Başiskele konut siteleri

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Başiskele’de ki konut ve sitelerin yöneticileri ile bir araya geldi.

Konut siteleri için son dakika uyarısı: Geçici yönetim tamamen men edilmeli!

Kat Malikleri ve Konut Politikaları Uluslararası Derneği Başkanı Niyazkılıç Niyaz, konut siteleri ile ilgili önemli bir açıklama yaptı ve geçici yönetimin tamamen men edilmesi gerektiğini söyledi. İşte o açıklama...

Tuzla’da 250 site için 'Konut Siteleri Masası' kuruldu!

Tuzla’da 250 site için kurulan 'Konut Siteleri Masası' faaliyetlerine başladı. Söz konusu uygulama ile sitelerdeki sorunlara çözüm bulunması planlanıyor. 

Konut siteleri ve binaları elektrik çarptı! Elektrikli araç sahipleri otoparklara şarj yeri talep ediyor!

Günden güne yayılan elektrikli araçlar konut otoparklarında yeni probleme neden oldu. Elektrik araç sahipleri konut siteleri ve binasının otoparkında aracını şarj etmek için yer talep etmeye başladı.

Başiskele Belediyesi'nden Kocaeli'de konut imarlı arsa fırsatı! 

Kocaeli İli Başiskele Belediye Başkanlığı, Kocaeli Başiskele'de yer alan dört adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsalar konut alanı ve konut dışı kentsel çalışma alanı olarak belirtildi.

Nihat Dönmez'den Konut Siteleri Denetimi Uygulama Eğitimi!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, Konut Siteleri Denetimi Uygulama Eğitimi vermeye başlıyor.

Hüseyin Ayaz Başiskele'deki konut site yöneticileri ile buluştu!

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Başiskele’de ki konut ve sitelerin yöneticileri ile bir araya geldi.

Kocaeli Başiskele'de 13.3 milyon TL'ye satılık 15 arsa!

Kocaeli Başiskele Belediye Başkanlığı, Başiskele Fatih Mehallesi'nde bulunan 15 tarlayı satışa çıkardı. İhalesi 26 Eylül'de gerçekleştirilecek arsaların bedeli 13 milyon 393 bin 763 TL olarak belirlendi.

Başiskele Belediyesi’nin yeni binasına yeni yol!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele’de yapımını sürdürdüğü yeni belediye hizmet binasına ulaşım sağlamak için yeni yol çalışması yapıyor.

Başiskele Kapalı Pazar Yeri'nin temeli atıldı!

Kocaeli’nin en modern ve büyük kapalı pazar yeri projesinin temeli, Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz ve ekibinin de katılımıyla kurban kesilerek ve atıldı.

Başiskele Belediyesi, Yeniköy'deki arsayı satamadı!

Başiskele Belediyesi, sahibi olduğu Yeniköy Sepetlipınar mevkiindeki 4.333 metrekare büyüklüğündeki değerli arazi ile ilgili dün 3'üncü kez satış ihalesine çıktı.

Kocaeli Başiskele'de okullara yeni sosyal alanlar yapılıyor!

Kocaeli Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ın eğitime olan hizmetleri devam ediyor. Okulların spor altyapılarına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında sosyal donatı alanları inşa ediliyor.

Başiskele Fatih Mahallesi'nin yol sorunu çözülüyor!

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz konutlaşmanın yoğun olarak yaşandığı Fatih Mahallesinde ara sokaklardaki çalışmaları yerinde inceledi.

Kocaeli Başiskele'de 5.4 milyon TL'ye satılık arsa!

Başiskele Belediye Başkanlığı, Yaylacık Mahallesi Kullar Mevkii'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Sanayi alanı imarlı arsanın satış bedeli 5 milyon 411 bin 200 TL olarak belirlendi.

Başiskele konut siteleri Haberi

Başiskele konut siteleri

Başiskele Belediyesi bir ilki daha gerçekleştirerek, Başiskele’de ki konut site yöneticileri ile bir araya geldi. Yaklaşık 120 site yöneticisinin katılım sağladığı toplantı ilçede bulunan bir hotelde oldukça sıcak bir ortamda gerçekleşti. Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, her fırsatta nüfusun artması ile birlikte hizmetlerin eksiksiz kalması için planlı yapılaşma ve çalışmalar ile hizmet verdiklerini dile getiriyor. Bu anlamda da ilçede hızla artan konut sitelerinin yöneticileri ile bir araya gelerek herkesin yaşamak için tercih ettiği, 7 Yıldızlı Kent Başiskele’yi ve gelecekte ki projelerini anlattı.


Programda konuşan Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, “Başiskele 2009 yılı itibariyle kuruldu. Bu kuruluşla itibaren hızlı bir yapılaşma gerçekleşti. Başiskele’de herkesin gözle gördüğü ve istatistik rakamlarının çok açık desteklediği nüfus artışı demek hayat demek yaşam demek gelecek demek...